- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me koji Headset uzeti:
- Razer Kraken 7.1
- Razer Kraken USB
- Razer Carcharias
- Razer Tiamat 2.2
- Razer Kraken Pro
Zanima me udobnost i jel prekrivaju kompletno uho, zvuk i mic
Ne. Od tih nijedan.
Imaš novce za nešto što zvuči OK a ti bi uzeo Razer, stvarno mi nije jasno...
Slažem se. Razer je samo razvikan. Potraži druge brandove.
Zdravo. Molio bih preporuku slusalica 600 kn max koje ne olabave nakon par mjeseci i pocnu se sklizat s uha ili ono za namjestanje velicine se samo od sebe pocne slideat (do sada sam imao sam plantronics 380) te takoder nemaju na zici onu kocku za pojacavanje zvuka jer mi to strasno ide na 8==3 vec ako po mogucnosti se to nalazi na slusalicama. Hvala!
Zdravo. Molio bih preporuku slusalica 600 kn max koje ne olabave nakon par mjeseci i pocnu se sklizat s uha ili ono za namjestanje velicine se samo od sebe pocne slideat (do sada sam imao sam plantronics 380) te takoder nemaju na zici onu kocku za pojacavanje zvuka jer mi to strasno ide na 8==3 vec ako po mogucnosti se to nalazi na slusalicama. Hvala!
Kingston HyperX Cloud. Ako ti je nedostižan budžet, onda nešto lošiji Func HS-260.
Zahvaljujem
ovako javljam se nakon tjedan dana korištenja logitech g230.
slušalice su loše pritom mislim samo na ZVUK.
toliko su lošije od platronics gamecom 780 da su to drame, neću pretjerivati ali jedno tri puta su slabije i pozicioniranje zvuka je izvedeno katastrofalno.
zanima me koliko je rok za vratiti slušalice u dućan? tjedan dana? deset?
moram provjeriti kad sam ih točno kupio ali nije prošlo preko dva tjedan te ih mislim ić u instar zamjenit za druge -skuplje -tak mi je svejedno samo da ih više nemam kod sebe.
eto toliko od mene, ukratko loše, i ako nemate ograničen budget na 400 kn zaobilazite ih ako vas primarno zanima zvuk.
i još jedna stvar, mikrofon-još lošiji od samog zvuka slušalica, užas.
toliko su lošije od platronics gamecom 780 da su to drame, neću pretjerivati ali jedno tri puta su slabije i pozicioniranje zvuka je izvedeno katastrofalno...
Hvala ti na iskrenom review-u. Većina ljudi kad nešto kupe, obično kažu sve najbolje o tome, a u stvarnosti je daleko od toga i nikad na kraj lošim proizvodima.
toliko su lošije od platronics gamecom 780 da su to drame, neću pretjerivati ali jedno tri puta su slabije i pozicioniranje zvuka je izvedeno katastrofalno.
moram provjeriti kad sam ih točno kupio ali nije prošlo preko dva tjedan te ih mislim ić u instar zamjenit za druge -skuplje -tak mi je svejedno samo da ih više nemam kod sebe.
eto toliko od mene, ukratko loše, i ako nemate ograničen budget na 400 kn zaobilazite ih ako vas primarno zanima zvuk.
Na kakvoj zvučnoj ti njih koristiš? Jesi uzeo u obzir da GC 780 ima svoju OK zvučnu?
Dakle na istoj izlaznoj glasnoči (jednako decibela iz slušalica) G230 ti ima lošiji zvuk? Zanimljivo.
Za pozicioniranje me čudi, G230 su više otvorene nego GC 780.
Rok za vratiti (ako si kupio u trgovini) ti je mislim 8 dana, a ako si uzeo online (na neviđeno) onda 14 dana.
Koje planiraš kupiti? Btw za mikrofon ti ne vjerujem, Logitec ima dobre mikrofone na headsetima, bolje nego mnogi drugi.
Na kakvoj zvučnoj ti njih koristiš? Jesi uzeo u obzir da GC 780 ima svoju OK zvučnu?
Dakle na istoj izlaznoj glasnoči (jednako decibela iz slušalica) G230 ti ima lošiji zvuk? Zanimljivo.
Za pozicioniranje me čudi, G230 su više otvorene nego GC 780.
Rok za vratiti (ako si kupio u trgovini) ti je mislim 8 dana, a ako si uzeo online (na neviđeno) onda 14 dana.
Koje planiraš kupiti? Btw za mikrofon ti ne vjerujem, Logitec ima dobre mikrofone na headsetima, bolje nego mnogi drugi.
u pozicioniranju su opća katastrofa, igram cs go i razlika između g230 i gs780 je nebo i zemlja,
GS780
+udobnije
+bolji zvuk
+puno bolje pozicioniranje zvuka
g230
+jamstvo od 3god
+bass
+krajnja izrada materijala )kad već pričamo između ta dva headseta,inače pukle su mi na istom dijelu kao i tipu koji je prije dva tri mjeseca stavio slike pod ovu temu (indentično mjesto,ali nisam ih ja slomio nego nećak, i da nemam "strgani" headset odlučio sam se na kupnju novog)
kad već kupujem slušalice mislim da mi je ovo šta gs780 pruža kao plus koji sam opisao (naravno služeći se navedenim headsetima) spada pod primarno pri odabiru headseta.
gameing headset je i baš me briga za,eto primjer bass u igri ak nemrem pozicionirat igrače protiv kojih vidi čuda igram,jer koristim gameing headset.
btw kupio sam kinghston hyperx cloud.
btw kupio sam kinghston hyperx cloud.
Jel ti on dovoljno dobar? Naime, za njega treba solidna zvučna jer ima impedanciju 60 Oma.
Onak, na prosječnom zvučnom "integriranosu-na-pločosu" sav zvuk je tu ali onak bass je malo slabašak i visoki tonovi nekako zamućeni.
Na nekoj dobroj integriranoj ( s ok pojačalom) ili diskretnoj zvučnoj dojam zvuka je bolji, a tek na nekom dediciranom AMP/DAC uređaju...
Nešto ti ne štima...slušalice, zvučna, driveri ili postavke. Ili ti jednostavno ne pašu.
Imam G430 što je u biti isto ali preko dobivene USB zvučne i virtualnog zvuka, pozicioniranje je odlično. Npr. u WOT-u točno u svakom trenutku znam gdje se nalaze drugi tenkovi u blizini ili gdje je roknula granata bez gledanja. Mikrofon je također preko te zvučne izvrstan, posebno mi se sviđa opcija da čuješ sam sebe što govoriš pa lako doziraš glasnoću govora. S druge strane ta zvučna je sranje kada je muzika u pitanju, tako da muziku slušam obavezno preko integirane zvučne i tu slušalice briljiraju. Imao sam prije toga Sennheiser HD201 i HD205 te imam i jedne Panansonic solidne slušalice i ove ih rasturaju u zvuku...po snazi i kvaliteti. Sennheeiserice su ipak udobnije i tu su valjada bez konkurencije za otprilike te novce.
Trebam malu pomoc. Znaci koje bi bile bolje slusalice i imate li neka iskustva s njima ?
radi se o slusalicama kingston hyperx cloud ili sonyeve DR-GA500. hvala svima unaprijed na pomoci.
slusalice bi koristio za glazbu i neke FPSove.
Trebam malu pomoc. Znaci koje bi bile bolje slusalice i imate li neka iskustva s njima ?
radi se o slusalicama kingston hyperx cloud ili sonyeve DR-GA500. hvala svima unaprijed na pomoci.
slusalice bi koristio za glazbu i neke FPSove.
Nemam iskustva s navedenim Sony slušalicama, nisam ni čuo za taj model do sada.
No za HyperX Cloud imam samo riječi hvale. Zvuk je fantastičan.
Imam speedlink medusa NX, došle su oko 200 kn. Odličan je zvuk, lijepo pašu na glavu, no mikrofon je očajan i kabel gdje se spaja sa slušalicama je osjetljiv, lako se može prekidat ako ti ispadnu sluje/zapnu negdje, tako da mi desna sluška šteka trebam često namištat da mi sidne tu kabel.
Preporuka da preskočiš ove sluje
Pozdrav
Trazim headset do 300 kn. Trenutno imam Creative Fatality, ali žice su osle pa zvuk odjekuje.
Mikrofon mi i nije toliko vazan jer ga rijetko koristim.
Hvala
Ja sam zaljubljen u njih zbog zvuka i još više - udobnosti. Najudobnije slušalice koje sam imao na glavi. Ali vjerojatno to ovisi i o glavama
Mikrofon je, s druge strane, zbilja loš za tu klasu(rekoše mi tako ljudi s kojima gejmam, ipak ga češće slušaju od mene ). Također, meni se nakon par mjeseci počeo gubiti kontakt na kotačiću za pojačavanje zvuka da bi naon 9 mjeseci postalo užas, jedva nađem zvuk, a da ne govorim mikrofon za kojeg ne znaš kada radi, a kada ne. Odnio ovih dana na garanciju.
Moram priznati da sam malo razočaran, ali se nadam da je faličan model, a ne serija(prijatelj koji ima g430 i backup g230 nema takvih problema) pa im dajem preporuku čisto na račun udobnosti.
moze preporuka za slusalice do 800kn,a moze i manje :D ?
slusanje pjesama i standardno koristenje...da dobro zvuci u igrama mi nije bitno i da su udobne.
Pozdrav
trebao bih preporuku slusalica i DAC-a jer je zvucna na maticnoj losa. Do 600 kn i da imaju dobar mic (treba mi kad sam na ts3/skype s fredovima ili za stream na twitchu).
Hvala!
Samo ti je DAC oko soma kuna...a di su ti još slušalice:D
Ma slusalice do 600 kn, jer ima 2k kn za to trenutno. :)
Za tu lovu već OK.
1 x Kingston HyperX Cloud Gaming Headset - White, 53mm drivers
1 x HRT Music HeadStreamer
1.765,56Kn ADM
Ovih dana sam odlucio nabaviti kompletnu novu periferiju, pa sam tako uzeo i Kingston Hyperx Cloud slušalice. Imao sam Steelseries Siberia v2 prije ali su se "potrosile", krepao mikrofon, pojavio se šum na jednoj strani. Za Kingston Hyperx Cloud slusalice mogu reci da su dosta bolje sto se tice izgleda, kvalitete izrade i najbitnije zvuka.
Razmisljao sam o kupnji zvucne kartice. Sada koristim integriranu zvucnu tj. Realtek ALC 892.
Koliko bi mi neka zvucna kartica poboljsala zvuk u igrama, filmovima i glazbi? Osim slusalica koristim i Logitech Z906 5.1 sustav.
Ovih dana sam odlucio nabaviti kompletnu novu periferiju, pa sam tako uzeo i Kingston Hyperx Cloud slušalice. Imao sam Steelseries Siberia v2 prije ali su se "potrosile", krepao mikrofon, pojavio se šum na jednoj strani. Za Kingston Hyperx Cloud slusalice mogu reci da su dosta bolje sto se tice izgleda, kvalitete izrade i najbitnije zvuka.
Razmisljao sam o kupnji zvucne kartice. Sada koristim integriranu zvucnu tj. Realtek ALC 892.
Koliko bi mi neka zvucna kartica poboljsala zvuk u igrama, filmovima i glazbi? Osim slusalica koristim i Logitech Z906 5.1 sustav.
892 baš i nije nešto posebno dobra za HyperX Cloud ako je na nekoj prosječnoj ploči s lošim pojačalima.
Trebaš ili bolju matičnu ili neku zvučnu s OK pojačalima (ne mora biti skupa, recimo Asus Xonar DGX) kako bi iskoristio veliku večinu potencijala tog "headseta" a ako baž želiš najbolje što možeš izvuči od tih Takstar Pro 80 slušalica jedina prava opcija ti je nabavka nekog poštenog DAC/AMP uređaja.
892 baš i nije nešto posebno dobra za HyperX Cloud ako je na nekoj prosječnoj ploči s lošim pojačalima.
Trebaš ili bolju matičnu ili neku zvučnu s OK pojačalima (ne mora biti skupa, recimo Asus Xonar DGX) kako bi iskoristio veliku večinu potencijala tog "headseta" a ako baž želiš najbolje što možeš izvuči od tih Takstar Pro 80 slušalica jedina prava opcija ti je nabavka nekog poštenog DAC/AMP uređaja.
Maticna je Asus Sabertooth Z77. Trenutno je ne mislim mijenjat jer je odlicna, zvuk je druga prica. Sto se tice pojacala na maticnoj neznam, ali ako mi je zvuk dovoljno glasan zasto mi treba bolje pojacalo... Preporuci mi neku zvucnu do neke razumljive cijene za takav komad hardware-a. DAC/AMP nije jeftin, zar ne? >1000kn?
Maticna je Asus Sabertooth Z77. Trenutno je ne mislim mijenjat jer je odlicna, zvuk je druga prica. Sto se tice pojacala na maticnoj neznam, ali ako mi je zvuk dovoljno glasan zasto mi treba bolje pojacalo... Preporuci mi neku zvucnu do neke razumljive cijene za takav komad hardware-a. DAC/AMP nije jeftin, zar ne? >1000kn?
Nije to pitanje dovoljne glasnoće, jednostavno slušalice veće impedancije bolje rade s boljim pojačalima, treba im pojačanje. Iskreno, ne bih znao kakva su pojačala na toj matičnoj, pošto nije low end ploča vjerojatno su prihvatljiva al pošto ih baš i ne naglašavaju kao "ultimativni killer feature za gaming, zvuk ili štoveć" moguće i da su tu samo da odrade stvar.
Zvučnu ti mogu preporučiti Asus Xonar DGX (PCI-E), Xonar DG (PCI) ako imaš PCI i planiraš ga imati i u idućem kompu, Xonar U3 ako hoćeš USB. Možda je USB i bolje ako želiš izbjeći interferencije u kućištu...
Nije to pitanje dovoljne glasnoće, jednostavno slušalice veće impedancije bolje rade s boljim pojačalima, treba im pojačanje. Iskreno, ne bih znao kakva su pojačala na toj matičnoj, pošto nije low end ploča vjerojatno su prihvatljiva al pošto ih baš i ne naglašavaju kao "ultimativni killer feature za gaming, zvuk ili štoveć" moguće i da su tu samo da odrade stvar.
Zvučnu ti mogu preporučiti Asus Xonar DGX (PCI-E), Xonar DG (PCI) ako imaš PCI i planiraš ga imati i u idućem kompu, Xonar U3 ako hoćeš USB. Možda je USB i bolje ako želiš izbjeći interferencije u kućištu...
Ah, ploca sigurno nije sa najboljim pojacalima, ali sluzi glavnoj ulozi jako dobro. Gledao sam i ja Asus Xonar DGX jer sam vidio da je preporucavaju u temi o zvucnim karticama, nije uopce skupa. Ova sa USB suceljem je u razini s DGX i slicne je cijene. DGX mi se vise svidja zbog izgleda tj. biti ce unutar kucista i biti ce "nevidljiva", za razliku od U3. Koliko interferencija moze utjecati na smanjenje kvalitete zvuka kod DGX koja je "unshieldana", ipak racunala stvaraju dosta, ako ne i previse interferencije?
Hvala!
Koliko interferencija moze utjecati na smanjenje kvalitete zvuka kod DGX koja je "unshieldana", ipak racunala stvaraju dosta, ako ne i previse interferencije?
Nemam ti ja pojma, ni moja DG nema nikakav "štit" a jedino što primjetim je blagi šum mikrofona kada je spojen na front panel neovisno o tome je li front panel spojen na integriranu zvučnu ili xonar DG (do kabela je ili mu nešto smeta).
Prednost USB zvučne je možda u tome što ju možeš koristiti i na laptopu, sekundarnom kompu, nosit sa sobom na recimo nekakav lan turnir itd...
Imam neke probleme sa zvukom na matičnoj, da li bi posebna zvučna, kao što je Xonar U3, riješila probleme šuma i glasnoće mikrofona i drugih?
Usput koje bi bile prednosti takve USB zvučne? Velika razlika u kvaliteti u odnosu na matičnu?
Imam neke probleme sa zvukom na matičnoj, da li bi posebna zvučna, kao što je Xonar U3, riješila probleme šuma i glasnoće mikrofona i drugih?
Usput koje bi bile prednosti takve USB zvučne? Velika razlika u kvaliteti u odnosu na matičnu?
Pitanje je što ti pravi šum, ako je problem u mikrofonu nikakva zvučna ti ga ne bi riješila.