pogledao sam sve teme i ove nema, naime zanima me gdje se može naći u NAS, linkove stranih ponuda netrebam, pozeljno bi bilo da je neki jeftikaner jer mi ionako treba samo touch pad za nesto drugo a ovaj iz laptopa nikako da natjeram da pravilno radi na usb, očito nisam dobro spojio žice ili me software zeza. ako netko zna i ako postoji zaseban touch pad za kupiti bilo bi više nego poželjno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
si ti ziher da to uopće postoji? osim na notebook-u?
Brzinska pretraga na nabava.net
Ovdje imaš sliku kako bi to izgledalo (neka mađarska :)
Inače, ako imaš iPhone, možeš probati ovo ;)
si ti ziher da to uopće postoji? osim na notebook-u?
Brzinska pretraga na nabava.net
Ovdje imaš sliku kako bi to izgledalo (neka mađarska :)
Inače, ako imaš iPhone, možeš probati ovo ;)
Jel ti to treba u autu? ja sam dao link prije tu nekom liku koji je to isto tražio (samo što je koštala malo više od 1000 kn). Htio je postavit monitor naprijed i onda nekako bežično sa kompom upravljati, a laptop, čini mi se, pod sic, ako se dobro sječam.
Hm... mislim da ti za touchpad može poslužiti i tablet( nisam 100% ziher), jedino ako ti je prevelik
Jel ti to treba u autu? ja sam dao link prije tu nekom liku koji je to isto tražio (samo što je koštala malo više od 1000 kn). Htio je postavit monitor naprijed i onda nekako bežično sa kompom upravljati, a laptop, čini mi se, pod sic, ako se dobro sječam.
Hm... mislim da ti za touchpad može poslužiti i tablet( nisam 100% ziher), jedino ako ti je prevelik