Evo ovako, ovdje nije riječ o problemu.. dapače.. Imam jedno zanimljivo piotanje i baš me zanima zna li netko odgovor.. Kako je moguće da zvučnici od kompa rade a nisu ukopčani u struju? ukopčani su samo u komp i to u onaj utor za mikrofone a i dalje rade samo što se na njima ne može ni pojačavat ni smanjivat zvuk.. kako je to moguće?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji zvucnici? Ako nisu veliki potrosaci, rade na istom principu ka da si usteka slusalice...
Evo ovako, ovdje nije riječ o problemu.. dapače.. Imam jedno zanimljivo piotanje i baš me zanima zna li netko odgovor.. Kako je moguće da zvučnici od kompa rade a nisu ukopčani u struju? ukopčani su samo u komp i to u onaj utor za mikrofone a i dalje rade samo što se na njima ne može ni pojačavat ni smanjivat zvuk.. kako je to moguće?
niš čudno, imaš malo napona u jacku od zvučnika, malo lošiji zvučnici i to je to. Ni prvi ni zadnji slučaj
ma to su mi prijateljevi zvučnici.. nisu ništa posebno.. onako srednja žalost reka bi čak i očajni a i dosta su stari.. al eto sad znam zbog čega je to.. :D