znači svako večer mi je internet spor več 5-6 dana i danas mi je cijeli dan počeo biti spor, zovem ih kazu da sam skinio 600gb-a i da iako imam 3d paket moram postovati pravila lijepog ponasanja i da do idućeg 1 u mjesecu imam spor internet
kako je meni to debilno jer nekome je 600gb-a puno a meni je malo jer skinem 50etak filmova koje gledam svaki dan na bluray-u i tako će mi svaki mjesec gasiti...isto tako ne mogu reći kolika je granica nekome će pustiti duže nekom manje, također debilna stvar da ja neznam koliko mi je limit
recite mi koji provajder ima ovo ograničenje najduže znači da tolerira skidanje više od bneta?
i dajte mi savjet općenito koji provajder sad daje dobre akcije , vip, ht ili neko treći, trebam flat rate što brže to bolje, telefon i tv
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

imam multimedija komp sa 6 diskova po 2tb-a i jos jedan radni komp sa 4tb
dali ima neka akcija koja je povoljnija od bneta, mozda dobijem brzi net za istu lovu ili nelu drugu pogodnost

jeli misliš da će doći koja kacija sad za bozic

dali bnet ima najbrzi net ili neko od gore navedenih ima brzi?

Ovisi u kojem si djelu grada.
BTnet (slovo T je razlike u odnosu na Bnet) ti pruža 24/24 optiku za 180kn
Split neznam jeli ih ima u ST-u , sad mi skida 1,2mps kad je dobar download izvor

Split neznam jeli ih ima u ST-u , sad mi skida 1,2mps kad je dobar download izvor
ST?
Nemoj me krivo shvatiti, ali budi sretan s Bnetom. Ili uzmi još jedan priključak pa napravi dupli wan ili osim ako doli ne iskopaš nekog low profile wisp providera
ST?
Nemoj me krivo shvatiti, ali budi sretan s Bnetom. Ili uzmi još jedan priključak pa napravi dupli wan ili osim ako doli ne iskopaš nekog low profile wisp providera
ok hvala onda moram trpit ovo ograničenje bneta , ako napravim sa njima novi ugovor jeli daju neke pogodnosti ili poklone