Savjetnik za izbor pc zvučnika izdvojena tema

poruka: 4.903
|
čitano: 1.428.864
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Koji media player kupiti?, Vaš audio kutak
17 godina
Re: Savjetnik za izbor pc zvučnika
77ari kaže...

Trebam dobre monitorske zvucnike za oko 2000-2500kn.

Koliko vidim na internetu ovi su mi možda naj bolji, ali ako može bolje slobodno recite.

http://www.audiopro.hr/proizvod/m-audio-bx8-d2-_par_?idPrim=15&idSec=98&idTer=243&idPro=3515

? Adam, Behringer, KRK, Tannoy... svi su dobri. M-Audio je samo jedan od proizvođača. U tom cjenovnom rangu možeš fino birati, pa zamoli da ti ih postave da ih preslušaš.

A za što ti točno treba?

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
14 godina
neaktivan
Savjetnik za izbor pc zvučnika

Adam F7

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
77ari kaže...

Trebam dobre monitorske zvucnike za oko 2000-2500kn.

Koliko vidim na internetu ovi su mi možda naj bolji, ali ako može bolje slobodno recite.

http://www.audiopro.hr/proizvod/m-audio-bx8-d2-_par_?idPrim=15&idSec=98&idTer=243&idPro=3515

? Adam, Behringer, KRK, Tannoy... svi su dobri. M-Audio je samo jedan od proizvođača. U tom cjenovnom rangu možeš fino birati, pa zamoli da ti ih postave da ih preslušaš.

A za što ti točno treba?

Odi u taj dućan, daj čovjeku do znanja da imaš novac kod sebe i da želiš kupit pa će ti dat da isporbaš u slušaoni 2-3-4 primjerka, ali ja se ne bih na tvom mjestu puno mislio.

bx8 su grom od zvučnika.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
14 godina
neaktivan

Pozdrav! Imam nedoumicu i dosta mi je hitno!

Kupiti  genius SP-HF2020 ili  Genius SP-HF1800a??

Btw, koliko se moze procitati, dosta ljudi govore da se 2020 dosta kvare.kakav je slucaj sa 1800? i koji su "ugodniji" uhu?

Hvala!

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bacelj kaže...

Pozdrav! Imam nedoumicu i dosta mi je hitno!

Kupiti  genius SP-HF2020 ili  Genius SP-HF1800a??

Btw, koliko se moze procitati, dosta ljudi govore da se 2020 dosta kvare.kakav je slucaj sa 1800? i koji su "ugodniji" uhu?

Hvala!

Nije ni 1800A modelu elektronika bajna, pogotovo potenciometar za glasnoću. Ne znam da li je do mog primjerka ili općenito, ali u jednu ruku stoji - koliko para toliko muzike. Objektivno ipak, za novac za koji se prodaju, ispod 400kn, stvarno su 2.0 best buy, i daju dosta te iste muzike.

Genius HF2020 ne preporučam, nisam imao dobra iskustva s njima a ni svi kolege s kojima sam razgovarao, čak što se online recenzija tiče, 1800A su nešto kvalitetnijeg zvuka. Koristim 1800A oko pola godine, zvukom sam jako zadovoljan ali kažem, imaju par mušica - ako te baš pose*e blesav primjerak.

Ima jedna šala u tim Genius zvučnicima, da pošto svi riknu redovno u garantnom roku - u biti dobiješ dva para za cijenu jednog. Nije baš doslovno tako, ali nije ni daleko od istine/reklamacije koliko čujem.

In the name of tragedy..
16 godina
neaktivan

Stigli kurzweil ks-40a, za sada sasvim zadovoljan zvukom, a uz to su i lijep dodatak stolu :)

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Molim cjenjene forumaše da mi pomognu naći neke najobičnije dvosistemske zvučnike do 500-ak kn koji mi trebaju za svakodnevni rad uz računalo.

Da li se isplati protegnuti do 657 kn vrijednih Beringer MS 16 ili nešto slično?

15 godina
neaktivan
Erda kaže...

Molim cjenjene forumaše da mi pomognu naći neke najobičnije dvosistemske zvučnike do 500-ak kn koji mi trebaju za svakodnevni rad uz računalo.

Da li se isplati protegnuti do 657 kn vrijednih Beringer MS 16 ili nešto slično?

Imaš ovaj Alesis Elevate 3 isto, za 630kn kao izglednu opciju. Na to bi ja osobno išao.

http://www.musiciansfriend.com/pro-audio/alesis-elevate-3-studio-monitors

Vrlo dobro su također prošli po feedbacku korisnika..

In the name of tragedy..
15 godina
neaktivan
Erda kaže...

Kao što sam rekao i korisniku 77ari, odi u audio pro i pitaj ljude da poslušaš pa da ćeš poslije toga uzet.

17 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Kao što sam rekao i korisniku 77ari, odi u audio pro i pitaj ljude da poslušaš pa da ćeš poslije toga uzet.

Bi rado ali iz Osijeka sam, zaboravih napomenuti.

Da li ima možda ovdje nešto za preporuku??

15 godina
neaktivan

Imaš Audio pro i u Osijeku

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thedream kaže...

Imaš ovaj Alesis Elevate 3 isto, za 630kn kao izglednu opciju. Na to bi ja osobno išao.

http://www.musiciansfriend.com/pro-audio/alesis-elevate-3-studio-monitors

Vrlo dobro su također prošli po feedbacku korisnika..

Uf, ovo je jako povoljno.

Ali na žalost nema dostave u Hr {#}

17 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Imaš Audio pro i u Osijeku

Odlično, hvala!!

15 godina
neaktivan

Imaš ovaj Alesis model u audio prou ;)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav, trebam zvucnike za bedroom dj-ing :D. Najvjerojatnije cu uzimat ovdje http://www.artist.ba/mex/kategorija_sa_artiklima.php?glavna_kat=17&kat=25&pod_kat=28&order=desc&order=asc

Neznam je li vazno zanr muzike je house. Budzet oko 300 km. I pc zvucnici dolaze u obzir ako se isplati to uzimat...

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 22:52 (kurage20).

0 0 hvala 0
14 godina

Kako se to radi xD Uzmeš u italiji kraun 2.1...I onda kupiš žvučnik za woofer od 400Kn i radi k'o podmazano

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SebaOS kaže...

Stigli kurzweil ks-40a, za sada sasvim zadovoljan zvukom, a uz to su i lijep dodatak stolu :)

AV 40 su ljepsi {#}

Inace, ovo je moj novi radni kutak posto sam ostao bez radne sobe (mali se uselio). Malo jos cable managmenta i bit ce ugodno oku i uhu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 15:16 (BlueMax).
15 godina
neaktivan

Ma ovi Mission (ako se ne varam) zvučnici pokraj stola su ti bzvz. neznam zašto ih uopće držiš tu {#}

Lako tebi, ti biraš šta ćeš upalit, ja se već mjesec dana hebem s creative t20, nikako dovest hi-fi :/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
SebaOS kaže...

AV 40 su ljepsi {#}

Uf, razmišljao sam uzeti AV30/40, ali nisam mogao jer su mi gadni {#} 

14 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Ma ovi Mission (ako se ne varam) zvučnici pokraj stola su ti bzvz. neznam zašto ih uopće držiš tu {#}

Lako tebi, ti biraš šta ćeš upalit, ja se već mjesec dana hebem s creative t20, nikako dovest hi-fi :/

Ne varas se. Nazalost morao sam se odreci jednog monitora (ekrana) jer nema mjesta za 2 i sto mi je najteze palo prodao sam Salk SongTowerse a uskoro bi i ovi Mission mogli odleprsati.

16 godina
neaktivan

Jel ima u Rijeci ikakav dućan gdje bih mogao kupiti kvalitetne monitore više sam lud...sve što pitam i zovem nema na zalihi.

kayser soze
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

imam logitechov s200 2.1 sustav vec 6 godina, no u zadnjih pola godine me zezaju, pojacavam ali ton se reproducira samo na jednom, na jacku mi krcka kada spajam itd. Eh sada mi trebaju novi, do nekih 300-400 kn sta se moze nac? nije mi vazno da je 2.1 moze i 2.0 ali samo da imaju dobar zvuk (igrice, muzika sve žarnove)

I Love Milka
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Genius sp-hf 2020 ili Genius sp-hf 1800a

Ekipa 

Molim pomoć kod odabira između ova dva zvučnika u naslovu......  Vizualno mi je ovaj sp-hf2020 bolje izgleda, ali neznam kakva je kvaliteta zvuka....

Stoga vas molim za neki savjet ukoliko neko ima ove zvućnike... 

Unaprijed hvala...

Poz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Što se tiče kvalitete zvuka, 2020 su čak i gori od 1800. Jedino šta su vizualno bolji.

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Vidim da se ovdje dosta spominju i monitor zvučnici, pa me zanima koja je bolja kombinacija vanjski DAC plus aktivni zvučnici ili DAC+pojačalo i pasivni zvučnici. Vidim da ima dosta preporuka gore, F7 mi je jednostavno preskup jer jednostavnom računicom dolazim do cijene od 6k kuna samo za par (odličnih) monitor zvučnika. Izvor je računalo.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kako si uspio doci do iznosa od 6k kn?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav! kupljeni 2020 za 250 kn, polovni! treba mi par savjeta! na FP imam spojene headset (plantronics 380), a iza sam spojio 2020! kad prebacujem u  controlpanelu od zvucne (xonar DG) sve funkcionira, osim sto mi je desni zvucnik  glasniji od lijevog... kad zvucnike spojim naprijed, i na zvucnoj prebacim na FP 2 speakers (ili FP headphone), glasnoca je jednaka! do sada sam na zadnjem izlazu koristio headset i zvuk je bio ujednacen na oba kanala!

Sto se tice same kvalitete zvuka, nisam neki expert, ali na onoj glasnoci koju ja trebam, zvuk je cist, samo mu fali malo basa!

BTW, zamjerka ide debilnom potenciometru za glasnocu! korak je prevelik!!!

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
BlueMax kaže...

Trenutno su na popustu, i to po cijeni od 2541,50kn komad, čime dolazim do 5083,00 kn

17 godina
alankish kaže...
BlueMax kaže...

Trenutno su na popustu, i to po cijeni od 2541,50kn komad, čime dolazim do 5083,00 kn

Pa koliko novaca si voljan investirati u sustav? I za koju svrhu? monitori imaju svoju specifičnu namjenu, a to često nije slušanje glazbe, mada su dobri i za to.

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
14 godina
neaktivan
alankish kaže...
BlueMax kaže...

a tisucu posaljes meni postom?

u audiopro su ti150kn jeftiniji

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Koji media player kupiti?, Vaš audio kutak
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice