Wireless headset za Skype

poruka: 6
|
čitano: 2.828
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Trazim bezicni headset za pricanje preko Skypea (i ostalih takvih programa). Trebo bi bit najvise 200-250 kn. Ja nisam nasao nista slicno (svi su puno skuplji), pa ako netko zna za neki, molim preporuku.

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

imas logitech clear chat wireless al on ti je 700kn. ak imas bluetooth na kompu onda bi mogo kupit bluetooth slusalicu za mobitel, trebalo bi radit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Wireless headset za Skype
HarryPlopper kaže...

imas logitech clear chat wireless al on ti je 700kn. ak imas bluetooth na kompu onda bi mogo kupit bluetooth slusalicu za mobitel, trebalo bi radit

To mi je preskupo.
Za komp mogu kupit onaj adapter za BT, ali sam gledo na netu da takav adapter mora imat nekakvu headset funkciju, a to nemogu naci ni kod jednog.
17 godina
neaktivan

ja imam ovaj bluetooth stick http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=127&pl1_id=13&pl2_id=43 i pise da podrzava taj bluetooth headset a2dp profil... tak da mislim da bi trebalo radit, al nisam isprobo to jer nemam bluetooth slusalicu :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hoce li raditi OVO + OVO?

Za ovaj adapter (dongle) sam naso na netu da podrzava a2dp, samo me zanima znaci li to da ce sigurno radit s ovim headsetom?

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2009 22:12 (Assassin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zar nitko ne zna?

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice