Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaminga izdvojena tema

poruka: 7.598
|
čitano: 2.075.634
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta
CyberDemonVZ kaže...

Za nekog tko ima dobru zvučnu boje je da uzme Cloud 1? Ili se i 2. može spojiti na normalne Headphones + mic konektore?

Mislim da dođe u paketu adapter za razdvajanje, sad ću provjeriti.

Edit:

Ne dobije se. Ali naravno, to se može kupiti odvojeno tako da nije veliki problem.

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2015 0:34 (191x7).
10 godina
neaktivan
Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta

Pozdrav dali netko moze napisati nesto o ovim slusalicama a-JAYS Four ili 1,2,3 svejedno cijena nije bitna znam da su nesto skuplje tocnije od 340 do 500 ovisi o modelu,znaci dali sto valjaju, udobnost, kvaliteta i zvuk naravno, hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Headset do 1000 kn?

For The Horde
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja nabavio plantronics gamecom commander i u ovih par dana odusevljen,savrsenstvo zvuka,mic odlican

dizajn-meni su iskreno ruzne,a li zato okolna buka se necuje nista i to cak kada samo ih stavis na glavu bez zvuka

mozda ce nekome smetati tezina ali ja sam igrao bf4 par sati i nikakav zamor,mozda ce biti problema sa grijanjem usiju po ljetu kada bude toplije

cijena-paprena,ali sam ja uzeo polovne skoro ne koristene za ipak dosta manje

preporuka ako uspijete naci polovne,jer ipak dati 1300kn za sluske je mislim puno puno previse

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming simulator 2015 xD kaže...

Headset do 1000 kn?

Cloud 2

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
neaktivan

Pozdrav. Razmišljao sam o kupnji novog headseta, u Zagrebu. Do sada sam imao Gamecom Plantronics 367 dok ih nisam razbio hhh S njima sam bio zadovoljan, tako da bi si kupio slične. Overear, slušalice+mikrofon, cijene oko 250kn max (sada pošto nisam upućen neznam jeli to dovoljno za neke 'oke' sluške ili da još uštedim). Ako još nešto treba, sam recite. Unaprijed hvala. Lp :)

Laži i obmane
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

Pozdrav. Razmišljao sam o kupnji novog headseta, u Zagrebu. Do sada sam imao Gamecom Plantronics 367 dok ih nisam razbio hhh S njima sam bio zadovoljan, tako da bi si kupio slične. Overear, slušalice+mikrofon, cijene oko 250kn max (sada pošto nisam upućen neznam jeli to dovoljno za neke 'oke' sluške ili da još uštedim). Ako još nešto treba, sam recite. Unaprijed hvala. Lp :)

Speedlink Medusa NX

10 godina
neaktivan

ili te medusa ili probaj od TT-a sports odlicne ja imao ali sam morao prodati , kasnije kad sam skupio novaca kupio sam steelseries H wireless odlicne same pohvale, baterija preko 20+ sati, domet, dizajn, odlicne, sak sam ih upiknuo nove na njuskalu zapakirane za 1200 kn, sa garancijom,inace velim prije imao ove od TT-ea isto samo rijeci hvale, mislim da su ti cijene do 300 kn mozes dobre ubost...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja uskoro mijenjam headset jer od ovog me pocinju bolit usi i glava,skripi..

Za staro gvozdje je..Vjerojatno sad za Uskrs Hyperx cloud 2 cu uzet..

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Farming simulator 2015 xD kaže...

Headset do 1000 kn?

Možda ove:

http://www.nabava.net/slusalice__830/logitech-slusalice-gaming-g35-mikrofon-usb__1377721

coffe,coffe,coffe.....
17 godina

Izbjegavati g35 u sirokom luku!!!

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
13 godina
neaktivan

Koja je razlika izmedju cloud 2 i cloud?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
drakula789 kaže...

Koja je razlika izmedju cloud 2 i cloud?

dizajnerski iste, osim razlika u boji, materijali isti, driveri isto tako, navodno malo bolji mic na 2, i jedinica je stereo čisti, dvica je stereo sa kombiniranim jackom za slušalice/mikrofon koji se može uštekati u spliter ako trebaš ili u 7.1 virtualnu zvučnu koja dolazi sa njima

uglavnom - jedinica stereo, dvica isto kao jedinica sa dodatkom 7.1 usb zvučne

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
14 godina

Kakva je zvučna na Cloud 2?

Znam da su USB obično dosta lošije od onih disketnih za komp.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Kakva je zvučna na Cloud 2?

Znam da su USB obično dosta lošije od onih disketnih za komp.

Ista.

12 godina

Pozdrav,treba mi headset do 250kn (mogu se protegnuti jos malo ako se isplati). Za ugodan gaming,trazim udobnost,kvalitetan zvuk i mic. Trebaju biti bezicne (ako to ne moze, onda zica mora biti cvrsta i ne smije se plesti). Pozeljno da su dobavljive u Splitu. Zahvaljujem se.

Nothing is true,everything is permitted.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 22:02 (Bartaul).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Lord_Marko kaže...

Izbjegavati g35 u sirokom luku!!!

Ok. Znamo da su se tebi lomile ili sto vec.

Ipak zvuk bi trebao biti super, zar ne?

coffe,coffe,coffe.....
12 godina
neaktivan

ja san kupio nove kingston hyperXcloud 2,i extremno san zadovoljan s njima...solidno imaš osjećaj na glavi,bez velikog opterečenja,kabel je dosta dug,iako nisan audiofil,kvaliteta zvuka je odlična za moje pojmove i mikrofon je okey,skine se i ne triba se koristit,ima dodatak da začepiš rupu kad nije uštekan...dakle SVAKA preporuka ako imate love za takve slušalice,naravno,po meni vrijede svake lipe,jer sam sam dosta love potrošio u neznanju na slabije neke slušalice,ali brzo odu i slično..inače koristin i LOGI G 930,i iako laik,neka uspore4dba bi bila da je zvuk podosta jednak(nisan audiofil,naravno,iskreno),a pod jednak mislin da je skroz dobar i na jednim i na drugim...i treba uzet u obzir da su G930 DOSTA skuple i wirelless,a da su hyperX žične i jeftinije...ali po meni,kad uzmete hyperXcloud 2 i G 930(valjda su 930 wirelless G35),oboje su vrhunske slušalice ili headset,po kvaliteti,po izgledu,po materijalu,po zvuku i slično...moram priznat da su me chyperX iznenadile svojom kvalitetom,i da s razlogom su toliko preporučivane..jedino,moj osobni ukus je da preferiram wirelless,LOL,pa stoga nekako mi G 930 malkice više "pašu",ali ostalo je sve podjednako,a oboje imaju tu USB 7.1 surround,koji se uključuje na dodatnu tipku,šta smatram isto okey i super dodatkom,kod hyperXcloud je super rješeno to kao dodatak na žici,gdje isto kontrolirate jačinu tona na slušalicama ili mikrofonu...inače san prošao dosta "jeftinijih" modela dosad u životu koji nisu imali dug rok trajanja,stoga sve šta mogu kazat jeste da ipak skupite koliko god možete,jer najmanje čete koristit te slušalice 1 ili 2,čak i 3 i više godina,pa stoga trebale bi bit šta kvalitetnije..a za zvuk,opet,ja nisan expert,ali G 930 imaju sasvim okey zvuk(s obzirom da su neku klasu HIGH),po meni sasvim zadovoljavajući i više od toga(a wirelless su ;) ),a isto se može reći za hyperX 2,i po meni su super skroz :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nemoj se ljutiti,ali umorih se ja dok procitas ovo.Tocka,veliko slovo..Mislim ne moras nesto previse pazit na gramatiku,al' brate mili samo tocku i zarez da je citljivo.  

12 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Nemoj se ljutiti,ali umorih se ja dok procitas ovo.Tocka,veliko slovo..Mislim ne moras nesto previse pazit na gramatiku,al' brate mili samo tocku i zarez da je citljivo.  

sorry,nisan ima loše namjerre,samo htio kazat da je G 930(G 35 žične) i hyperX cloud 2 slične kvalitete,ali ne i cijene,ali da je HXC2 "vrhunska kupovina",ako se može netko protegnut do tud...kazaljka pokazuje 0,75 L crnoga,pa sorry ;)

13 godina
neaktivan
johnyaces777 kaže...
drakula789 kaže...

sorry,nisan ima loše namjerre,samo htio kazat da je G 930(G 35 žične) i hyperX cloud 2 slične kvalitete,ali ne i cijene,ali da je HXC2 "vrhunska kupovina",ako se može netko protegnut do tud...kazaljka pokazuje 0,75 L crnoga,pa sorry ;)

Ma nije problem,nego ono"Ni glave ni repa" :)

Lp,odo spavat

13 godina
drakula789 kaže...
ExStazy kaže...

Speedlink Medusa NX

Vidim da se Speedlink Medusa NX cesto preporucuje ovdje,sto mi iskreno nije jasno.Istina,kvaliteta zvuka i izrada su ok za tu cijenu,ali ja neudobnije slusalice nisam imao,doslovno sam ih nakon par mjeseci koristenja poklonio jer su mi uzasno stiskale glavu,i ne samo meni,frend kojem sam ih poklonio proslijedio ih je dalje nakon par mjeseci,iz istog razloga.

Po meni,Plantronics  GameCom 388 je u svakom slucaju bolji izbor,i nemjerljivo udobniji.

Đaba sve ako te nakon 2 sata bole usi i glava od headseta.

17 godina
metallic kaže...

Ok. Znamo da su se tebi lomile ili sto vec.

Ipak zvuk bi trebao biti super, zar ne?

jedno je kad ti se polome jedanputa, ali 2 i vise puta je vec koma. 

kaj se tice zvuka, nisam audiofil, i kao laiku zvuk je sasvim ok. da opravdava cijenu slusalica sumnjam.

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
15 godina

Može preporuka za slušalice za slušanje glazbe. Što bolji i čišći zvuk,što manje puštanja zvuka van i buke unutra, te da su jako udobne jer bi ih koristio dosta dugo bez prekida. Cijena nije toliko bitna.

EDIT: kasno sam skužio da sam objavio tu u gaming slušalice, a ne u slušalice za glazbu, isprike

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2015 23:13 (ministar).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Onda uzmi Steelseries H Wireless, nema premca cijena oko 2000 kn moze se upiknut i za manje ako se nade, imao sam dosta tih slusalica i znam sto pricam, sluze i za glazbu i za gaming i sve zivo, glazbu prvenstveno,a mozes pricekat i nove slusalice od Sony-ja predstavljene su na CES-u 2015 Premium Bluetooth Headphones MDR-1RBT ili MDR-1ABT evo linka da ne trazis brijem da su puno cak i bolje od ovih naravno tu je i cijena koja mnogima predstavlja problem inace bi puno vise ljudi uzivalo u kvalitetnijem zvuku evo nadam se da sam  pomogao:

http://store.sony.com/premium-bluetooth-headphones-zid27-MDR1RBT/cat-27-catid-All-Wireless-Headphones

ili

http://manofmany.com/tech/sony-mdr-1abt-headphones/

p.s. izgled im je premium 

11 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi. Uzimam nove slušalice i treba i savjet. Do sada sam imao Sharkoon Rush Core i bile su super. Uzeo bih opet iste ali sam se onda sjetio da su mi stiskale glavu mjesecima dok se nisu "opustile". Limitiran sam naravno cijenom (300-350 kn max) i dučanom - Links.

Molim savjet, i neku osnovnu razliku između modela. Ja sam gledao ove modele:

Slušalice GAMDIAS EROS, GHS2200, 7.1, USB, crveno - crne

Slušalice GAMDIAS HEBE, GHS2300, 7.1, USB, crveno - crne

Slušalice GAMDIAS HEBE, GHS2300, stereo, crveno - crne

Slušalice SPEED-LINK Xanthos, za PC, XBOX360, PS3, crne

Slušalice GAMDIAS EROS, GHS2200, stereo, crveno - crne

Slušalice SHARKOON GSone, crne

Slušalice PLANTRONICS GameCom 388, crne

Slušalice SPEED-LINK Medusa NX 5.1 Surround, crne, USB + 3,5 mm

Slušalice COOLERMASTER STORM Ceres-300, crne

Slušalice SHARKOON Shark Zone H10, crne

Ovaj GAMDIAS nemam pojma što je, osim da je poljska firma.

Nije mi bitan izgled, bitno je da su udobne, i izdržljive (nekakav braided kabel bi bio ideal :D).

Hvala

Uzeo plantronics. Sex.

0 Slušalice GAMDIAS EROS, GHS220
0 Slušalice GAMDIAS HEBE, GHS230
1 Slušalice GAMDIAS HEBE, GHS230
0 Slušalice SPEED-LINK Xanthos,
0 Slušalice GAMDIAS EROS, GHS220
0 Slušalice SHARKOON GSone, crne
7 Slušalice PLANTRONICS GameCom
1 Slušalice SPEED-LINK Medusa NX
2 Slušalice COOLERMASTER STORM C
0 Slušalice SHARKOON Shark Zone
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2015 20:56 (Banankoo).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Prihvatljive, ali za te novce može i puno bolje.

13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Aj posalji link,moze i njuskalo.

17 godina
drakula789 kaže...
191x7 kaže...

Aj posalji link,moze i njuskalo.

Logitech G430 http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=logitech+g430

Asus Orion http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=Asus+Orion

Plantronics Gamecom 780: http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=plantronics+780

Ili ako se možeš protegnuti, nešto bolje Func HS 260 http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=func+hs+260 ili puno bolje Kingston HyperX Cloud http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=Kingston+Cloud

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice