ADSL u BiH izdvojena tema

poruka: 2.541
|
čitano: 929.507
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: ADSL u BiH
boxer kaže...

Meni danas ističe godišnji ugovor na START paket a već su dva puta zvali na fiksni kako trebam produžiti ugovor... Buhahahhaha nek samo zovu!  {#}

Koliko bih zelio da to cujem... Ali jos godina.

Zamislite, imam 8192 kb/s u svom gradu, flat, za 40KM (mislim, a mozda je to i onaj 4Mb/s, svejedno brzi od HT Mostar Start-a), a uz to WiFi pokrivenost u cijelom gradu i okolici.

Nesto sam mnogo zgrijesio...

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
16 godina
neaktivan

Dok se spuste u Grude trebat će im vremena.... Sporo se šire ali cijene i brzine u usporedbi sa HT-ovim monopolističkim cijenama su odlične

17 godina
marko227 kaže...

Dok se spuste u Grude trebat će im vremena.... Sporo se šire ali cijene i brzine u usporedbi sa HT-ovim monopolističkim cijenama su odlične

Nije sve samo u ISP-ovima! Ima nešto i u RAK-u (Regulatorna agencija za komunikacije) koja izdaje dozvole za "širenje" i koja nadzire svaki korak u razvoju radiodifuzijskog sustava Bosne i Hercegovine.

Osobno sam dosta upoznat s njihovim radom (pošto radim na radiju) i znam da se niti jedan ISP neće "širiti" dok RAK ne izda odobrenje!

Što se tiče Global Interneta, znam da im je dugoročni plan proširiti se na Hercegovinu, ali za to ipak treba proći još dosta vremena.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
Mentalist kaže...
boxer kaže...

Meni danas ističe godišnji ugovor na START paket a već su dva puta zvali na fiksni kako trebam produžiti ugovor... Buhahahhaha nek samo zovu!  {#}

Koliko bih zelio da to cujem... Ali jos godina.

Zamislite, imam 8192 kb/s u svom gradu, flat, za 40KM (mislim, a mozda je to i onaj 4Mb/s, svejedno brzi od HT Mostar Start-a), a uz to WiFi pokrivenost u cijelom gradu i okolici.

Nesto sam mnogo zgrijesio...

Koji grad?

16 godina
neaktivan
marko227 kaže...

Ja sam potpisao ugovoro sa HT-om o flatu i dobio jeftiniji paket i brzina mi je 4 MB/s.{#}

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
I.Kk kaže...
marko227 kaže...

Ja sam potpisao ugovoro sa HT-om o flatu i dobio jeftiniji paket i brzina mi je 4 MB/s.{#}

koji si paket potpisao?koliko ga plaćas i na koji period je ugovor?

17 godina
cro_blue kaže...

Informacija za Livnjake... 

Od prije koji dan Global Interneta iz Novog Travnika dostupan je i u Livnu (doduše, u probnoj fazi)!

Više pronađite na službenim web stranicama ili na besplatni broj info telefona 0800/80-010.

Usluga će uskoro biti dostupna i u Tomislavgradu!

Hvala!!!! Koliko sam samo čekao taj dan, samo da se riješim ovog HT-a! Uzimam ovaj Global iako ću bezveze plaćati još pola godine HT (ugovor), nije mi bitno. Samo nek ih ne koristim!

totus mundus agit histrionem
17 godina
SinCr0 kaže...

Hvala!!!! Koliko sam samo čekao taj dan, samo da se riješim ovog HT-a! Uzimam ovaj Global iako ću bezveze plaćati još pola godine HT (ugovor), nije mi bitno. Samo nek ih ne koristim!

Hehe... Strpi se malo! Global je još uvijek u probnom radu i njihove usluge neće biti u ponudi neko vrijeme dok se stvari ne isprobaju na zadovoljavajući način.

Uglavnom, alternativa je tu, a samo ostaje pitanje kad će biti konačno dostupna širem krugu korisnika.

Nadam se, vrlo skoro! {#}

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan
mmmnnn kaže...
I.Kk kaže...
marko227 kaže...

Flat extra, 35 KM ga plaćam na 24 mjeseca ugovor.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
ADSL u BiH

predugo,

da je bar na 12 mjeseci.

24 je previše s obzirom da i konkurencija pomalo ulazi na njihov teren

S druge strane te razumim

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mmmnnn kaže...

predugo,

da je bar na 12 mjeseci.

24 je previše s obzirom da i konkurencija pomalo ulazi na njihov teren

S druge strane te razumim

Meni je 4 MB/s pristojna brzina, mada znam da to je nije stvarna brzina, ne briga me, glavno da imam svoj flat. Fair use mi je blizu 100 GB po tjednu.

17 godina
I.Kk kaže...
mmmnnn kaže...

35KM (paket) + 1KM (modem) + 6,12KM (PDV) = 42,12 KM

Sa HT Mostarom nije isplativo potpisivati ugovore na 24 mjeseca, al' eto tko želi flat kod njih ovo mu je trenutno najbolja ponuda.

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina

Sa HT Mostarom nije isplativo potpisivati ugovore na 24 mjeseca, al' eto tko želi flat kod njih ovo mu je trenutno najbolja ponuda.

A sta ukljucuje HEJ box, pise da je on 1KM, ukoliko se potpise na 24 mjeseca? Rado bi se prebacio jer sad nisam pod ugovorom i placam govnarima 30+ 5 najam modema za 10GB, ali puno mi je da se vezem za njih 2 godine

16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Ja sam uzeo ovaj paket na 24mj, 4096/320, jer ne želim se opterećivati potrošnjom.

Po meni, ovo je nakon dugo vremena pristojan paket, premda me strah da će cijena dosta pasti kroz 2god.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
14 godina
neaktivan
ADSL u BiH
Ovo Telemach kupio Monet u Mostaru?
Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Smooth Operator kaže...
boxer kaže...

Ja sam uzeo ovaj paket na 24mj, 4096/320, jer ne želim se opterećivati potrošnjom.

Po meni, ovo je nakon dugo vremena pristojan paket, premda me strah da će cijena dosta pasti kroz 2god.

Pa da, zato i kažem da je neisplativo na 24 mjeseca jer im je ova godina dinamična i ako nastave za 24 mjeseca štošta se može promjeniti. Očekivati je jeftinije cijene i neke izmjene paketa.

Cijena je OK gledajući unatraga šta smo sve plaćali, no samo da je na godinu dana bila bi vrlo dobra ponuda.

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
14 godina
neaktivan

Da,meni je došao letak uz račun Moneta...uglavnom...jos bolja ponuda od 8 mj,valjda se primjenjiva ta njihova nova ponuda digitalna tv,internet itd. vise na telemach.ba ...a HT je dojnji sad {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 21:42 (Andrei).
15 godina
systemize kaže...

A sta ukljucuje HEJ box, pise da je on 1KM, ukoliko se potpise na 24 mjeseca? Rado bi se prebacio jer sad nisam pod ugovorom i placam govnarima 30+ 5 najam modema za 10GB, ali puno mi je da se vezem za njih 2 godine

hej box ti uključuje LG GU 220, inače košta 89 KM. OK telefon za zvanje i sms. Ali ovisno o poslovnici čekati ćeš na mob par tjedana.

14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Imali kakvih akcija od HT-a,ovaj ih je Telemach ukopao s cjenama i brzinama {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Sad imam napokon 70 programa, još kad uzmem HBO/HD Paket i za istu cijenu kao dosad kod Telemacha 10Mb.. Bude li problema proejterat ću ih sve u qurac. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Samo je glupo to sto ako oces digitalnu,moras placati 15 km,za odrzavanje kao kablovske :S + taj paket koji izaberes

14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Da, stvarno glupost. Ma samo neka mi internet bude stabilno 10Mb po onoj cijeni sto pise, i ja sretan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam na HT-u,nadam se nekoj kontra akciji za adsl,povodom dolaska Telemacha :D

16 godina
ADSL u BiH

U kojim gradovima je dostupan ovaj Telemach?

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Gdje god prisutan  bio BH cabel net,Elob,Global net i Monet,...odnosno sto je sad preuzeo Telemach...sad tocno neznam gradove :D

14 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...

U kojim gradovima je dostupan ovaj Telemach?

trenutno po sarajevskom kantonu je svugdje :D

ipak nemojte letjeti pred rudu u vezi telemacha... u mene je adsl net (onaj najlosiji :( ) i skuplji i sporiji od telemachovog, ali po meni 3x bolji... i ja sam mislio kad je tek uveden telemach(kada su uveli ovo 4/2 22km), jeftniji a brzi, da je 1000x bolji no nije tako... gotovo svaku sedmicu(nekada i svaki drugi dan) se dešava( govorim za telemach net) da se nešto radi na mreži i tako korisnici ostaju uskraćeni za net i po nekoliko sati... evo u mene adsl gotovo nikad nije stao tj. nikad se nije nesto pretjerano radilo na mreži (jedino kad je spuco grom pa ga nije bilo :D)...  ipak valjda ce nekad završit radove na telemachu pa se i ja prebacim tamo :D

kablovska je solidna... 

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Sumnjam da je dostupan,ali može li mi netko reći jeli telemach dostupan u hercegovačko-neretvanskoj županiji?

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc

0 0 hvala 0
17 godina
Ivan_hacker kaže...

Sumnjam da je dostupan,ali može li mi netko reći jeli telemach dostupan u hercegovačko-neretvanskoj županiji?

U Mostaru od 1.9. kroz Monet/Mocable.

14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

U mene je paket "MOJA-TV", telefon, flat internet, oko 90 programa za 50KM, tako da nemam problema {#}

™▓▒░<Denaylo>░▒▓™

0 0 hvala 0
16 godina
ADSL u BiH

Imam Duet flat super kod HT-a od 2mbit od 1. 9. pa me zanima koliki je taj 50% tjedni limit nakon kojeg se smanjuje brzina?

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice