Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaminga izdvojena tema

poruka: 7.598
|
čitano: 2.075.708
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta

Razer Kraken ili Razer Electra ili Razer Orca

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 12:20 (farmingsimulator).

1 2 hvala 0
12 godina
Moze sluse za gaming i skype,udobnost je najbitnija,budzet oko 300 kn,gledam izmedju storm ceres 400 ili gamecom 380. Gdje su nestale storm ceres 400? Hvala
Nothing is true,everything is permitted.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

vidim da na temi

svi govore da je posebna zvucna jako bitna pa sad ovi skroz suprotno?

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mala preporuka svima koji gledaju skuplje headsetove od razera i slicne gaming headsetove visoke cijene.

Gledao sam na forumu head fi povoljne audiofilske slusalice i nasao na info da se vrhunske a povoljne audiofilske takstar pro 80 prodaju i kao rebrandirani headset od svedskog qpad-a (qh-90) za nekih 120 eura.

Kvaliteta zvuka ovog headseta se uopce ne moze usporedjivati sa razerom i slicnim te je pokupio brojne nagrade na raznim pc hardware testovima zbog izvanredne kvalitete zvuka, a orginalne takstar pro 80 usporeduju sa slusalicama od sennhaisera i beyerdinamic-a cijene 400-500 dolara i to ljudi na head fi forumu koji imaju i jedne i druge. Cijena takstara pro 80 je znatno povoljnija od headseta i po meni je cijena headseta napuhana spram orginalnih slusalica jer se u biti radi o istim slusalicama plus mikrofon ali jos uvijek za taj novac daleko bolja opcija od konkurencije.

Mikrofon i ime nebi trebali kostati 50 dodatnih eura ali svejedno ako trazite stereo headset do par tisuca kuna nema nista slicno. Ako vam je kvaliteta zvuka vazna u ovim slusalicama imate spoj premium audiofiskog zvuka plus mikrofon namjenjen za gaming tako da ovaj set nudi znatno vise od konkurencije. Jedini je problem sto se mora izvana narucivati i nije bas jeftin, ali ako ste planirali potrositi toliko novca na nesto drugo pogledajte i ove slusalice jer se za drasticno bolji i cisci zvuk isplati cekati dostavu izvana. Ipak se slusalice i headset ne kupuje svaki dan i kvaliteta zvuka barem meni igra presudnu ulogu, a 5.1 i 7.1 headseti opcenito imaju puno losiju kvalitetu zvuka od obicnih stereo headseta zbog malih drivera i odreda svi koje sam probao su puno losiji i ja osobno ih nebi nikad kupio.

Osobno idem na kombinaciju takstar pro 80 plus clip on mikrofon jer je povoljnije a istu stvar dobijem ,a dodatna prednost je i sto mogu skinuti mic kad ne treba.

Vise informacija imate na www.qpad.se

A info o orginalnim slusalicama na bazi kojih je nastao qh-90 na http://www.head-fi.org/t/585356/the-takstar-technical-pro-gemini-greathon-thread

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 22:38 (nikidr).

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Danas dobio u zamjenu za Ceres 400, kojima je pukla plastika iznad lijeve slušalice nakon 3 mjeseca korištenja, Plantronic Gamecom 380, zasad sam zadovoljan, kod Ceres me smetalo što postanu jako neudobne nakon dužeg nošenja na glavi dok su ove ok.

0 0 hvala 0
12 godina
Pitanjce
3 CM Storm Ceres 300
5 CM Storm ceres 400
Nothing is true,everything is permitted.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni stigle isto Plantronic 380 sluške i mogu reći da su udobne i super pa kome treba i tko je ogranićenog budžeta do 300kn preporuka za iste, lagane su i kod dužeg korištenja nesmetaju a dobro preklapaju uši u kompletu{#} glede zvuka su super e sad nemogu uspoređivati s nekim drugima kad ih nisam uopće koristio(imao neke od 50kn no-name i koristio ih povremeno jer su neudobne) što  nije za nikakvu usporedbu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 12:57 (Smille).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Treba mi mišljenje o odabiru slusalica za igranje i slusanje muzike. Trenutno se dvoumim između Razor krakena, Logitech g230 i Steelseries siberia v2

Pa ako mozete da mi date svoje mišljenje oko toga koje su bolje i udobnije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta

Kraken = skupo smeće (loš zvuk, očajna kvaliteta)

Siberia v2 = osrednji zvuk, osrednja kvaliteta, dobra udobnost

G230 = vrlo dobar zvuk, vrlo dobra kvaliteta, prihvatljiva udobnost

Twitter: @191x7
14 godina

@191x7, hvala kolega {#}.

Baš ovih dana razmišlam da uzmem neke kvalitetne slušalice , i za oko mi zapele Logitech G230.

Eto ako još neko ima da napiše u vezi tih slušalica nebi loše bilo.

Dum spiro, spero !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
micr0 kaže...

@191x7, hvala kolega {#}.

Baš ovih dana razmišlam da uzmem neke kvalitetne slušalice , i za oko mi zapele Logitech G230.

Eto ako još neko ima da napiše u vezi tih slušalica nebi loše bilo.

Pogledaj si:

Imaju jako dobre reviewove slušalica/headseta, baš pravilno odrađene.

12 godina
neaktivan

Headset za gaming do 400kn-500kn

Nemam zvucnu tj imam ovu integriranu pa neznam jel bolje da uzmem zvucnu i neki headset ili neki bolji headset :)

http://www.links.hr/?naziv=zvucna-kartica-usb-delock-sound-extern-7-1-vanjska&option=artikl&id_artikl=052.350.019 i jel bolje ovo sta od integrirane?

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 2:45 (Jerkisa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jerkisa kaže...

Headset za gaming do 400kn-500kn

Nemam zvucnu tj imam ovu integriranu pa neznam jel bolje da uzmem zvucnu i neki headset ili neki bolji headset :)

http://www.links.hr/?naziv=zvucna-kartica-usb-delock-sound-extern-7-1-vanjska&option=artikl&id_artikl=052.350.019 i jel bolje ovo sta od integrirane?

Uzmi ranije spominjani Logitech G230.

Ta zvučna niej ništa bolja od integrirane. No možda jeste malo ako je spojiš na USB produžni i držiš podalje od kompa.

15 godina
neaktivan

neki headset 300-400 kuna imam integriranu zvučnu 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Narucio sam VCOOLERMASTER STORM CERES-500.

Javim za par dana kad stigne kakve su

Ako si me zahebo... {#}

SamimiCraft [SURVIVAL] [CREATIVE WORLD] [FACTION WORLD] [MINIGAMES] || samimicraft.beastnode.net || samimicraft.enjin.com || http://youtu.be/Ns0bqH0tv9s
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 23:10 (Roko567).
13 godina

Pozdrav trenutno imam Philips shp 1900 već skoro 2 godine i htio bi si uzeti neke nove slušalice. Mikrofon mi nije potreban jer imam stolni, do 300 kn.

Druga varijanta možda ostaviti ove sluške i kupiti samo zvučnu? Nisam ni sam pametan što napraviti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gogo17792 kaže...

Pozdrav trenutno imam Philips shp 1900 već skoro 2 godine i htio bi si uzeti neke nove slušalice. Mikrofon mi nije potreban jer imam stolni, do 300 kn.

Druga varijanta možda ostaviti ove sluške i kupiti samo zvučnu? Nisam ni sam pametan što napraviti.

Ak su ti slušalice ispravne, uzmi zvučnu.

14 godina

Najjeftinije velike slusalice koje idu oko uha?

Kvaliteta nije bas bitna, al da se ne raspadnu prvi mjesec i da se cuje zvuk {#}

I da su po mogucnosti udobne. Nije potreban mikrofon.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Kvaliteta nije bas bitna, al da se ne raspadnu prvi mjesec i da se cuje zvuk {#}

http://www.links.hr/?naziv=slusalice-plantronics-gamecom-380-multimedia&option=artikl&id_artikl=100.506.410 :)

14 godina
Jerkisa kaže...

http://www.links.hr/?naziv=slusalice-plantronics-gamecom-380-multimedia&option=artikl&id_artikl=100.506.410 :)

Eh da, tko ne zna za njih {#}

Jos da je cijena /3...

{#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 0:39 (CyberDemonVZ).
13 godina
neaktivan

Pozdrav, treba mi headset do 300 kn. Trebaju mi za gaming, slušanje glazbe i važno mi je da imaju dobar zvuk... Do sad mi se Plantronic 380 čine kao najbolji izbor ali čitao sam da imaju loš bass. Jesu li te najbolji izbor ili imaju neke bolje za moje potrebe :) ?

Hvala unaprijed. 

Moj Gaming blog " World of Gaming - Blog about games " http://worldwidegamingcenter.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Puscifer kaže...

Pozdrav, treba mi headset do 300 kn. Trebaju mi za gaming, slušanje glazbe i važno mi je da imaju dobar zvuk... Do sad mi se Plantronic 380 čine kao najbolji izbor ali čitao sam da imaju loš bass. Jesu li te najbolji izbor ili imaju neke bolje za moje potrebe :) ?

Hvala unaprijed. 

Pa, alternativa ti je Coolermaster Storm Ceres 400 ili 300.

13 godina

Moze preporuka neke slusalice za gaming do nekih ~600kn, i da imaju mikrofon {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vekyy kaže...

Moze preporuka neke slusalice za gaming do nekih ~600kn, i da imaju mikrofon {#}

Logitech G230.

13 godina
neaktivan

Stigle sluske koje si mi preporucio i mogu ti rec da je kvaliteta zvuka, kao i mikrofona ODLICNA!!! 

{#}

Hvala ti puno! 

aut neca aut necare
13 godina
neaktivan

Ne mogu se odluciti izmedju Turtle Beach Ear Force Z Seven headset i Sennheiser PC360!

Headset koristim za sve igranje, glazbu, filmove itd. pa me zanima koji bi od dva navedena preporuciti i zasto!

Plus; ako cu uzet Sennheiser PC360 s njim bi uzeo i  FiiO E07K or E17, mislite da se isplati ?

1 Turtle Beach Ear Force Z Seve
11 Sennheiser PC360

0 0 hvala 0
17 godina

Pozdrav

Uzeo sam jucer Plantronics Gamecom 380 u Linksu,sve super sto se tice zvuka,ali su mi jako neugodne,idem ih vratiti u pon,moze preporuka za neke druge iz linksa do maximalno 400kn,ali da su zbilja ugodne za nosenje.

Intel i5 3350p 3.1ghz,12gb ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,2x 640gb WD,msi gtx 650 ti boost oc 2gb,asrock b75 pro3,corsair cx 430w
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

post za brisati. sry mod

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2014 21:38 (letece_prase).
14 godina
letece_prase kaže...

http://www.nabava.net/slusalice__830/philips-slusalice-shp2500__2087241

prvo sam ih uzeo zbog gitare. sad ih imam skoro cca 10godina. jest da su se cijele rasklimale ali rade kao i od prvog dana. imao sam 2-3 puta skuplje hed setove ali kvaliteta se nemože mjeriti s ovim filipsovim. kruti kablovi, možeš bager preteraati preko njih. milion puta sam se prevezao kotačićima stolice preko njih i još rade. na desnu slušku imam zaljepljen mikrofon od 20kn i kao takve ih koristim već 3god. {#}

p.s. ovo je bilo za Cybera

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice