ADSL u BiH izdvojena tema

poruka: 2.541
|
čitano: 931.455
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: ADSL u BiH

Neki prosjek 150 GB mjesečno - i još mi nikad nisu smanjili brzinu, taj paket koristim od 11mj prošle godine.

17 godina
mario1990 kaže...

Neki prosjek 150 GB mjesečno - i još mi nikad nisu smanjili brzinu, taj paket koristim od 11mj prošle godine.

Uuuu... Opasan si! {#}   

Evo mog prosjeka posljednja tri mjeseca!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Ugl. sav promet ide na filmove.. {#}

Mogu reći da prilično sam zadovoljan sa ht-om, prije sam imao problema pucanje veze smanjena brzina itd.

zadnjih godinu dana sve 5. Ne bi se žalio samo da cijenu spuste.. {#}

1 0 hvala 0
17 godina
ADSL u BiH

Koristim isti paket. Download brzina je uvijek između 3,6-4,5 (češće je iznad 4 MBit)

Što se tiče smanjenja brzine mislim da možeš skidati oko 130-140GB tjedno bez da ti smanje brzinu ali samo toga protokola (npr. p2p ili nešto drugo).

Ja skidam preko 300-400Gb mjesečno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Potpisao sam ugovor,s Telemachom ( 6144/512) 22KM ...pet ipo godina rob HT-a bio ,sikter više {#}.

0 0 hvala 0
17 godina
cro_blue kaže...
mario1990 kaže...

Uuuu... Opasan si! {#}  Evo mog prosjeka posljednja tri mjeseca!

Je li i kod tebe flat extra 4096/320?

17 godina
kemal_r kaže...

Je li i kod tebe flat extra 4096/320?

Hehe... Nije!

Uopće nisam korisnik HT-ovih "usluga". {#}

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
15 godina
neaktivan
Andrei kaže...

Potpisao sam ugovor,s Telemachom ( 6144/512) 22KM ...pet ipo godina rob HT-a bio ,sikter više {#}.

I kako si zadovoljan sa Telemachom. Kakva im je stabilnost veze, download brzine... ?

14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Za sad odlično,...samo dok ganci opet ne precvikaju optičko kablo na relaciji SA-Mo tamo negdje kod Jablanice pa će opet pasti svima {#}

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
mario1990 kaže...

Uuuu... Opasan si! {#}  Evo mog prosjeka posljednja tri mjeseca!

hmm stanje kod mene .. a nisu nista usporavali {#}

ADSL FLAT extra - 4096/320

06/11 - 113gb

07/11 - 119gb

08/11 - 153gb

09/11 - 212gb

10/11 - 202gb

11/11 - 261gb

12/11 - 148gb

01/12 - 200gb

02/12 - 137gb

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 18:23 (Jooj).
16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

U 8 mjesecu cu se preseliti u Banja Luku. Dali znate koji su ISP-ovi najbolji (Najstabilnija Veza).{#}

0 0 hvala 0
17 godina
ADSL u BiH

Dali itko koristi ovi HomeTV od HTa?

Kakva je slika, dali je fluidna, uglavnom opći dojmovi. :)

Vidim daju telefon + adsl (4Mbita) + HomeTV za 55KM odnosno 64,35 KM s PDVom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 9:44 (Vakaka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vakaka kaže...

Dali itko koristi ovi HomeTV od HTa?

Kakva je slika, dali je fluidna, uglavnom opći dojmovi. :)

Vidim daju telefon + adsl (4Mbita) + HomeTV za 55KM odnosno 64,35 KM s PDVom.

Ja sam uzeo paket, i nisam baš zadovoljan. Veza puca ako još i surfam, reciver zna poblesati i samo bude bijela slika i ne reagira na daljinski, trebaš ga iz struje iskopčati, i svašta nešto.

Možda je razlog tome što živim 2km od centrale, ali svejedno...

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
17 godina
Smooth Operator kaže...

Ja sam uzeo paket, i nisam baš zadovoljan. Veza puca ako još i surfam, reciver zna poblesati i samo bude bijela slika i ne reagira na daljinski, trebaš ga iz struje iskopčati, i svašta nešto.

Možda je razlog tome što živim 2km od centrale, ali svejedno...

Udaljenost od 2km nebi smio bit razlog jer ruku na srce to i nije neka udaljenost koja bi uzrokovala probleme.

Znači ništa od toga do daljnjeg, ako bude promjena molim te javi u ovoj temi.

Hvala na odgovoru. :)

16 godina
ADSL u BiH

javna je tajna da ht eronet ovu uslugu ogromnom broju korisnika neće biti u stanju kvalitetno isporučiti. Mnogi će se zaletiti, potpisat ugovor na 2 god i onda plakati.

0 0 hvala 0
17 godina
mmmnnn kaže...

javna je tajna da ht eronet ovu uslugu ogromnom broju korisnika neće biti u stanju kvalitetno isporučiti. Mnogi će se zaletiti, potpisat ugovor na 2 god i onda plakati.

Još veća je javna tajna da možeš sporazumno bez penala raskinuti ugovor ako pružatelj usluga ne može kvalitetno i adekvatno da pruži uslugu - bitno je samo da ih nekoliko puta pozoveš da poprave probleme, ako ne mogu popraviti možeš raskinuti.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina
mmmnnn kaže...

Nije to nikakva tajna, tamo gdje infrastruktura ne bude zadovoljavala minimum za normalno korištenje usluge neće je ni priključiti. A takvih će slučajeva biti itekako, pogotovo za paket TV, telefon i Internet.

I don't always live on this planet but when I do, I don't want to.
16 godina
boxer kaže...
mmmnnn kaže...

Još veća je javna tajna da možeš sporazumno bez penala raskinuti ugovor ako pružatelj usluga ne može kvalitetno i adekvatno da pruži uslugu - bitno je samo da ih nekoliko puta pozoveš da poprave probleme, ako ne mogu popraviti možeš raskinuti.

sretno :D

17 godina
mmmnnn kaže...
boxer kaže...
mmmnnn kaže...

sretno :D

Meni su dolazili dok nisu popravili problem u potpunosti, sretno, nesretno, nema sile da bi parnicu dobili.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
15 godina
ADSL u BiH

Da li jos netko ovih dana ima problema sa trackerima od torrenta (odnosno magnet linkova) sa Pirate Bay-a ? Naime, ujutro mi skida normalno, navecer (oko 23:00) takodjer normalno ali po danu mi za trackere javlje "timed out" i crvena strelica u uTorrentu. Privatni torrenti rade bez problema.

Valjda ova Eronet gamad nesto ne kemija sa blokadama...

sig
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 17:55 (Matty).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni ovih dana često puca veza,a sa torrentima nemam nekih problema jer i ne skidam puno,

a vjerovatno bi mi na pola skidanja pukla veza pa zato i ne skidam.

17 godina
ivoni44 kaže...

Meni ovih dana često puca veza,a sa torrentima nemam nekih problema jer i ne skidam puno,

Ako pucanje veze nije vremenski dugotrajno onda ono ne smeta. Torente uvijek možeš zaustaviti, pauzirati i opet nastaviti gdje su stali sa skidanjem.

Pukne veza, stane skidanje, uspostavi se veza, opet ide skidanje gdje je stalo, to te ne treba obeshrabrivati kao npr. kada skidaš sa rapidsharea ili drugih share servisa gdje moraš ispočetka skidati.

Što se tiče pucanja konekcije, u zadnja dva mjeseca veza sporadično prekida, otprilike oko 2 - 3 puta na dan. No nije iritantno.

15 godina
ADSL u BiH

Zanemarite moj post gore, slucajno sam aktivirao pogresan rule u mikrotik routeru pa mi je blokirao port umjesto da ga otvori. {#}

Sve 5 sada. {#}

BTW, nikakvih vijesti od HT-a vec dulje vrijeme glede ikakve promjene DSL paketa. Ocekivao sam nesto u ovom mjesecu ali nista od toga...

sig

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
boxer kaže...
ivoni44 kaže...

Ako pucanje veze nije vremenski dugotrajno onda ono ne smeta. Torente uvijek možeš zaustaviti, pauzirati i opet nastaviti gdje su stali sa skidanjem.

Pukne veza, stane skidanje, uspostavi se veza, opet ide skidanje gdje je stalo, to te ne treba obeshrabrivati kao npr. kada skidaš sa rapidsharea ili drugih share servisa gdje moraš ispočetka skidati.

Što se tiče pucanja konekcije, u zadnja dva mjeseca veza sporadično prekida, otprilike oko 2 - 3 puta na dan. No nije iritantno.

E jeste ja sam zeznuo sa rapidsharea treba ponovo sve ispocetka moja greska,a veza mi zna sada nekada da pukne i oko 1h -2h ujutro,sto mi prije nije bio slučaj. I čim malo zagrmi ili je oblačno nema konekcije,je li tako i kod vas koji ste na HT-u.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 11:44 (ivoni44).
15 godina
ADSL u BiH

U subotu (30.06.) je istekao rok za uvodjenje usluge prenosivosti broja koji je RAK odredio HT-u. Bit ce zanimljivo vidjeti koliku ce im sad kaznu odrapiti jer ovi to nece uvesti garant. Vjerovatno ce opet biti sitnis koji ce HT utrziti u roku od dva dana.

http://www.rak.ba/bih/aktuelnost.php?uid=1331109049&root=1254253123

sig
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2012 22:28 (Matty).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Ima li IKAKVIH naznaka da će HT uvodit nove internet pakete ili ćemo opet čekat božićno razdoblje?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Danas mi na inernetu stalno pucala veza,je li ima netko slicnih problema.

Ili ovi nesto nadograđuju.

17 godina
ivoni44 kaže...

Danas mi na inernetu stalno pucala veza,je li ima netko slicnih problema.

Ili ovi nesto nadograđuju.

Meni je prošle nedjelja i dio ponedjeljka nije bilo veze nikako, ne samo meni nego čitavoj zgradi.

Sad dali nešto kemijaju to ne znam. Uglavnom osim ta dva dana, kad nije bilo veze malo duže vrijeme, zna se desit da veza pukne ali dosta rijetko da bi zapazio odnosno da bi mi zasmetalo.

Ako ti je baš vrlo učestalo puca veza onda ti je najbolje nazvat njih i pitat odnosno prijavit "kvar".

16 godina
ADSL u BiH

Je li dostupan VDSL2 u BiH? tko sve pruza takvu uslugu?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lovac82 kaže...

Je li dostupan VDSL2 u BiH? tko sve pruza takvu uslugu?

Izgleda Logosoft ali pokriva samo par kvartova u Sarajevu, bar tako piše u ovom postu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice