Logitech G700

poruka: 246
|
čitano: 61.176
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Logitech G700
AA-d00d kaže...
Da, bežični mod je brutala, samo je ovaj USB kabel malo krut, ili se to samo meni cini?

Da, kabel je prekrut, pa je igranje na zici koma.

Ali zato je bezicno odlicno Osmijeh

17 godina
neaktivan
Logitech G700

Ja ovaj miš volim sve više iz dana u dan!

Nakon što sam ga skoro opet poceo mrzit (jer mi TF2 za neke prakticne stvari ne prepoznaje vecinu G tipki), oktrio sam macro funkcije i lijepo se lupio po glavi Izlanuo se

AA-d00d <3 G700

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 0:39 (AA-d00d).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
AA-d00d kaže...

A meni se iz dana u dan sve manje svidja Mršti se

Iako je tehnicki sve besprijekorno (OK, mala zamjerka je i na bocne tipke koje po meni osobno ne daju dovoljno jak response da su pritisnute) iz dana u dan mi se oblik misa sve manje svidja i sve mi ga je manje ugodno koristiti. G500 mi je puuuuuno bolje odgovarao oblikom.

Dat cu mu jos tjedan-dva sansu i ako se ne uspijem priviknuti na oblik nikako G700 ce laganini "odletiti" na trznicu

if you are not paranoid you don't have enough information
17 godina
Mauro kaže...
AA-d00d kaže...

A meni se iz dana u dan sve manje svidja Mršti se

Iako je tehnicki sve besprijekorno (OK, mala zamjerka je i na bocne tipke koje po meni osobno ne daju dovoljno jak response da su pritisnute) iz dana u dan mi se oblik misa sve manje svidja i sve mi ga je manje ugodno koristiti. G500 mi je puuuuuno bolje odgovarao oblikom.

Dat cu mu jos tjedan-dva sansu i ako se ne uspijem priviknuti na oblik nikako G700 ce laganini "odletiti" na trznicu

Ja sam u pocetku umirao sa MX Performance stakorom, sada sam se navikao i sada mi je ok... Iako nije Revolutionu ni do koljena...

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
Logitech G700

Koliko je neugodno koristiti G700 u žičanom načinu rada?

Naime, on mi je jedna od dvije opcije za idući miš uz Saitek Cyborg R.A.T. 7 i budući da ga ne planiram koristiti bežično zbog nedostatka hot-swap baterije zanima me koliko je zbilja krut taj njegov kabel.

Uz to, koliko su osjetljive dodatne tipke, prvenstveno one bočne? Imaju li dovoljno izražen klik kada ih se stisne i dešava li vam se da ih slučajno pritisnete?

Na kraju krajeva bi li ga preporučili za kupovinu?

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

1) Koliko je neugodno koristiti G700 u žičanom načinu rada?

Naime, on mi je jedna od dvije opcije za idući miš uz Saitek Cyborg R.A.T. 7 i budući da ga ne planiram koristiti bežično zbog nedostatka hot-swap baterije zanima me koliko je zbilja krut taj njegov kabel.

2) Uz to, koliko su osjetljive dodatne tipke, prvenstveno one bočne? Imaju li dovoljno izražen klik kada ih se stisne i dešava li vam se da ih slučajno pritisnete?

3) Na kraju krajeva bi li ga preporučili za kupovinu?

1) Dosta, nakon sto predjem u zicani mod snjim imam osjecaj kao da mi necija tuđa ruka vuce u suprotnu stranu od mojeIzlanuo se

Jedino kako to mozes sprijeciti je da ti kabel ide skroz od kraja stola, onda su smetnje najmanje.

2) 3 tipke na LMB-u su odlicno napravljene, daju osjecaj da si ih pritisnuo i svaka je posebnog oblika tako da znas koju pritisces.

4 tipke iznad palca su malo...hmm..ne daju bas dobar osjecaj da si ih pritisnuo, meni osobno G5 i G7 tipke su malo predaleko za palac ali ako se sluzis claw gripom onda tog problema nema (ali ja se ne mogu naviknut na taj claw grip)

Ali je jako dobro to sto su osjetljive na trzaj palca prema gore, znaci ne trebas ih pritisnuti okomito nego samo s palcem trznes prema gore i voila. To mi je pomoglo kad mi se netko prisuljao u MoH-u, a ja refleksno trznem palcem (melee attack) =)

3) Definitivno da, i nakon tih nekih mana nije mi žao što sam ga kupio. Ove 4 tipke iznad palca zahtjevaju prilagodbu IMHO.

Baterija je inace isto luda, 1000MHz pulling rate i nakon sat vremena vec ti pokazatelj ima 1 zelenu diodu ali to mora da je nesto syebano jer nakon jos dosta vremena igranja nisam osjetio neke naznake da je baterija polako prazna.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 0:16 (AA-d00d).
16 godina
Logitech G700

Ako ga ne mislis koristiti bezicno onda zaboravi na G700.

Igranje na kablu je khm, khm. Vjerovatno je zabavnije igrati na zicanom misu od 30kn nego na G700 u zicanom modu.

if you are not paranoid you don't have enough information
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Logitech G700

sad da  i ja napisem svoj review :)

-rad sa misem u kabel modu je koma :) kabel je tezak i osijetis ga kad ga povuces sa pomakom misa ja sam radio sa misem sa kablom mozda dva puta.

otisao sam u hg spot i uzeo si dvije enelop baterije,imam njihov original punjac i sad uopce ne drzim mis na kablu nego baterije napunim na punjacu i samo mijenjam :)

ovo mi je prvi bezican mis,prije nisam htio uzeti bezicnog jer sam se bojao lagova u igrama,ali sa ovim nema laga i konacno sam se rijesio sputavanja od kabela. igram bad company 2 vise sati dnevno, mis radi savrseno.

bocne tipke osjetis kad pritisnes i nemozes ih pritisnuti slucajno,na njih sam si isprogramirao par macro-a za bad company 2 :)

mis je relativno tezak,i ja sam si za njega uzeo podlogu od steelseriesa 4hd jer je plasticna i po njoj mis bolesno klizi tako da se ne osijeti tezina.

jedina zamijerka koju bi dao misu je trajanje baterije,jer bateriju pojede za jedan i po dan ako radi u gamer modu,ali hebiga tad je odaziv 1000 hz,i laser se ne gasi nikad tako da se nemoze vise ni ocekivati :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 1:00 (crozoki).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
crozoki kaže...
.................

Inace ja sam probao igrati i sa 500Hz pulling rate-om i znaš kaj, razliku nisam vidio ni osjetio!

Ali i sa 1000Hz radi dugo, osim ako ne igras dan i pol u komadu, onda jbg :D..inace preko noci ostavim puniti tako da sam ful kul spreman sljedeci danCool

Inace sta Logitech veli o punjivim baterijama veceg kapaciteta, mogu li se one bez ikakvih mogucih posljedica koristiti?

15 godina
Logitech G700

A cujte,ako bas svi pisu moram i ja,imam vec taj mis 2-3 tjedna,takoder se zalim na taj kameniti kabel,ali svi smo ga uzeli zato jer je bezican,jel se slazete =)

Sto se tice baterije,nemogu se odliciti za odgovor,ali ako idete afk na par minuta,sati samo spojis na kabel i nema frke,tezina misa,mx518 je pero naprem ovog,ali ovaj je bezican,to imajmo u umu,dizajn i udobnost,meni je do sada sasvim ok,makar bivsa 2-3 vlasnika ovog misa =)  nisu bila zadovoljna,hvala Bogu sto nemam ogromnu ruku pa mi pase,e sada,kada mi ljudi ulete kao mamba bolja od g700,odma 3 samara za uho,probah mambu,kao uvijek,sminka,kvaliteta ne dovoljno dobra nasprem cijene,out...

eplati.com
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
eplati.com kaže...

A cujte,ako bas svi pisu moram i ja,imam vec taj mis 2-3 tjedna,takoder se zalim na taj kameniti kabel,ali svi smo ga uzeli zato jer je bezican,jel se slazete =)

Sto se tice baterije,nemogu se odliciti za odgovor,ali ako idete afk na par minuta,sati samo spojis na kabel i nema frke,tezina misa,mx518 je pero naprem ovog,ali ovaj je bezican,to imajmo u umu,dizajn i udobnost,meni je do sada sasvim ok,makar bivsa 2-3 vlasnika ovog misa =)  nisu bila zadovoljna,hvala Bogu sto nemam ogromnu ruku pa mi pase,e sada,kada mi ljudi ulete kao mamba bolja od g700,odma 3 samara za uho,probah mambu,kao uvijek,sminka,kvaliteta ne dovoljno dobra nasprem cijene,out...

tocno,uzeli smo ga zato sto je bezcan :)

meni je mis savrsen i super mi lezi u ruci,a baterije punim tek kad mi pokaze na monitoru poruku critical batery cisto da je ne unistim cestim punjenjem,i punjenjem dok je jos polu puna

17 godina
AA-d00d kaže...
crozoki kaže...
.................

Inace ja sam probao igrati i sa 500Hz pulling rate-om i znaš kaj, razliku nisam vidio ni osjetio!

Ali i sa 1000Hz radi dugo, osim ako ne igras dan i pol u komadu, onda jbg :D..inace preko noci ostavim puniti tako da sam ful kul spreman sljedeci danCool

Inace sta Logitech veli o punjivim baterijama veceg kapaciteta, mogu li se one bez ikakvih mogucih posljedica koristiti?

neznam za baterije veceg kapaciteta,ali ja sam si uzeo ove u hg spotu i jako su dobre

http://www.hgspot.hr/16490/punjive-baterije-sanyo-hr-3utg-2bp

17 godina
neaktivan
Da, bezicno me ne zanima bez hot-swapa. Sve druge kombinacije su tek kvazi rjesenja i nisam sa time zadovoljan.

No dobro, jos malo cu razmisliti. Uzasno me privlaci toliko tipaka i sam izgled misa. Al evo kako ste svi napomenuli, strah me tog kabla. Ima netko da je iz Zg i da bi bio voljan pustiti me da probam na koju minutu, samo da ulovim filing?
17 godina
neaktivan

Ne znam sto je kabel toliki problem. Koliko ja znam koristi se standardni kabel USB-mini USB i niko te ne sprecava da imas USB hub i da koristis koji zelis kabel. Ispravite me ako grijesim.

EDIT: Ispravka, micro kabel je u pitanju. Kako god okrenes standardni kabel koji mozes kupiti bilo gdje.

:)
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 14:34 (logic).
17 godina
Logitech G700

Meni cak ni ne smeta obican gumeni kabel...

Ima bit da ja nisan gamer pa nisan toliko zahtjevan :)

Biljezim se sa stovanjem...
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 11:34 (tnakir).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
logic kaže...

Ne znam sto je kabel toliki problem. Koliko ja znam koristi se standardni kabel USB-mini USB i niko te ne sprecava da imas USB hub i da koristis koji zelis kabel. Ispravite me ako grijesim.

Micro USB. Ekipa opterecena time to rjesava na taj nacin. Logitechovo objasnjenje je da se kod odabira kabela vodilo vise racuna o eventualnim smetnjama te da je kao takav izuzetno kvalitetan.

17 godina
neaktivan
Dr.Ninja kaže...
logic kaže...

Micro USB. Ekipa opterecena time to rjesava na taj nacin. Logitechovo objasnjenje je da se kod odabira kabela vodilo vise racuna o eventualnim smetnjama te da je kao takav izuzetno kvalitetan.

Onda su dobili čisto suprotan efekt lol.

Bio bi dobar da je recimo kao kod g9x ali ovo je predebeli i kruti kabel, mislim meni osobno ne smeta prilikom igranja kad igram na wireless (zato sam ga i kupio valjda) ali ne bih se slozio stim kako reklamiraju da dok se baterija isprazni i ustekaš USB da nesmetano nastavljas dalje.

17 godina
neaktivan

Upravo koristim G700 i ne mogu reći da mi kabel djeluje prekrut.
Klasičan gumeni kabel. Ne osjećam pretjerani otpor kako god ga koristio.

S druge strane, g tipke su točno kako ste opisali, premekane i ne daju dovoljno do znanja da sam ih stisnuo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 20:50 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
Logitech G700

A ciji kabel je bolji, od Mambe ili G700?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Svakako Mambin, nema opće govora. Samo kažem, ovaj gumeni me ne sputava u radu unatoč tome što je nešto tvrđi.
17 godina
neaktivan
Logitech G700

Onda vjerojatno držiš kabel od kraja stola ili?

Je niš, ja sam logitechu poslao mail i lijepo ih zamolio neka stave neki mekši kabel, barem da na ebayu to kupim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kak to misliš od kraja stola?
Kućište mi je ispod stola i miš je ukopčan tamo.
17 godina
neaktivan
Logitech G700

Da li ti ide taj USB kabel ide sa stražnje strane prema prenjem dijelu stola, ono sto hocu pitati da li ti je kabel izdužen ili ti se vijuga negdje?

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 22:24 (AA-d00d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Izdužen.
17 godina
neaktivan
Logitech G700

Da, to je onda kako sam i rekao, meni se vijuga posto mi je kuciste na stolu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Logitech G700

Totalno imam filing da je na 2000 dpi G700 nešto osjetljiviji na pomake od Mambe na istom dpi-u. :-/ Je li to uopće moguće ili je to sve samo meni u glavi. Čak sam ih u isto vrijeme spajao da probam i isti dojam dobijem.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Logitech G700

Vjerojatno glupo pitanje ali jesi li podesio akceleraciju?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Logitech G700

Bez uvrede decki ali meni su te gluposti oko kabela... su gluposti :) Imam komad ruke i da je mis vezan celicnom sajlom to nebi zaustavilo inerciju :)

Takodjer lag dpi i to... performanse pate radi inercije moje ruke, a ne jer je laser ili sampleing prespor.

Jedino sto meni igra je kako taj pacov lezi u mojoj tromoj velikoj ruci :)

E da... i nesmije imat ledice :D 

Biljezim se sa stovanjem...

1 0 hvala 0
14 godina
Danny_HR kaže...

Totalno imam filing da je na 2000 dpi G700 nešto osjetljiviji na pomake od Mambe na istom dpi-u. :-/ Je li to uopće moguće ili je to sve samo meni u glavi. Čak sam ih u isto vrijeme spajao da probam i isti dojam dobijem.

to ti je samo u glavi,nemoguce skuzit razliku u DPI izmedu ta dva senzora...

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Bez uvrede decki ali meni su te gluposti oko kabela... su gluposti :) Imam komad ruke i da je mis vezan celicnom sajlom to nebi zaustavilo inerciju :)

Pa ne bi ni meni gdje ne trebam neku veliku preciznost pokazivača, ali dok treba nekome headshot stisnut e onda osjetis i najmanje zrno prasine kako smeta :D (karikiram malo)

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 23:44 (AA-d00d).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice