Čudna oscilacija ADSL brzine

poruka: 3
|
čitano: 3.402
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
pitanje

Problem je ovaj,imam router DLINK DSL-584T i imam t com adsl,dogada mi se da brzina negdje oko 6,7,navecer padne na oko 3,5 mb,i dosta je sporo i tako je isto sljedeci dan dok ne iskopčam žicu iz modema (telefonsku) i onda ukopčam i onda je opet brzina oko 4,05 mbits i onda opet navecer padne il tak negdje,zanima me jel ko ima slicne probleme i koje bi bilo rješenje problema?jel to kakva postavka mozda il kaj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam imao slicni slucaj dok je brzina bila 2 mb. Prije povecanja znaci meni se to isto dogadjalo negdje od 7 ujutro pa do 4 poslije podne brzina je bila 2 mb pa je onda padala na 1 mb navecer i preko noci. Na thompsonovom speedtouch routeru brzina je bila navecer na 1mb a na d-linku 584t je bila izmedju 1,5 do 1,8 mb (znaci navecer,  a preko dana je bila dobra. Imao sam puno pucanja linije. Kada su povecavali brzinu meni je smanjili na 1 mb. Ja slao e-mail na t-com zagreb, jer za SZK ne vrijedi uvijek prijavljivati kvar. Meni su poslije toga e-maila vratili na 2 mb na moj zahtjev, opet su bile pucanja linije. dok kada su smanjili na 1 mb nije bilo. Nakon par dana dodje monter na terenu i nesto je prckao po onim kutijama gdje dolazi telefonska linija ( Kod mene je bilo u tavanu) i to je kod nekih par kuca prckao nesto i od onda mi je brzina 2 mb i ne puca vise. Nisam bio uporan na povecanju jer zbog daljine i zbog kvalitete linija ne bioh mogao dobiti vecu brzinu. Pa sam ima rekao neka ostane na 2 mb. Na Thompsonovom routeru sam i nema vise pucanja linije kao prije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 18:41 (ctodorov).

0 0 hvala 0
16 godina
autorov komentar

Neznam jel bi to moglo biti pucanje veze jer još uvijek povećavaju brzinu il će mi tak stalno ostati,koma.negdje mi je sad oko pola 9 brzina pala na 200kbps a trebala bi biti 4 mbps i ja onda iskopcao power kabel iz modema i ukopčao i sad je brzina 3.54 mbps,neznam sta da radim??

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice