Slušalice za glazbu - tema za izbor izdvojena tema

poruka: 4.398
|
čitano: 1.389.013
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Slušalice za glazbu - tema za izbor

da,ali koje serijal?

17 godina
odjavljen
R4ST4 kaže...

treba mi preporuka za sluse, cijena ~50 €

ovo mi je prvi izbor:

AKG K514MKII

Ako ne moraju biti full nove ovo je odlicna ponuda...naravno , sve treba provjeriti .

http://www.njuskalo.hr/slusalice/beyerdynamic-dt-440-oglas-7940751  

Ove kostaju od 900-1000 kn ( mrvicu je covjek pretjerao ali..aj , tko zna koju je cijenu i gdje gledao 

http://www.amazon.com/beyerdynamic-DT-440-Premium-Headphones/dp/B000Y04OSU

It's all about the sound . (Quincy Jones)
16 godina
Slušalice za glazbu - tema za izbor

Pozdrav ekipa,
kupio bi inear slusalice za mobitel/mp4, na ebayu, do nekih 20-ak$.
Volim kvalitetan zvuk, ali na zalost ne mogu izdvojiti puno vise od toga. Do sada sam imao Sony Ex300sl  ebay , dali da ostanem na njima i kupim ponovo iste ili imate bolju ideju. 
Hvala 

0 0 hvala 0
17 godina
Icefox kaže...

Pozdrav ekipa,
Volim kvalitetan zvuk, ali na zalost ne mogu izdvojiti puno vise od toga. Do sada sam imao Sony Ex300sl  ebay , dali da ostanem na njima i kupim ponovo iste ili imate bolju ideju. 
Hvala 

Od jeftinih in-ear slušalica mogu preporučiti samo Koss The Plug.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
12 godina
protjeran

mozete li mi preporuciti neke in ear slusalice polovne ili nove do 50 kn?

0 0 hvala 0
16 godina

Koje sluske do 250 kn in ear imaju torbicu? Imam AKG k315 i imaju torbicu, vazno mi je imat to jer mi u torbici stalno stoje pa da se ne potrgaju.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ove imaju torbicu  ...i vrijede svake lipe . A jos su i na akciji :)

http://www.ronis.hr/akg/639/slusalice-akg-k-321-/k321/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
unimatrix001 kaže...

Koja je razlika izmedu tih i mojih? Osim u impendanciji, moje imaju 32 a ove 16... Imam lumiu 800 i nisu bas friendly sa svim slusalicama, stock su bile 32, neke koje su bile 16 ( prepostavljam kad sam isprobavao ) nisu bas glasno radile.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
14 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
unimatrix001 kaže...

Koja je razlika izmedu tih i mojih? Osim u impendanciji, moje imaju 32 a ove 16... Imam lumiu 800 i nisu bas friendly sa svim slusalicama, stock su bile 32, neke koje su bile 16 ( prepostavljam kad sam isprobavao ) nisu bas glasno radile.

Trebalo bi biti obrnuto. Slusalice manje impedancije u pravilu imaju glasniji zvuk i preporucljive su za mobilne uredjaje.

16 godina
BlueMax kaže...
Fake_Alert kaže...
unimatrix001 kaže...

Trebalo bi biti obrnuto. Slusalice manje impedancije u pravilu imaju glasniji zvuk i preporucljive su za mobilne uredjaje.

Iskreno se nadam jer u ronisu nemam opciju probavanja. Btw koja je onda razlika izmedu tih i mojih osim cijene i in ear? Imaju li bolji zvuk, bass? Kakva je izolacija npr upalis do kraja nesto glasno i kako se to cuje van?

Npr kazu za one nokiine WH 920 ( Dodu kod nas 100€ ) da je izolacija savrsena i da se nista skoro ne cuje vani.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2013 15:06 (Fake_Alert).
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima! Treba mi prijedlog slusalica(in ear) do 300kn cisto za glazbu. I takojder neke kvalitetne slusalice(bilo kakav model) za  gledanje filmova! (do 500kn)

"if you are good at something never do it for free"

0 0 hvala 0
17 godina
Bitna je osjetljivost, impedanca je manje bitna.
No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
14 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
16 godina

Ipak necu in ear, uvijek sam to mrzio jer mi nesto u uho ulazi i iritira, radije cu neke druge on ear. Imaju li koje mozda drugih proizvodaca? Ne znam zasto ali meni smetaju in ear, kud jos ne cujes oko sebe kad se vozis bajkom ili su i busu, a ne slusam glasno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

misliš na one preko glave? ako da, sennheiser px 90 je super izbor

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
zuper kaže...

misliš na one preko glave? ako da, sennheiser px 90 je super izbor

On ear.

15 godina
neaktivan

Malo sam krivo čitao naslove tema, pa su me poslali iz teme za odabir slušalica za gaming u ovu - pravu - temu!

Dakle.

Treba mi preporuka slušalica do 350 kn, iz Linksa, primarno za glazbu (naravno bitno je i kakve su za igranje).

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sennheiser HD 205 II je taman tu negdje...

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
protjeran
Kulo Vi Britania kaže...

mozete li mi preporuciti neke in ear slusalice polovne ili nove do 50 kn?

how about no?

HOW ABOUT NO
15 godina
neaktivan
Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
godo kaže...

Imam ih već par godina, OK su. No često se čuje da je nekome na tom modelu otišao spoj kod "daljninskog" što izaziva gubitak zvuka u jednoj slušalici ili probleme s mikofonom. Meni se takav problem nije javio, nadam se da ni neće. Također, čuo sam od par ljudi da su im slušalice prevelike (teško mi to pojmiti) ili pak da sjedaju na ušne školjke što izaziva nelagodu (imam uši prosječne veličine i nosim naočale, no meni sjedaju oko ušiju i pristojne su udobnosti).

Twitter: @191x7
16 godina
Icefox kaže...

Father_Dougal kaže...
Icefox kaže...

Pozdrav ekipa,
Hvala 

Od jeftinih in-ear slušalica mogu preporučiti samo Koss The Plug.

Na kraju sam skupio jos 10$ i odlucio isprobat Sennheiser CX300 II. Dolaze sa inear nastavcima u 3 velicine i torbicom za spremanje.

15 godina
neaktivan

Za one koje zanimaju odlicne slusalice za male novce preko ebaya itd. - Takstar HI-2050 (Otvoren dizajn), mogu se nac za 40-50$, Takstar Pro 80/Gemini HSR-1000 (Isti driveri kao u HI-2050 samo sta su zatvorene), Takstar HD6000 - perjanica Takstarove linije Hi-Fi modela i dodu 100$. Usporeduju ih sa Hifiman i slicnim slusalicama koje su 500$+... I zadnje su Somic MH463 koje su po iskustvima ljudi sa Head-Fi foruma u konkurenciji s Takstar Pro 80 s malo jacim bassom i manjom udobnosti, a cijenom su tu negdje. 

Jedine prave slusalice koje sam imao su Creative Aurvana Live koje sam platio oko 450-500kn. Trenutno imam Gemini HSR-1000 (re-brand Takstar Pro 80) koje su me dosle 50$ i kvaliteta zvuka je neusporediva za tu cijenu. Bolje su od CAL u svim frekvencijama i kvaliteta izrade je skoro na nivou Beyera, a i zvukom ih se usporeduje sa DT880, Senn HD598 itd. Imaju odlican soundstage iako su zatvorenog tipa i pojedu sve slusalice koje kostaju po 3x vise, a u FPS igrama je pozicioniranje odlicno radi takvog soundstage-a.

Ali mislim da se najvise isplati ulozit u HD6000 i bit miran jer po recenzijama su bolesno dobre osim sta imaju mrvicu manji soundstage. Hi-2050 je isto odlican par slusalica ali Pro 80 ima malo bolji bass i skroz izolira zvuk pa sam ih zato uzeo. 

Ne bi bilo lose da se uzme bar Xonar DG jer su sve navedene odlicne sa nekim amp-om. Sve razer, steelseries, creative itd. gaming slusalice se mogu sakrit jer ih ove pojedu za dorucak :)

'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 5:54 (puls4R).

2 0 hvala 3
12 godina
neaktivan

čudno mi je kako nitko dosad nije predložio PreSonus HD7 i AKG K511 i sl.

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Presonus hd7 su rebrandirane, iirc, Superlux hd681. I skuplje.
14 godina
neaktivan

Dali je itko probao slušalice JVC Xtreme Xplosives? Sa cijenom od 17€ su jako povoljne.

Na nekoliko mijesta sam vidio da su podcijenjene, pa me zanima što vi mislite?

http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85Z%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=JVC%20HA-FX1X%20Xtreme

http://informacijsketehnologije.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 13:47 (77ari).
17 godina
odjavljen
77ari kaže...

Dali je itko probao slušalice JVC Xtreme Xplosives? Sa cijenom od 17€ su jako povoljne.

Na nekoliko mijesta sam vidio da su podcijenjene, pa me zanima što vi mislite?

http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85Z%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=JVC%20HA-FX1X%20Xtreme

Bogat bass  , solidnih visokih ali tek osrednji srednji tonovi. Za tu cijenu sasvim solidne ali od zvuka ipak malo zaboli uho :)) Ali to je samo moje misljenje. Mozda drugima potpuno odgovaraju :)

17 godina
neaktivan

Mislim da su FX-101 nasljednik FX1X, i ljudi tvrde da su u svemu naprednije, pa mozda bi trebao o njima razmislit, nije neka razlika..

http://www.head-fi.org/t/619703/jvc-ha-fx1x-vs-jvc-ha-fx101-is-it-worth-sending-them-back

RAKIA connecting people!
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 14:06 (gymboy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Koje od ovih?

Seinnheiser MXL  570

AKG K318

MX 580 Seinnheiser

Ne volim in-ear jer mi iritira uho i jer nista ne cujem oko sebe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima li tko kakvu preporuku za slušalice do 600 kuna?

Sluške bi uglavnom bile za slušanje glazbe na kompu (mp3).

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice