Problemi s misem

poruka: 33
|
čitano: 5.672
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problemi s misem

Pocelo je prije par mjeseci,mis mi se poceo gasiti i paliti nasumicno,ugasi se i upali i to traje oko 3 sekunde i za to vrijeme s misem ne mogu nista.Zatim sam promijenio mis i ista stvar se dogadala.Onda sam promijenio kompletno racunalo,nova maticna i nove windowse stavio i kupio novi gamerski mis i opet mi se ista stvar dogada,gasi se i pali nasumce,moguce kada ga dignem od povrsine.Probao sam googlat i nisam nasao nista sad ako netko ima neku ideju kako da rijesim ovo bio bi mu zahvalan.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problemi s misem

Jesi mjenjao kučište, da li možda uključivaš miš u prednje USB portove. Možda te oni zezaju.

http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/periferija-ultimativna-tema/85078.aspx?page=0&jumpto=2227859&sort=asc&view=flat Lista svih forumaških reviewa perifernih uređaja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problemi s misem

Dali je moguce da je problem u površini po kojoj klizi miš ? Dali imaš kakvu podlogu za miša ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator
Re: Problemi s misem
NetkoNesto kaže...

Pocelo je prije par mjeseci,mis mi se poceo gasiti i paliti nasumicno,ugasi se i upali i to traje oko 3 sekunde i za to vrijeme s misem ne mogu nista.Zatim sam promijenio mis i ista stvar se dogadala

Imas bezican mis? Koristis Wi-Fi? Mozda imas ukljucen bluetooth?

Navedi marku misa

The perfect OS, MS-DOS! No patches, no root exploits for almost 30 years.
14 godina
neaktivan
Problemi s misem

Daj što više informacija, jer ovako u šturo, rekao bih da je nešto paranormalno {#}.

http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/periferija-ultimativna-tema/85078.aspx?page=0&jumpto=2227859&sort=asc&view=flat Lista svih forumaških reviewa perifernih uređaja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problemi s misem

Mis je Cooler Master Storm Sentinel i veze se zicno,da mijenjao sam kuciste ali sumnjam da me usb portovi zezaju jer je ploca nova novcata a i to isto mi se dogadalo sa starom maticnom.Imam normalnu podlogu za misa.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problemi s misem

lako moguce da ti mis negdje gubi kontak negdje..

Danijel Crkvenac
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sva tri misa?Cak i novi?Ne zvuci mi kao "lako moguce".

17 godina
neaktivan
moderator
NetkoNesto kaže...

Sva tri misa?Cak i novi?Ne zvuci mi kao "lako moguce".

Lako je moguce da je zbog monitora ili routera. Zato navedi da li koristis Wi-Fi ili Bluetooth

Makni kabel od misa dalje od kabela od monitora

14 godina
neaktivan

Ne koristim wi fi niti bluetooth spajam se zicno,a kabel od misa nije nista posebno blizu kabela od monitora.

15 godina
neaktivan
Problemi s misem

Sorry sta smetam u topicu ali imam isti problem sa mx518.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NetkoNesto kaže...

Mis je Cooler Master Storm Sentinel i veze se zicno,da mijenjao sam kuciste ali sumnjam da me usb portovi zezaju jer je ploca nova novcata a i to isto mi se dogadalo sa starom maticnom.Imam normalnu podlogu za misa.

Probaj miš uštekat u stražnje portove, ako na prednjima ne radi.

14 godina
neaktivan

Pa i je na zadnjem portu jedino da probam na prednji onda 

14 godina
neaktivan
Problemi s misem

Onda nema smisla, jer nova matična, novi portovi, ne bi trebalo bit problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

E nemam pojma ocito nije problem u hardwareu jer je nova i maticna i imao sam isti problem sa drugim misevima,jedino ostaje neki softwareski problem ali ni to nebi smjelo biti jer sam instalirao nove windowse...Neznam zbilja cini mi se da se to dogada kad dignem mis od povrsine ne svaki put naravno ali s vremena na vrijeme.

14 godina
neaktivan
NetkoNesto kaže...

E nemam pojma ocito nije problem u hardwareu jer je nova i maticna i imao sam isti problem sa drugim misevima,jedino ostaje neki softwareski problem ali ni to nebi smjelo biti jer sam instalirao nove windowse...Neznam zbilja cini mi se da se to dogada kad dignem mis od povrsine ne svaki put naravno ali s vremena na vrijeme.

Otiđi u frenda s tim mišom, i po mogučnošću nekim od starih pa ih isprobaj.

17 godina
neaktivan
moderator
NetkoNesto kaže...

Pa i je na zadnjem portu jedino da probam na prednji onda

A da probas novi strujni utikac odnosno da PC privremeno preselis u drugu sobu? Moguce je da imas problem sa naponom ili da na istu fazu imas prikljuceni neki reaktivni potrosac (neonka) pa da prave smetnje. Prigusnice starijeg tipa su poznate po ovome

Jesi li primjetio da li imas vise problema u odredeno doba dana? Moguce je da je i zbog sunceve svjetline ali to je manje verjatno

HINT

Idi u Control Panel > Hardware and Sound > Power Options > Edit Plan Settings pronadi USB settings i disejblaj USB selective suspend

14 godina
neaktivan

Sumnjam da je sunceva svjetlina soba mi je zamracena preko dana,napravio sam ovo sto si predlozio stavio sam disable na USB selective suspend pa ako to ne pomogne probat cu cijeli kompjuter stavit na drugi utikac.Hvala ti na pomoci i vremenu.

15 godina
neaktivan
Problemi s misem

Mijenjaj podlogu.

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma taman posla imam normalnu podlogu od 30 kuna,sto da sad kupim neku Razor od 300 kuna?Nema sanse.

15 godina
neaktivan
NetkoNesto kaže...

Ma taman posla imam normalnu podlogu od 30 kuna,sto da sad kupim neku Razor od 300 kuna?Nema sanse.

Ko ti govori o podlogama takvim, samo promijeni podlogu na kojoj je mis!

14 godina
neaktivan

Gledaj koristio sam Logitech mis oko 2 godine bez podloge imao sam najobicniji karton i radio je bez problema,prije 2 3 mjeseca mi se pocelo ovo dogadat,podloga ne moze biti nikako,da je podloga u pitanju vjerojatno bi imao problema s preciznoscu misa malo je vjerojatno da bi gubio kontakt.

15 godina
neaktivan
NetkoNesto kaže...

Gledaj koristio sam Logitech mis oko 2 godine bez podloge imao sam najobicniji karton i radio je bez problema,prije 2 3 mjeseca mi se pocelo ovo dogadat,podloga ne moze biti nikako,da je podloga u pitanju vjerojatno bi imao problema s preciznoscu misa malo je vjerojatno da bi gubio kontakt.

Vijeruj mi isto mi se dođalo, jel te košta probat stavit na stol/bilježnicu/karton?

17 godina
neaktivan
moderator
NetkoNesto kaže...

U redu je ovo sto ne zelis skupu podlogu. Tek da dodam da se mis ponekad zbuni ako je podloga sarena odnosno ako ima nesto crveno

Naravno, od ovog su postedeni skuplje marke mada nije pravilo

14 godina
neaktivan

Ne kosta mi nista ali ne vidim kako bi to pomoglo posto imam novi mis s dvostrukim laserskim senzorom vrlo precizan i ne znam kako bi karton mogao biti bolji od podloge.Ali ok mogu probat koristit 2 3 dana pa cu vidjet.

17 godina
neaktivan
moderator
NetkoNesto kaže...

Ne kosta mi nista ali ne vidim kako bi to pomoglo posto imam novi mis s dvostrukim laserskim senzorom vrlo precizan i ne znam kako bi karton mogao biti bolji od podloge.Ali ok mogu probat koristit 2 3 dana pa cu vidjet.

Da ne unosimo vise zabune. Dovoljno je ono sa stelanjem USB-a i promjena uticnice. Moras otkriti u cemu je problem

14 godina
neaktivan

Imam najobicniju crnu platnenu podlogu,meni se cini da je to neki softwareski problem,mozda nekakav virus od prethodnih windowsa jer ih nisam obrisao vec sacuvao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 14:13 (NetkoNesto).
17 godina
neaktivan
moderator
NetkoNesto kaže...

Pocelo je prije par mjeseci,mis mi se poceo gasiti i paliti nasumicno,ugasi se i upali i to traje oko 3 sekunde i za to vrijeme s misem ne mogu nista.Zatim sam promijenio mis i ista stvar se dogadala.Onda sam promijenio kompletno racunalo,nova maticnai nove windowse stavioi kupio novi gamerski mis i opet mi se ista stvar dogada,gasi se i pali nasumce,moguce kada ga dignem od povrsine.Probao sam googlat i nisam nasao nista sad ako netko ima neku ideju kako da rijesim ovo bio bi mu zahvalan.

NetkoNesto kaže...

Imam najobicniju crnu platnenu podlogu,meni se cini da je to neki softwareski problem,mozda nekakav virus od prethodnih windowsa jer ih nisam obrisao vec sacuvao.

Kako si sacuvao Windowse? Ako si klonirao Windowse sa Acronisom i Ghostom ne valja posto si promjenio vec dva racunala. Ako si samo premestao disk i to nije dovoljno. Dakle, preinstalacija

15 godina
neaktivan
Problemi s misem

Ko tu koga? Da ti ne trollas malo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne nego sam sacuvao sve datoteke koje sam imao,stari windowsi mi se nalaze u datoteci pod nazivom windows old.Imao sam 32 bitnu verziju te sam samo nadogradio na 64 bitnu,mozda sam se krivo izrazio kad sam rekao da sam stavio nove windowse.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice