Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.079
|
čitano: 1.555.209
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša
Dvoklik je lako popraviti, to nije razlog za mijenjanje miša. Najbolje se protegni do novog Deathaddera jer si navikao na oblik ili na Kone XTD ako tražiš ogroman miš.
Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina

Jel misliš lako popravit zato kaj je softwarski problem ili da je lagano popravit hardware ? Nisam se bas dao u trazenje rješenja jer sam pretpostavio da je mišu došao kraj s obzirom da me jako dugo jako dobro služio :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi
elroxery kaže...

Jel misliš lako popravit zato kaj je softwarski problem ili da je lagano popravit hardware ? Nisam se bas dao u trazenje rješenja jer sam pretpostavio da je mišu došao kraj s obzirom da me jako dugo jako dobro služio :) 

Trebalo bi se to lagano ispravit, problem je u microswitchu. Rastavis mis, pronades to i ispravis, poravnas na odredenom mjestu i voila.

Tako sam popravio svoj G9.

BF3, BF4: [G] Pamark
15 godina
neaktivan

Htio bih kupiti novi mis, naravno predviden je za igranje fps igara. Trenutno imam logitech MX-518 a dvoumim se izmedu logitecha g500s i g502. Zanima me vase misljenje koji je bolji znaci sto se tice lezanja u ruci itd. Max bi dao 500kn. Ako imate za preporuciti neki drugi mis slobodno napisite. Hvala unaprijed 

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 12:48 (G4ce).

0 0 hvala 0
17 godina
Najbrži kaže...

Jučer mi je stigao Logitech G500 od kolege Purplez te prelazim na komplet Logitech periferiju.

Netko je nedavno postavio kako kontaktirati Logitech vezano za garanciju. Kako da ih kontaktiram za G500, po mogućnosti da im ga ne moram slati i da mi pošalju G500s?

Stigao jučer G500s s reklamacije, javio se direktno Logitech supportu. Sada imam G500 i G500s. Ostalo mi još G700/s i tipkovnica za kupiti.

P.S. miševi nisu na prodaju

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
17 godina
G4ce kaže...

Htio bih kupiti novi mis, naravno predviden je za igranje fps igara. Trenutno imam logitech MX-518 a dvoumim se izmedu logitecha g500s i g502. Zanima me vase misljenje koji je bolji znaci sto se tice lezanja u ruci itd. Max bi dao 500kn. Ako imate za preporuciti neki drugi mis slobodno napisite. Hvala unaprijed 

Ako ti štima oblik MX 518 onda si uzmeš G400s i to je to. Eventualno G502 Proteus Core. Ili ako hoćeš miš za FPS onda Razer Deathadder.

14 godina
neaktivan
G4ce kaže...

Pogledaj si Func MS-3 R2 reviewe , imaš ga kod svih dućana skoro.

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...
G4ce kaže...

Ako ti štima oblik MX 518 onda si uzmeš G400s i to je to. Eventualno G502 Proteus Core. Ili ako hoćeš miš za FPS onda Razer Deathadder.

A kazu da je cest slucaj na deathadderima da rikne scroll jel to tocno ili?

17 godina
Pa jel tebi riknuo scroll?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Pa jel tebi riknuo scroll?

Nije ja ga planiram uzeti  ali kolegi je riknulo pa mi je rekao da se to cesto dogada na njima 

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 11:40 (G4ce).
13 godina
neaktivan

Pozdrav, evo riknuo mi je ponovo logitechov g400 i vise nisam imao zivaca  popravljati ponovo kabel i tak je on završio u smecu.
Razmišljam si između CM STORM recona , Func MS-3 R2 ili mozda SHARKOON fireglidera. Pa me zanima koji od ovih bi otprilike imao najduzi zivotni vijek.

0 0 hvala 0
17 godina
dddarin kaže...

Pozdrav, evo riknuo mi je ponovo logitechov g400 i vise nisam imao zivaca  popravljati ponovo kabel i tak je on završio u smecu.
Razmišljam si između CM STORM recona , Func MS-3 R2 ili mozda SHARKOON fireglidera. Pa me zanima koji od ovih bi otprilike imao najduzi zivotni vijek.

Od ta tri boldani. Prvi i treći su po kvaliteti ispod Logija. Taj kabel im je boljka. Da uzmeš neki sa pojačanim dijelom tamo gdje kabao izlazi iz miša? Btw nadam se da je stariji od 3 godine jer si mogao dobiti novi.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
14 godina
neaktivan
dddarin kaže...

Isto glas za Func

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan

Zanima me dali ima kakve razlike između ova dva miša ili je stavrno tolika razlika u cijeni?

http://www.links.hr/?naziv=mis-coolermaster-storm-recon-sgm-4001-wllw1-4000dpi-bijeli-usb&option=artikl&id_artikl=101.503.376

http://www.protis.hr/products/details/mis-coolermaster-storm-recon-sgm4001wllw1-4000dpi-bijeli-usb/84084

I kakav je miš općenito,dali vrijedi te novce?Ima li šta bolje za te novce?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozdrav ekipa! kupujem novi miš pa me interesira koji bi bio nekakav best buy do 250kn (najviše će se koristiti za gaming). Koja su vaša mišljenja o Sharkoon Drakonia? 

Respect my authority!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jerrycro kaže...

pozdrav ekipa! kupujem novi miš pa me interesira koji bi bio nekakav best buy do 250kn (najviše će se koristiti za gaming). Koja su vaša mišljenja o Sharkoon Drakonia? 

Gamdias Demeter, 170 optički 200 laserski..

http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/gamadias-demeter-review/206766.aspx 

ShadowStep
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 23:31 (SBV3X).
13 godina
neaktivan
Znaci imam mis Acme MA05 (''gamerski'')...platio sam ga 100kn u technomarketu u zadru pocetkom prvog mjeseca ove godine...znaci mis nema ni 6 mjeseci a vec mu se laser poceo kvarit...
u igrici primjetim kad naglo povucem mis na neku stranu ili ne naglo ali brzo povucem mis on jednostavno zasteka dok ne prestanem povlacit..inace imam odlinu podlogu od cooler mastera, al to se dogadja i bez podloge...jel se vrijedi ici borit za reklamaciju?

0 0 hvala 0
16 godina

Jel ima koji gamerski miš za veliku ruku i da ima utege. Do 400kn

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.7.2014 17:56 (Diablo86).

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo86 kaže...

Roccat Kone XTD je tu negdje.

12 godina
neaktivan

http://www.protis.hr/products/search?exp=sensei+raw

Jedan od vecih miseva na trzistu. Koristim Steelseries periferiju vec godinu i nesto, ni najmanjih problema/kvarova. Jedino sto nema utege, a tezina je 120 grama ako se ne varam.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.7.2014 20:27 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Diablo86 kaže...

Roccat Kone XTD je tu negdje.

Func MS-3 R2, ali nema utega...

13 godina

Evo ovako, tražim miša i podlogu, pretežno fps, može i žični nije problem, palm grip, nešto osrednje do 300 kn max.

Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
INCOGNITO99 kaže...

Evo ovako, tražim miša i podlogu, pretežno fps, može i žični nije problem, palm grip, nešto osrednje do 300 kn max.

Gamdias Demeter ili sad neznam koliko je velik miš Logitech G300 u linksu na akciji 280 kuna čini mi se

ShadowStep
11 godina
neaktivan

Logitech G700s, velik i VRHUNSKI u svakom pogledu, a posebno kada je ergonomija u pitanju!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Srle22 kaže...

Logitech G700s, velik i VRHUNSKI u svakom pogledu, a posebno kada je ergonomija u pitanju!

I ima ga za 300kn u svakom ducanu {#}

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina

Koji se miševi smatraju najboljima u najmanjoj skupini, mali gamerski miševi od 10 cm?

magistar prava
17 godina
Korny1603987 kaže...

Koji se miševi smatraju najboljima u najmanjoj skupini, mali gamerski miševi od 10 cm?

G9x   {#}

BF3, BF4: [G] Pamark
13 godina

A što kažete na Sharkoon-a i ovu podlogu?

Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
INCOGNITO99 kaže...

A što kažete na Sharkoon-a i ovu podlogu?

Ja sam prije juzao tog mišeka i ovu podlogu, ovo je large, nađi medium jeftiniji je i sasvim dovoljno velik. Miš je super, meni jedan od dražih što sam koristio, nemožeš s njime falit.

Live and let live.
14 godina

Imao sam Darkglider podlogu i vrlo brzo se izlizala tako da Sharkoon-ove podloge ne bih preporučio.

Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice