Zvučnici nisu priključeni u struju, a rade - kako?

poruka: 4
|
čitano: 2.135
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ljudi moji je li to moguće???

Evo ovako, ovdje nije riječ o problemu.. dapače.. Imam jedno zanimljivo piotanje i baš me zanima zna li netko odgovor.. Kako je moguće da zvučnici od kompa rade a nisu ukopčani u struju? ukopčani su samo u komp i to u onaj utor za mikrofone a i dalje rade samo što se na njima ne može ni pojačavat ni smanjivat zvuk.. kako je to moguće?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ljudi moji je li to moguće???

Koji zvucnici? Ako nisu veliki potrosaci, rade na istom principu ka da si usteka slusalice...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Ljudi moji je li to moguće???
ero-s-onoga-svijeta kaže...

Evo ovako, ovdje nije riječ o problemu.. dapače.. Imam jedno zanimljivo piotanje i baš me zanima zna li netko odgovor.. Kako je moguće da zvučnici od kompa rade a nisu ukopčani u struju? ukopčani su samo u komp i to u onaj utor za mikrofone a i dalje rade samo što se na njima ne može ni pojačavat ni smanjivat zvuk.. kako je to moguće?

niš čudno, imaš malo napona u jacku od zvučnika, malo lošiji zvučnici i to je to. Ni prvi ni zadnji slučaj

15 godina
neaktivan
RE: Ljudi moji je li to moguće???

ma to su mi prijateljevi zvučnici.. nisu ništa posebno.. onako srednja žalost reka bi čak i očajni a i dosta su stari.. al eto sad znam zbog čega je to.. :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice