Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.079
|
čitano: 1.531.353
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

kupio sam func ms-3 r2 i mis me razocarao. Stoga ga mislim zamijeniti.Kupio sam ga u centro.hr i iz njihove ponude mogu birati zamjenu. Za oko mi je zapeo jedino logitech G500s. Sto mislite o njemu? Pretezito igram fps

Jel imate jos neku preporuku,ali mora biti iz centro.hr

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi
logi510 kaže...

kupio sam func ms-3 r2 i mis me razocarao. Stoga ga mislim zamijeniti.Kupio sam ga u centro.hr i iz njihove ponude mogu birati zamjenu. Za oko mi je zapeo jedino logitech G500s. Sto mislite o njemu? Pretezito igram fps

Ja bih probao Stelseries Rival

12 godina
Bi5h0p kaže...
logi510 kaže...

Ja bih probao Stelseries Rival

narucio sam corsair m65..m65 i g500s su mi se najvise dopali,a posto nemaju g500s uzeo sam m65

17 godina

Pitanje, čisto informativno, najbolji miš i podloga specifično za CS:GO? Cijena 500kn max, sa dostavom.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pozdrav ekipa. Treba mi pomoc. Slazem si konfiguraciju i dosta sam naso na forumu. Prije kupnje je budem postavio da pitam el sve ok. Problem je sto nisam imo stolno racunalo zadnjih 10 godina. Na laptopima sam nonstop jer putujem dost. Imam od logitecha 2.4 ghz mis koi mi sluzio odlicno za laptop ali sada posto si kupujem "gaming konfiguraciju" treba mi mis. E sad fora je sto sam ljevak. Od igara igram sve, rts, rpg, pucacine, htio bih neki mis "all in one". Nisam hardcore gamer al htio bih dobar mis jer ovu zimu sam doma i imat cu vremena. Nemogu bas naci za ljevake. Upo mi u oko logitech g300 koi je neutralan sto se tice ljevaka i desnjaka i steelseries kinzu. Do 500kn nije problem dati na mis. Cak i vise ak opravdava cijenu.
Za trijumf zla dovoljno je da dobri ljudi ne cine nista.

0 0 hvala 0
14 godina
Hacker002 kaže...

Pitanje, čisto informativno, najbolji miš i podloga specifično za CS:GO? Cijena 500kn max, sa dostavom.

Logitech G400s , SS Rival/Kana i podloga SS qck ili qck+

twice the pride double the fall
14 godina
Ok. Hvala.
13 godina
neaktivan
natal kaže...
Ok. Hvala.

Steelseries kinzu, sensei, rival...

ShadowStep
17 godina
neaktivan
natal kaže...
Pozdrav ekipa. Treba mi pomoc. Slazem si konfiguraciju i dosta sam naso na forumu. Prije kupnje je budem postavio da pitam el sve ok. Problem je sto nisam imo stolno racunalo zadnjih 10 godina. Na laptopima sam nonstop jer putujem dost. Imam od logitecha 2.4 ghz mis koi mi sluzio odlicno za laptop ali sada posto si kupujem "gaming konfiguraciju" treba mi mis. E sad fora je sto sam ljevak. Od igara igram sve, rts, rpg, pucacine, htio bih neki mis "all in one". Nisam hardcore gamer al htio bih dobar mis jer ovu zimu sam doma i imat cu vremena. Nemogu bas naci za ljevake. Upo mi u oko logitech g300 koi je neutralan sto se tice ljevaka i desnjaka i steelseries kinzu. Do 500kn nije problem dati na mis. Cak i vise ak opravdava cijenu.

Ako uspiješ negdje naći Death Adder za ljevake onda taj, inače se moraš zadovoljiti sa ambidextrous dizajnom:

Od Razera to su Taipan (skoro 600kn) i Ouroboros (1145kn{#}), Logitech ima samo taj g300 dok SteelSeries ima širu ponudu takvih (više-manje su im svi takvi) pa pogledaj od njih šta bi ti pasalo.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
14 godina
Nasao sam na ebay. 80$ sa postarinom iz US, uz malo srece necu platit pdv. :) Uzecu tog razera deathadder, svidja mi se i ima dobar review na ove druge dost se zale ljudi sto mi se ne svidja. Hvala jos jednom.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
natal kaže...
Nasao sam na ebay. 80$ sa postarinom iz US, uz malo srece necu platit pdv. :) Uzecu tog razera deathadder, svidja mi se i ima dobar review na ove druge dost se zale ljudi sto mi se ne svidja. Hvala jos jednom.

Gamdias i Coolermaster ima dosta dobrih miseva za manje para + za obje ruke

ShadowStep
11 godina
neaktivan
SBV3X kaže...
natal kaže...

Ni slucajno uzimat Gamdias Demeter, ok je mis sve dok ne trznes lijevo ili desno. Ako cemo za jeftino, CM i Sharkoon :) Sharkoon Fireglider mi bolje pase u ruci i vise mi odgovara od deathaddera, a kosta 179 kn :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 19:42 (LuoKey).
14 godina
Budem vidio jos. Al svakak mi se ne svidja gamdias. Svidja mi se deathadder i CM storm recon. Jedina mana sada na tom deathadder je taj njihov softwer i online registracija. U svakom slucaju budem to izvidio jos prije nego narucim.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 21:27 (natal).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LuoKey kaže...
SBV3X kaže...
natal kaže...

Ni slucajno uzimat Gamdias Demeter, ok je mis sve dok ne trznes lijevo ili desno. Ako cemo za jeftino, CM i Sharkoon :) Sharkoon Fireglider mi bolje pase u ruci i vise mi odgovara od deathaddera, a kosta 179 kn :)

To se i meni dešava, ali reko bi da je kod podloge. Frend ga je posudio na jedan dan kaze ludnica, digne miš sa stola da ga pomakne na drugu stranu on i dalje radi u zraku, dok meni na podlozi zna preskakat, a kad ga odignem od podloge 1cm neradi..

ShadowStep
15 godina
natal kaže...

Svakako ga isprobaj prije kupovine ako ikako mozes.

Osobno sam ga htio kupiti kada sam mjenjao mis no dobro da sam ga probao prije kupovine jer meni ne odgovara.

Isto tako nemoj gledati neke jeftinjak modele ako bas ne moras, zanemari postove s misevima od 100 kn (bez uvrede ljudi, koristio sam ih i ja godinama no zadnjih cca 10 god sam odustao od te prakse jer nema smisla).

Mene sada vise muci podloga jer mi Razer Goliathus Control bas i ne pase na G602 (staru sam koristio godinama na G5 rev2 i bila mi je super, sada imam novu i ne pase mi bas s navedenim misem)....mislim da cu probati sa Speed verzijom ili tako nekom glatkom.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
11 godina
neaktivan

Kakav miš predlazete za mene nisam neki gejmer igram uglavnom samo dotu 2 do 30-40 maximalno 50KM

Vazno mi je da ima bar 1 tipku sa strane po mogucnosti 2. Igram na laptopu Display: 17,3 diagonal LED-backlit HD (1600 x 900)

0 0 hvala 0
16 godina

Danas mi je stigao eblue cobra jr sa ebaya, naruceno 3.8. cini mi se, dakle 15 dana je trebalo za dostavu. Nisam nesto previse zadovoljan misom za sada, iako ga ne koristim ni pola sata pa je mozda stvar navike. Do sada sam imao neki obicni Genius mis. Ovaj eblue mi se cini nekako malen tj nema mjesta za palac odnosno palac uvijek stoji na back/forward tipkama tako da nemogu cvrsto primit mis s palcem bez da klikam cijelo vrijeme po tipkama. Mis mi nije stabilan na sve 4 nozice, dakle klima mi se ljevo desno, kao da nisu sve nozice iste visine, stavio sam podlogu pa je nesto bolje al...takoder forward i back tipka su obrnute, prednja tipka vraca natrag (back), a ova druga je forward, cudno. Inace dizaj mi se jako svida.

Mozda postoje neki driveri za taj mis? Idem pogledat google.. 

Windows Phone FTW
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2014 17:59 (DommY).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima netko iskustva s X3ME 2 mišem, cca 110 kn. Imam x3me "1", ali bilo je problema s njim, dvoklik, i malo malo usb device not recognized. Nadam se da nasljednik nema tih problema.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2014 20:39 (milanji).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Može li mi netko reći više o ovom mišu? 

Tražio sam neki od Mad Catz miševa, al su nestali iz svih domaćih trgovina... 

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nije direktan odgovor nikome, ali ako bude tko tražio miška..

Naime, uzeo sam Sharkoonovog Fireglidera laserskog (jer je na par stranica prije bio predložen) i to crnog jer se navodno šareni kliže zbog drugačije materijala. 

I mogu reći da sam oduševljen! Meni je najveći plus njegova veličina (13cm, možda curama nije puno, ali meni taman :D ), jer zbog veće šake sam imao problema s minijaturnim miševima). Odlično odmara ruka na njemu, a i mjesto za palac ima posebnu "hrapavu" podlogu koja daje fini touch. 

Za 215 kuna teško da se može bolje proći imho. Eto, čisto da podijelim svoja iskustva malo, nadam se da nije previše off-topica. {#}

15 godina
neaktivan

Što mislite o ovome? Dosta je jeftin a znam da me sharkoon prije nije razočarao http://www.sophoslab.hr/mievi-i-podloge/57/sharkoon-shark-force-white-mouse-/43274.html

Dafaq?
11 godina
neaktivan

Zanimljiv miš Sackboy .. Zna li itko je li ga moguce naruciti negdje u BiH ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ok kupio sam ga i ipak sam se razočaro. Neznam dali je to problem samo u mišu kojeg sam ja kupio ili u svima. Znači ako miš pomičem onako stvarno mrvicu osjeti se kako kursor kao šteka. Stvarno se osjeti i stvarno se nadam da je to samo u mojem mišu tako da ga mogu zamjenit. Ima li možda još neki taj miš d ami potvrdi dali mu radi normalno. Hvala

Dafaq?
16 godina
neaktivan

Probaj ga kod nekog drugog na kompu, probaj drugi miš kod sebe na kompu, pa javi, i mene zanima. :))

14 godina
neaktivan

Uzeo sam G300. Manji je od mojeg malog prsta. Najmanji miš ikada. Korisitm ga sa 2 prsta. Srećom mi ne treba toliko miš, koliko tipkovnica pa i nisam toliko u bedu. Logitech ima genijalne drivere. Sviđa mi se ideja sa dodatnima tipkama uz left i right click na g300. Kabel nije opleten, nadam se da neću imati problema. Miš je toliko mali da mislim da bih bez problema mogao koristiti 2 ili 3 isto vrijeme s jednom rukom. Da imam pet puta manju ruku obožavao bih miš, ovako mislim da je to dobra vježba iz koje bih se trebao naučiti više služiti tipkovnicom. Tipkovnica mi je toliko veća od g300, da bi oko 20 komada g300 stalo na povrsinu tipkovnice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Miš od 50 kn najnormalnije radi dok ovaj nekak šteka dok se polagano miče. Nekako imam osjećaj da je to sam do mojeg miša al da je inače normalno jer nevjerujem da miš od 100 kn može bit gori od miša od 50. Najverovatnije cu ga sam zamjenit za Fireglidera. EDIT: Evo malprije sam zvao u Sophoslab i rekli su mi da sam prvi da im javljam grešku sa tim mišem i da ga definitivno donesem kod njih na servis jer se to nebi trebalo događati ni u kojem slučaju tak da možda su ipak dobri miševi- Iskreno izled mi je super i u ruku paše savršeno. Barem meni, jedino mi je minus kaj sam baš ja naišo na defektivan miš

Dafaq?
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2014 17:49 (sackboy).
14 godina
neaktivan

Jel zna neko ovdje kad stiže g402 kod nas,ako ga neko možda već ima da kaže kakav je u odnosu na stare logitech štakore.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

moze savjet

trenutno se patim sa g500 (ima onu manu dvoklika ja kliknem jednom on registrira 2-3x )

i posto mi vec jede polagano zifce koji da uzmem za oko 200kn ?

citao sam zadnjih 5-6 stranica i nije mi bas jasno jer hvalite g500 i tu seriju a nakon 1g crkne taj vrag

ukratko sta predlazete za oko 200kn ?

po ovome sto ste vi pisali osim ovog logitech smeca  ispadaju samo ova 3

Zalman ZM-GM1

Genius maurus x

Sharkoon Fireglider

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
humb kaže...

moze savjet

trenutno se patim sa g500 (ima onu manu dvoklika ja kliknem jednom on registrira 2-3x )

i posto mi vec jede polagano zifce koji da uzmem za oko 200kn ?

citao sam zadnjih 5-6 stranica i nije mi bas jasno jer hvalite g500 i tu seriju a nakon 1g crkne taj vrag

ukratko sta predlazete za oko 200kn ?

...

Za 200 Kn ti preporučam rastavi tog miša i popravi switch (relativno je lagano) te uzmi, ako već nemaš, rezervne nožice kako bi ih mogao staviti kada skineš originalne (ako ih oštetiš).

Twitter: @191x7
15 godina
neaktivan

Jedno pitanje za malo iskusnije!

Budući da mi je Logitech G9x CoD Edition najbolje odgovarao od svega što sam isprobao, zanima me koji je senzor on imao i koji od miševa u današnjoj ponudi imaju isti senzor.

Iako zna da je i oblik miša ključna stvar, ali sa njim je preciznost bila savršena!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice