Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice izdvojena tema

poruka: 5.044
|
čitano: 1.586.556
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice

šta mislite o ovoj tipkovnici http://www.links.hr/?naziv=tipkovnica-sharkoon-skiller-crna-usb&option=artikl&id_artikl=101.201.071

trenutno korinsim tipkovnicu staru 10 godina :) mitsumi kfk ea4xt http://www.nessales.com/ebay/18220/DSC02840.JPG

tipkovnica bi služila uglavnom za pisanje tj googlanje i chatanje i eventualno bi se pokoja igrica igrala

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 11:13 (Drky1991).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice

Za te novce ces tesko naci bolju ! Po testovima se pokazala jako dobra ! Slobodno pitas i kolegu ak te zanima !

Music As A Weapon !!
13 godina

Ljudi ne mogu naći "cm storm quickfire black" kod nas nigdje. Ima li tko koju info gdje bih je mogao naći, nek podjeli samnom i pomogne u potrazi.

{#}

coffe,coffe,coffe.....
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 22:00 (metallic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koja bi bila preporuka izmedju sljedece dvije tipkovnice:

Coolermaster Storm Trigger ili Logitech G710+

Primarna namjena je pisanje osrednje dugih tekstova, poprilicno puno vremena provedeno u igranju, prednost ide onoj tisoj i cije se tipke lakse stiscu.
Osobno posjedujem Storm Trigger i vrlo sam zadovoljan s njom, Logitech nisam imao prilike isprobati pa da ovdje pitam za savjet pri kupnji koja bi od ove dvije bila bolja opcija?
“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison

0 0 hvala 0
17 godina

G710+ je tisa zbog o-prstenja i meksa zbog mx-brown switcheva. Vise je za pisanje dok je trigger vise za gaming.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

G710+ je tisa zbog o-prstenja i meksa zbog mx-brown switcheva. Vise je za pisanje dok je trigger vise za gaming.

Znaci frendu koji zapravo vise provodi vrijeme igrajuci se i samo povremeno pise clanke i tekstove bi bila bolja opcija trigger... pa dobro, to je imao kod mene priliku isprobati :) 

Hvala u svakom slucaju.

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison
12 godina
protjeran

Može preporuka neke tipkovnice do 400 kn, treba mi uglavnom za programiranje i pisanje.. Za igrice koristim joystick, tako da ne treba biti gamerska. {#}

0 0 hvala 0
17 godina
cagiati kaže...

Može preporuka neke tipkovnice do 400 kn, treba mi uglavnom za programiranje i pisanje.. Za igrice koristim joystick, tako da ne treba biti gamerska. {#}

Za programiranje i pisanje? Bilo što mehaničko u tom slučaju, ali košta više.

Hm, ne znam, možda Microsoft Sidewinder X4, opet su dostupne (cca 400-450 Kn).

12 godina
protjeran

Mogu se protegnut do 500kn, jeli ovo mehanička? Sviđa mi se što je osvjetljena.. Gledam da bude iz ADM-a.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 16:31 (cagiati).
17 godina
cagiati kaže...

Mogu se protegnut do 500kn, jeli ovo mehanička? Sviđa mi se što je osvjetljena.. Gledam da bude iz ADM-a.

Nije mehanička. Ali je navodno jako dobra za tipkanje (koliko god jedna membranska može biti). Za gaming je užas jer ne radi kombinacija Shift+W+Space što se nor koristi za strafejump u Quake/CoD.

Od mehaničkih za tako nisku cijenu imaš samo SteelSeries 6Gv2. http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=6Gv2

Edit: I sidewinder X4 je osvijetljena.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 16:54 (191x7).
12 godina
protjeran

Odlučio sam se za ovu Logitech Illuminated, pošto nisam neki gamer, a i kad igram koristim joystick.. A ne korsitim baš toliko tipkovnicu da platim za nju više od 500kn.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Može prijedlog neke tipkovnice za 400-500 kn?

Uglavnom za gaming bi služila.

EDIT: Ako je moguće da svijetli po mraku

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 20:55 (Bruno_K!ng).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Logitech G110 ! Ima osvijetljenje !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 20:57 (Haf932).
12 godina
neaktivan

1 0 hvala 1
17 godina

Napisao sam da je Sidewinder X4 bolja od Logitech G105 i G110, ne znam gdje je nestao taj post.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mene zanima, dal itko ima ideju gdje naručiti/naći:

CM quickfire PRO/TK

DAS Keyboard  

ili može čak i

Razer BlackWidow

sa UK layout-om. Gledao na linksu, na ebayu, amazonu, nigdje nisam uspio nači UK layout. Preciznije:

Sad sam primjetio da će vas možda zbuniti što sam napisao UK layout, ali tipkovnice sa "malim" enterom i bez "<,>" (HR) "\,|" (EN) na lijevoj strani, ili ti "tipka pored "Y" su US layout tipkovnice, a UK imaju "velik" enter i tu dodatnu tipku. Preciznije

Above&amp;Beyond
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 18:13 (vega455).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

german imaju ti isto veliki enter, ja imam AU jednu

samo nemaju sve, neke imaju i male entere, na to sam slučajno bio naletio, ili sam možda nešto i krivo vidio, sad je pitanje

evo našao sam neke linkove s ebaya sa slikama:

KLIK1KLIK2 

Ne šalju za CRO koliko vidim, ali da vidiš samo layout

Đuro#2155
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 19:51 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Corsair K90 isto ima veći enter.

2 0 hvala 0
17 godina

trazim gamersku wireless tipkovnicu do 1k kn koja ima backlight a da je bolja od moje sadasnje moze bilo koji proizviodjach 

pliz help :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 13:10 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Neznam niti jednu drugu bezicnu i sa osvijetljenjem osim Logitech K800 , al ona nije bas gamerska{#}

Music As A Weapon !!
17 godina

aha ok ajde moze i zicna da ima back light jel ova ok  Tipkovnica Logitech G19 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

O , da ! Meni oduvijek jako lijepa tipkovnica zbog ekrana i cijelokupnog dizajna , samo sto se osim USB-a , napaja i dodatnim adapterom ! Na isti kalup ko i G15 V2 ( s kojom sam inace jako zadovoljan ) , samo sto ima veci ekran i u bolji  i drugaciji raspored multimredijskih tipki , a odgovaraju mi i gumirane tipke !

Si razmisljao da uzmes mehanicku G710+ ?

Music As A Weapon !!
17 godina

gledo sam to ne privlace me mehanicke bas ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

aha ok ajde moze i zicna da ima back light jel ova ok  Tipkovnica Logitech G19 ?

Ne bacaj više od 500-600 Kn na membransku tipkovnicu!

Uzmi Logitech G710+ (mehanička, cherry mx brown), CoolerMaster Storm Trigger (mehanička, mx black) ili Steelseries 7G (mehanička, mx black) kad već imaš novca.

17 godina

jel se te mehanicke cuju vise od moje trenutne i kolko su bolje  ?  recimo ova g710+ 

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 13:48 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

jel se te mehanicke cuju vise od moje trenutne ?  recimo ova g710+

G710+ je tiša od mnogih membranskih (zbog o-prstena za utišavanje).

Mehaničke se čuju ako tipke lupaš do dna (s iznimkom MX Blue i MX Green koje se čuju i na pola hoda tipki), a pritisak tipke se registrira već na pola hoda tako da za tim nema potrebe.

One s metalnom pločom su glasnije od onih koje nemaju metalnu ploču, ali su i čvršće.

Mehaničke su u svemu puno bolje. Da si pročitao prvi post znao bi to.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 13:50 (191x7).
17 godina

pogledao sam od linusa rivju i svijda mi se sto se ne cuje tako kao tipicne mehanicke + dobre je i robusne gradje + cabel menadjment dobro izveden 

tako da cu je uzet :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
recite koju iz linksa do 100kn?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
klapna kaže...
recite koju iz linksa do 100kn?

Osobno koristim Sharkoon Tactix, premda nema HR nego samo US layout, puno mi je ugodnija i kvalitetnija od druge koju sam imao na izbor, Genius KB-G235 (čija prednost su i dodatne tipke za multimediju).

No ako si u mogućnosti, a tipkovnicu koristiš prosječno više od 3 sata dnevno, i bitno ti je da ima HR layout isplati se uložiti malo više za Sharkoon Skiller za 149kn (u opisu piše da ima HR, no mislim da ju netko ovdje ima pa nek potvrdi kolega je stavio službeni link, dakle ima HR)

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 17:42 (xhopeon).
14 godina

Koju tipkovinicu do 20KM (76Kn) bi vi izabrali iz ovog dućana : http://imtec.ba/  (http://shop.imtec.ba/1012-tastature) , ponuda je oskudna , pa zato i pitam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 1:21 (micr0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice