ADSL u BiH
- poruka: 2.541
- |
- čitano: 930.149
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jadna majka..
gadovi ..
Joj zavolio sam ovaj ADSL kako su uveli flat nema nikakvi poteskoca brzina odlicna sve stabilno i torrenti ukljuceni stalno :D
Samo sto sa dobio racuna za prosli mjesec 100KM :(
Ma jeb** im mater židovsku....
Kako su tak skupi ti iz ht-a
Kako su tak skupi ti iz ht-a
zato što su monopolisti na određenom teritoriju koji pokrivaju. Đubrad jedna
Čuj ono im promotivne cijene, pa te iste cijene imaju već tri mjeseca i kao ono sad se radi o smanjivanju cijena.
Fuj
Fuj
Fuj
Ne može čovjek vjerovati koliko su bezobrazni.
Čim dođe netko drugi (a uskoro hoće) bay bay ht
Malo sam čitao u prošlom Bugu cijene neta kod raznih providerau HR i sve se radi o 20 mbit vezama - flat tarife, a ovi naši HT Mostar najavljujuju kao jeftiniji flat (fair usage) smiješnih brzina i cijena.
Kao što kaže logic da nije žalosno bilo bi smiješno.
I ja se zalio na cijene ADSL-a pa ADSL je zlato prema tom vasem HT-u.
I ja se zalio na cijene ADSL-a pa ADSL je zlato prema tom vasem HT-u.
Čestitam.... ;)))
Pa gdje je to udruzenje za zastitu potrosaca! Ako cijena goriva moze da varira za 5-7 % u odnosu na regiju zasto taj standard ne preti i telekom.Ovde imate odstupanja i do 150% sramota.
E pa drugovi i drugarice postoji zakon o zastiti potrosaca ali ga niko ne primjenjuje jer se potrosaci ne pozivaju na njega. Ja sam upravo prije par dana dobio bitku sa mtelom na osnovu tog zakona. Zavrsili smo na republickoj inspekciji ali sam dobio.
http://www.fuzip.gov.ba/doc/zakoni/ZAKON%20Zastita%20potrosaca%20FBIH.pdf
Pise FBiH ali je to zakon za cijelu BiH. Proucite malo. Ima zanimljivih stvari ;)
Treba vama samo konkurencija.vidjecete onda kako snižavaju cijene :D
Kao sto je Telemach na podrucju SARAJAEVA i okolice ili Mnogobrojni kablovski netovi po TK kanotnu gdje je ADSL izgubio i najvece trziste konkurencija je od zlata vrijedna
Kao sto je Telemach na podrucju SARAJAEVA i okolice ili Mnogobrojni kablovski netovi po TK kanotnu gdje je ADSL izgubio i najvece trziste konkurencija je od zlata vrijedna
Dasta je da nebude telemacha nebi ni ja imao flat :D
Dasta je da nebude telemacha nebi ni ja imao flat :D
Posalji im pismo i zahvali im se
Salje im uplatnicu svaki mjesec. Kud ces vece zahvale od toga ;)
Salje im uplatnicu svaki mjesec. Kud ces vece zahvale od toga ;)
Jos prije flata dođe mi i po 100 KM racuna .
A ja platim oko 80 KM za flat net, iptv i fiksne razgovore unutar mtel mreze i potrosnju pozivima na mobilnu mrezu.
A ja platim oko 80 KM za flat net, iptv i fiksne razgovore unutar mtel mreze i potrosnju pozivima na mobilnu mrezu.
Imao sam i ja to prije na ADSL tacnije moja tv net flat,tv,besplatni fiksni i mobilni razgovori..bilo je oko 100 KM,al sam to iskljucio i presao samo na net.
nisi me skuzio,iskljucio sam Moja tv,vratio se na obicni adsl paket sa 8gb limita i prelazio limit kuzis .
Svejedno nema logike. Prije je bilo 100 i sad je 100 samo sto sad imas samo net a prije siimao i iptv i telefonske pozive.
Svejedno nema logike. Prije je bilo 100 i sad je 100 samo sto sad imas samo net a prije siimao i iptv i telefonske pozive.
Da malo razjasnimo situaciju
prije sam imao net flat tv,telefon...i placao sam 100KM mjesecno.
pa sam onda presao samo na net njihov al to je drugi skroz paket presao sam iz svojih razloga,ali taj je net bio samo 8gb prometa znaci nije flat,ali posto sam prelazio limit 1gb-10 KM pa mi je dolazio masan racun,e sad je ovaj od 8gb presao na flat i sad placam normalnu cijenu od 30KM. Logic jelli sa logicnije.
Nije al ok. Tvoje pare.
Došao je Flat konačno u BH Telecom ... :)
Vaši dojmovi ?
Vaši dojmovi ?
Meni brzina se nije smanjivala,isto sve samo sto je flat i uzivam .Inace pohvale samo da ne uniste brzinu.
Vaši dojmovi ?
Meni je brzina znatno pala, nadam se da ce to popravit. A i citao sam na njhovom forumu jos dosta ljudi ima probleme sa brzinom .
Vaši dojmovi ?
Meni je brzina znatno pala, nadam se da ce to popravit. A i citao sam na njhovom forumu jos dosta ljudi ima probleme sa brzinom .
Ma dobro samo su presli ustabili ce se.
Zna li se kada će ostali operateri doći na područje ZHŽ?
znam da je zakon počeo vrijediti od početka ove godine ali ima li naznaka da neki planira doć da pokopaju ovaj HT
Vaši dojmovi ?
Očekivati je i bilo, konačno je čitava BiH koristila 'puni' potencijal Interneta ...