Logitech vs. Razer - usporedba i kratki osvrt

poruka: 162
|
čitano: 25.436
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Logitech vs. Razer - usporedba i kratki osvrt
Lazarus Long kaže...

Evo legende

Microsoft IntelliMouse Explorer jos radi, kvarova 0(nula) osim male intervencije na kablu gde ulazi (gubio se kontakt) nista drugo.

Sada koristim tipkovnicu i mis Microsoft Wireless Desktop 6000 v3

Sve preporuke, inace Microsoft IntelliMouse Explorer je star negde oko 8 godina.

MS je proizvodio odlicnu periferiju al koliko znam digli su ruke od tog posla.

:)
16 godina
neaktivan

ako vam smetaju ledice i sve što svijetli na razeru, isključite ih u postavkama...problem solved :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I onda ti ostaje sasvim solidan mis ni po cemu poseban. Onda radje kupis logija kod kojeg je sve usmjereno na kvalitet i performanse i ne zaj.....u se sa ledicama i slicnim glupostima kojima se privlace klinci i oni sto "se bave gamingom". BTW nikako da saznam sta to uopste znaci?

16 godina
neaktivan
logic kaže...

I onda ti ostaje sasvim solidan mis ni po cemu poseban. Onda radje kupis logija kod kojeg je sve usmjereno na kvalitet i performanse i ne zaj.....u se sa ledicama i slicnim glupostima kojima se privlace klinci i oni sto "se bave gamingom". BTW nikako da saznam sta to uopste znaci?

imao logija, hvalio ga do neba, počeo kabal zezat, kupio razera i evo tjera 3. godinu bez da ijednom ne registrira klik ili nešto,   kod miša ne gledam izgled jer ga ionako cjelo vrijeme držim prekrivenog, gledam kvalitetu tipki i senzora, te kako leži u ruci,  kada bih mogao kupio bih još jedan deathadder za laptop samo za svakidašnje korištenje jer je ergonomski meni odličan za ruku, inaće ne hvalim stvari koje stvarno nisu bez greške, a to ovaj miš je.

15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ako tebi ovo izgleda kao da su ga dizajnirala djeca onda ti stvarno nemam sto za reci

Logitech - klasican dizajn...

Razer - dizajn za pubertetlije i one sto hoce bling bling

prekrasni miševi.

mx performance sam probao i mogu reći da je miš briljantan.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
17 godina
explorer 4 kaže...
tnakir kaže...

Ako tebi ovo izgleda kao da su ga dizajnirala djeca onda ti stvarno nemam sto za reci

prekrasni miševi.

Po ergonomiji da... ali po performansama ga MX Performance jede

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
explorer 4 kaže...
tnakir kaže...

prekrasni miševi.

valjda misliš na revolution ili ....

a neznam baš da je revolution bolji ne bi baš rekao.Ima sporiji odziv i lošiji laser

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
explorer 4 kaže...
tnakir kaže...

prekrasni miševi.

Ti puko ;)

15 godina
neaktivan
aha znači mx performance jede mx performance XD

super :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma pusti njega ;) Razbio svoj revolution i narucio perfomance. Ja mu rekao da ne lezi dobro u ruci pa mu sad skuplja prasinu pa je malo frustriran ;)

15 godina
neaktivan
logic kaže...
Lazarus Long kaže...

Evo legende

Microsoft IntelliMouse Explorer jos radi, kvarova 0(nula) osim male intervencije na kablu gde ulazi (gubio se kontakt) nista drugo.

Sada koristim tipkovnicu i mis Microsoft Wireless Desktop 6000 v3

Sve preporuke, inace Microsoft IntelliMouse Explorer je star negde oko 8 godina.

MS je proizvodio odlicnu periferiju al koliko znam digli su ruke od tog posla.

Ja dan danas imam Natural Keyboard,nažalost izvorni US layout,u vrijeme kupovine 1996/97g koštala je gotovo 1 000kn..ma mislim,nešto fantastično..vrh egzotike u to vrijeme sa podijeljenim tipkama..

Evo i moda hehe..

http://www.geoffholden.com/projects/keyboard/

Po njihovom siteu rade punom parom..teško da su digli ruke..bar na US tržištu..

http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/default.mspx

I dalje im genijalno izgleda periferija,uz neupitnu kvalitetu..

Ovo mi baš ne izgleda kao odustajanje heheh..

http://www.microsoft.com/hardware/gaming/ProductDetails.aspx?pid=103&active_tab=systemRequirements

Ma fenomenalno..samo isto paprenih $$$..

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 22:31 (thedream).
17 godina
neaktivan

ocigledno pogresno znam ;)

AL ne vidjam ih na nasim trzistima. Ili mi se cini.

15 godina
neaktivan
logic kaže...

ocigledno pogresno znam ;)

AL ne vidjam ih na nasim trzistima. Ili mi se cini.

Algoritam,u Zagrebu. Makar osobno mislim da se trgovcima ne isplate..premalo su komercijalizirani kod nas,a preskupi. Kupuje se radije Logi,Roccat i Razer u gaming populaciji..to je kod nas hit.

17 godina
neaktivan

nisam citao sve postove, mislio sam da govorimo o gaming miševima...ako su ova prva 3 ljepša od ovih razera onda ...

Q6600, 3870 X2, 4*1GB Geil Black Dragon 800, Abit IX35 Quad, Big tower Thermaltake Kandalf
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

znaci gaming misevi su oni ljepsi? Ajd dobro jer nikako da skontam po cemu je neki mis gaming a drugi nije a razlika u boji plastike i broju ili postojanju ledica. Jbg ne igram igre pa nemam gaming miseve vec "obicne" ;)

Moram kupiti neki sa ledicama i logom koji svijetli sa podlogom od par stotina kuna jer sa svojim misevina na podlozi od 32 kn jednostavno ne ide ;)

Ova prva tri misa nisu iz iste glaksije sa ovim tvojim. Da nih dostignu rebaju jos mnogo miseva i ledica prodati. MX518 je legendaran mis i za njega zna svako stariji od 10 godina i on je prva misao vecine igraca.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 23:09 (logic).
16 godina
Ja sam takoder za logitech.
Bas mi je frend nedavno kupio razer mis i ja ga pitam ono kolko dode - veli on (tad je bio 200-tinjak kn ) 200kn i ja si mislim sigurno je nes dobro.Dodem ja do.njega da to vidim a ono jadnih 1600dpi bez dodatnih gumba, a izgleda kao da je armani dizajnirao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

voliš ti pametovati jelda!?

da se kladimo da sam stariji od tebe, jer da imas godina znao bi se ponasati na forumu...vec sam rekao da logitec pravi kvalitetnije miseve ali ova tri gejmerska su ružna i točka...

Q6600, 3870 X2, 4*1GB Geil Black Dragon 800, Abit IX35 Quad, Big tower Thermaltake Kandalf
17 godina
neaktivan

Kakve veze ima gaming i ljepota? I ti se ne znas ponasati na forumu. Ljepota nije egzaktna i ako je tebi nesto ljepse ne znaci da je drugima. A ti se ponasas da je ono sto je tebi lijepo svima lijepo. To sto si stariji je otezavajuca okolnost u ovom slucaju.

15 godina
protjeran
Mako kaže...

nisam citao sve postove, mislio sam da govorimo o gaming miševima...ako su ova prva 3 ljepša od ovih razera onda ...

Ovaj prvi je ružan ko pes.

Stisni HVALA nije teško.
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Kakve veze ima gaming i ljepota? I ti se ne znas ponasati na forumu. Ljepota nije egzaktna i ako je tebi nesto ljepse ne znaci da je drugima. A ti se ponasas da je ono sto je tebi lijepo svima lijepo. To sto si stariji je otezavajuca okolnost u ovom slucaju.

nemaju veze gaming i ljepota...rekao sam u postu gore da sam mislio da pričamo o gajmerskim miševima. istina ljepota nije egzaktna, ali vidim da je tebi stara škoda ljepša od BMW-a. ima nas svakakvih a najviše različitih

15 godina
neaktivan
meni prekrasan miš još ljepši uživo

3 0 hvala 0
17 godina
explorer 4 kaže...

valjda misliš na revolution ili ....

a neznam baš da je revolution bolji ne bi baš rekao.Ima sporiji odziv i lošiji laser

logic kaže...

Ti puko ;)

explorer 4 kaže...
aha znači mx performance jede mx performance XD

super :)

logic kaže...

Ma pusti njega ;) Razbio svoj revolution i narucio perfomance. Ja mu rekao da ne lezi dobro u ruci pa mu sad skuplja prasinu pa je malo frustriran ;)

Htio sam reci da MX Revolution ima nenadmasivu ergonomiju. Niti jedan drugi mis mi nije tako lezao u ruci.

Sto se tice performansi lasera tu je ipak Performance MX bolji (dual laser, darkfield tehnologija jada jada jada...)

I'm going woo woo
15 godina
protjeran
logic kaže...

Ova prva tri misa nisu iz iste glaksije sa ovim tvojim. Da nih dostignu rebaju jos mnogo miseva i ledica prodati. MX518 je legendaran mis i za njega zna svako stariji od 10 godina i on je prva misao vecine igraca.

Legendaran je,legendaro klasican,jednostavan,normalan i ruzan.

Stisni HVALA nije teško.
17 godina
neaktivan

Ako zelis reci da je logi stara skoda onda nemas pojma ni o cemu i sa time je prica sa tobom EOD. I na gamerskim turnirima pobjedjuje onaj koji ima najljepseg misa ;)

Joj djeco kad odrastete i budete citali ovo crvenicete se ko paprike ;)

A dotle nas lijepo nasmijavate ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 0:22 (logic).
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Ako zelis reci da je logi stara skoda onda nemas pojma ni o cemu i sa time je prica sa tobom EOD.

nisam rekao da si stara škoda, hahahah...kažem nekima je ona ljepša od bmw-a...ako ćemo tako pričati onda možemo baljezgati svasta, npr. reci da je cernobil ljepši od pariza, jer ipak ljepota nije egzaktna

17 godina
neaktivan
Johnny Jump kaže...
logic kaže...

Legendaran je,legendaro klasican,jednostavan,normalan i ruzan.

Potpis

17 godina
neaktivan

Gubim vrijeme sa tobom i pricom o ljepoti gamerskih miseva.

17 godina
neaktivan
logic kaže...

Gubim vrijeme sa tobom i pricom o ljepoti gamerskih miseva.

Pa zasto?

15 godina
protjeran

Ja ako idem kupit miš danas 23.Kolovoza 2010 godine!

Kupiti cu npr. Razer Mambu koja je primjer modernog miša (svjetli,ima dock za punjenje,moze biti zicni i bezicni miš) a ne  MX-a jel onda isto tako mogu uzet miš od prije 5 godina koji izgleda ko kutija od jaja pa se sa njim igrati.

Ali sve je stvar od covjeka do covjeka,neko voli oldtimere,neko manekenke neko gadne,staromodne,zaostale miševe.

Stisni HVALA nije teško.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 0:29 (Johnny Jump).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Johnny Jump kaže...

Ja ako idem kupit miš danas 23.Kolovoza 2010 godine!

Kupiti cu npr. Razer Mambu koja je primjer modernog miša (svjetli,ima dock za punjenje,moze biti zicni i bezicni miš) a ne  MX-a jel onda isto tako mogu uzet miš od prije 5 godina koji izgleda ko kutija od jaja pa se sa njim igrati.

Ali sve je stvar od covjeka do covjeka,neko voli oldtimere,neko manekenke neko gadne,staromodne,zaostale miševe.

nemoj...ipak kupi logiteca...meni rezeri pucaju ko keksići...samo traži nekog jednobojnog, crnog...da ipak na nešto liči

Mako
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 0:32 (Mako).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice