ADSL u BiH izdvojena tema

poruka: 2.541
|
čitano: 929.574
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: ADSL u BiH
spartak17 kaže...

Imal kakvih novosti???

Ništa još, bilo bi zgodno da malo pojeftine brže flat pakete.

Budala bio, budala ostao...
14 godina
neaktivan
ADSL u BiH
više od 75% korisnika ADSL-a na području Federacije taćnije Kantona Sarajevo je prešlo na Telemach (vjerovatno i ja na raspustu), zbog brzine i povoljnosti a i zbog učestalih pucanja konekcija i ostalih problema kod ADSL-a
Telemach 22km,4096/256 - ADSL 30km,2048/256 :D
Da te volim dusa zna,draga moja BiH

1 0 hvala 0
17 godina
stone kaže...
više od 75% korisnika ADSL-a na području Federacije taćnije Kantona Sarajevo je prešlo na Telemach (vjerovatno i ja na raspustu), zbog brzine i povoljnosti a i zbog učestalih pucanja konekcija i ostalih problema kod ADSL-a
Telemach 22km,4096/256 - ADSL 30km,2048/256 :D

Ima li ovoga Telemach u Hercegovini i ako nema hoće li biti? Istekao mi je ugovor sa HT i sad sam na neodređeno...

17 godina
ADSL u BiH

Ima li neko od ovih s familijom i prijateljima u HTnet-u nekih detalja o najavi akcije u vezi flat paketa?

"Uskoro: najavljujemo promotivnu ponudu FLAT extra paketa, uz ugovor 12 i 24 mjeseca."

http://www.ht.ba/hr/Privatni/Internet/HT-ADSL-FLAT-paketi-internet-bez-barijera/FLAT-super/%28tab_content%29/4092

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ADSL u BiH

Koristim HT flat od 3 mbit. Od 1.6. brzina mi je skočila na 4mbit.

svima je dignuta brzina sa 3 na 4.barem je tako na cjeniku

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2011 16:48 (crni83).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ADSL u BiH

da, to je to, ništa specijalno u novoj akciji

0 0 hvala 0
17 godina
ADSL u BiH

Da li neko od forumaša koristi Flat Extra? Kako ste zadovoljni, kakva je brzina? Ovaj mjesec mi ističe ugovor na ADSL START paket - postalo malo (premalo) 10 GB pa kontam da se preplatim na ovaj flat...

0 0 hvala 0
17 godina
ADSL u BiH

Da možda pričekaš 1.07. jer najavljuju promotivnu ponudu flat ekstra paketa, pa možda bude nešto povoljno na akciji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Već on može potpisat taj ugovor. I od 1.7 će mu ga omogućiti

taj paket je 35 KM + PDV.

banda je to

17 godina
ADSL u BiH

Već mogu potpisati ugovor za taj paket ali na 2 godine (jer mi je prevelika preplata na 1 god).

Sad me zanima da li mi je bolje potpisati to na 2 godine ili ADSL START (20 GB) na 12 mjeseci?

Ako potpišem ugovor na 12 mjeseci za ADSL START da li nakon pola godine mogu preći na FLAT EXTRA - znači na veću preplatu?

EDIT: Koristi li iko ovu brzinu 4096/320 što je kod FLAT EXTRA - jeste li zadovoljni? u mene za ADSL START piše 4096/256 a stvarna brzina je 3,21/0,21

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 12:51 (kemal_r).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kemal_r kaže...

Da li neko od forumaša koristi Flat Extra? Kako ste zadovoljni, kakva je brzina? Ovaj mjesec mi ističe ugovor na ADSL START paket - postalo malo (premalo) 10 GB pa kontam da se preplatim na ovaj flat...

Ja imam Elite. Što se tiče brzine ok je, ali kao i do sada još jednom su potvrdili da su najskuplji u regiji.

Pljačkaju nas ko budale, ali tako ti je kad imaju monopol..

17 godina
marko227 kaže...
kemal_r kaže...

Ja imam Elite. Što se tiče brzine ok je, ali kao i do sada još jednom su potvrdili da su najskuplji u regiji.

Pljačkaju nas ko budale, ali tako ti je kad imaju monopol..

Potpisao si na 2 godine ?

16 godina
neaktivan

Godinu dana. I to samo iz tog razloga što se nadam da će u toj godini dana doći na naše prostore još jedan provider tako da ih mogu (i hoću) sa guštom promjeniti.

14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Imašzonu.Novi su,ali čine se jeftini.Prijatelj mi ima

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 10:25 (Ivan_hacker).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Wireless.... na žalost pincom me u početku razočarao tako da se wirelessa bojim još uvijek, a gledajući po njihovoj mapi kod mene skoro pa bi jedva uhvatio signal (Sovići, pored Gruda)

14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

A tek kod mene,u selendri pokraj Čerina(ako znaš gdje je to){#}.Ovo je dobro za one koji su blizu jer jeftiniji su od ht mostara

0 0 hvala 0
16 godina
Trenutno koristim onaj DUET paket od 55 KM (20 GB i 50 min besplatnih poziva prema RH). Ugovor je od 1. siječnja 2010 do 1. siječnja 2012. Zanima me mogu li prijeći na ovaj flat od 4 megabita npr. da produžim za još 2 godine i da imam flat od npr. 1. srpnja 2011?
I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
16 godina
neaktivan

Nisam siguran ali mislim da ne možeš mjenjati tarifu dok traje ugovor.

17 godina
marko227 kaže...

Nisam siguran ali mislim da ne možeš mjenjati tarifu dok traje ugovor.

Možeš mjenjati, al mora biti skuplja i moraš produžiti na još dvije godine.

totus mundus agit histrionem
17 godina
Ivan_hacker kaže...

Imašzonu.Novi su,ali čine se jeftini.Prijatelj ima

Šta od opreme trebam kupiti (i koliko to košta) i je li stvarna brzina ovlika koliko piše ili je situacija kao u HT - download plaćam 4 a dobijem 2,5 - 3 ?

14 godina
neaktivan
kemal_r kaže...
Ivan_hacker kaže...

Imašzonu.Novi su,ali čine se jeftini.Prijatelj ima

Šta od opreme trebam kupiti (i koliko to košta) i je li stvarna brzina ovlika koliko piše ili je situacija kao u HT - download plaćam 4 a dobijem 2,5 - 3 ?

Evo ti link.Brzina je uglavnom dobra:koliko si platio toliko i dobijaš

ako sam ti ikako pomogao,stisni hvala
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 10:27 (Ivan_hacker).
17 godina
ADSL u BiH

Meni danas ističe godišnji ugovor na START paket a već su dva puta zvali na fiksni kako trebam produžiti ugovor... Buhahahhaha nek samo zovu!  {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ADSL u BiH

Pitanje za one koji imaju flat plus 1024 / 128 kbit/s (HT mostar):

Koja je maksimalna brzina downloada koju postižete?

0 0 hvala 0
14 godina
mmmnnn kaže...

Pitanje za one koji imaju flat plus 1024 / 128 kbit/s (HT mostar):

Koja je maksimalna brzina downloada koju postižete?

107-111KB/s

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
16 godina
ADSL u BiH

Hvala,

molio bih još iskustava od ostalih korisnika sa ovim paketom u vezi najveće download brzine.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Prije malo više od godinu dana uzeo sam taj paket na probni rok.Download nije prelazio 110 kb/s,upload zanemariv

R.I.P EnlightenedPhoenix

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

ako mozete birati izaberite Cutuk d.o.o wireless internet pakete Flat 2M (22KM) ili Flat 4M (30KM), brzina stabilna, bez pucanja konekcije.

ja koristim paket Flat 2M. Oprema je Motorola canopy 5.4GHz, udaljenost od AP-a 1.5km. Download na rapidshare-u ide 230-254 kB/s. Ping stabilan bez ikakvih prekida, u prosjeku 45ms - CoD4 i CoD2 igram. Ja sam prezadovoljan ovim providerom. {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
doorr kaže...

ako mozete birati izaberite Cutuk d.o.o wireless internet pakete Flat 2M (22KM) ili Flat 4M (30KM), brzina stabilna, bez pucanja konekcije.

ja koristim paket Flat 2M. Oprema je Motorola canopy 5.4GHz, udaljenost od AP-a 1.5km. Download na rapidshare-u ide 230-254 kB/s. Ping stabilan bez ikakvih prekida, u prosjeku 45ms - CoD4 i CoD2 igram. Ja sam prezadovoljan ovim providerom.  {#}

Čine se dobri,ali ih nema u hercegovačko-neretvanskoj županiji

R.I.P EnlightenedPhoenix/////////ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala
17 godina
ADSL u BiH

Informacija za Livnjake... 

Od prije koji dan Global Interneta iz Novog Travnika dostupan je i u Livnu (doduše, u probnoj fazi)!

Više pronađite na službenim web stranicama ili na besplatni broj info telefona 0800/80-010.

Usluga će uskoro biti dostupna i u Tomislavgradu!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ADSL u BiH

super da se šire! Želim im puno sreće! Koliko znam ljudi u tim gradovima do sad nisu imali izbora

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice