Kupovina zvucnika+subwoofer i gaming misa

poruka: 9
|
čitano: 2.544
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

znaci kupio bi gore navedeno ali nisam bas neki ekspert u audio periferiji pa bi zamolio ako mi netko moze savjetovat sta bi bilo dobro uzeti, recimo budžet do 1000 kn za oboje..

i sta je bolje uzeti 2.1 ili 5.1 zvucnike, recimo za pretezno slusanje glazbe.

gaming mis isto neki sasvim dobar za gaming,

hvala unaprijed..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ako će ti zvučnici služiti za slušanje glazbe najbolje bi ti bilo uzeti neki dobar 2.0 sustav jer kod nas za 600-700 kn nema ništa pametno od 2.1 sustava. Creative gigaworks t20 ili M audio av20 ili Logitech z520. A miš vidi Logitech g500 ili g9x, Razer deathadder.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Kupovina zvucnika+subwoofer i gaming misa
prix321 kaže...

znaci kupio bi gore navedeno ali nisam bas neki ekspert u audio periferiji pa bi zamolio ako mi netko moze savjetovat sta bi bilo dobro uzeti, recimo budžet do 1000 kn za oboje..

i sta je bolje uzeti 2.1 ili 5.1 zvucnike, recimo za pretezno slusanje glazbe.

gaming mis isto neki sasvim dobar za gaming,

hvala unaprijed..

Mišcrni Fireglider svakako, treba biti realan i ići na best buy, to je prepotrošna roba da bi skucao 500kn za miš. Koju zvučnu karticu imaš? Ukoliko si na integriranoj predlažem Hercules XPS40 2.1.

Sve se naravno može uzeti duplo skuplje da stane u budžet od 1 000kn, ali ja jednostavno za tim ne vidim potrebu i odlučio sam se do 550kn predložiti. Na integriranoj zvučnoj nećeš osjetiti razliku na zvučnicima od 350 ili 550, pa i 750kn, isto vrijedi i za miša, za 90% forumske populacije ovaj tapecirani Fireglider je po meni - dostatan.

Uvijek ima iznimaka ali važno je racionalno promišljati, zašto potrošiti 1 000 kad možeš 500,550 i opet biti zadovoljan.

Ukoliko tražiš 5.1 sustav, pokušaj sa mojim Z506, oni su ti oko 450kn, nekakav best-buy manje više.

Cemetary gates
15 godina
neaktivan

hmm a sto kazete na THX tehnologiju, dal je kvaliteta zvuka toliko vece razlike da se isplati dati 900 kn za http://www.links.hr/index.php?naziv=Zvu%E8nici+LOGITECH+Z623%2C+2.1%2C+THX%2C+crni%2C+retail&option=artikl&id_kategorija=10050309&id_artikl=100.503.228 npr.

isto sam razmisljao da uzmem http://www.protis.hr/products/details/genius-zvucnici-swhf51-5050-150w-rms/32142

nisam se jos odlucio :/ .. recimo da mogu dati do 1000 kn samo za zvucnike, znaci trazim stvarno neke "grdosije"

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
A nemoj pričat da nema razlike između zvučnika od 300 i 700 kn. Reci mi da nisi ovo ozbiljno mislio Ako oćeš neki jeftiniji miš onda je najbolji izbor Prestigio psmg1. Kvalitetnija izrada od Fireglidera , bolji senzor i više opcija. Oko zvučnika ostajem pri svom savjetu EDIT:Prix ako možeš dodati para onda uzmi te z623 ali ne u Linksu nego u Protisu.Ti zvučnici su za razliku od ostale 2.1 konkurencije kod nas drugi svijet
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 23:16 (explorer 4).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da sto se tice misa cuo sam da je fireglider dobar ALI brzo se trosi, tj. ljusti se i pocnu skripat tipke navodno a za prestigia sam cuo pohvale i vjerovatno cu ga i uzeti, to cu kasnije dok nabavim zvucnike prvo, tako da sam misa odlucio

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Evo ima u Gor infu za čak 800 kn ovi z623.Ovo ti je super prilika i taman ćeš imat novca da kupiš miš

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Kupovina zvucnika+subwoofer i gaming misa
explorer 4 kaže...
A nemoj pričat da nema razlike između zvučnika od 300 i 700 kn. Reci mi da nisi ovo ozbiljno mislio Ako oćeš neki jeftiniji miš onda je najbolji izbor Prestigio psmg1. Kvalitetnija izrada od Fireglidera , bolji senzor i više opcija. Oko zvučnika ostajem pri svom savjetu EDIT:Prix ako možeš dodati para onda uzmi te z623 ali ne u Linksu nego u Protisu.Ti zvučnici su za razliku od ostale 2.1 konkurencije kod nas drugi svijet

Daleko od toga da sad svatko sa onboard zvučnom ne bi trebao gledati skuplje zvučnike, ali samo napominjem da će prosječna Realtek ili VIA ipak ograničiti takav - gušt, i dojam kod slušanja.

Mislim da su dva rješenja, svakako pod 1) Z520 ili nešto slično, Audigy2 ZS ili nešto slično i Prestigio, ili nešto slično, svo troje dakle stane u 1 000kn.

Drugo rješenje je izvući iz integrirane zvučne što se može preko drivera, uzeti Prestigio ili crni Fireglider i te Z623. Pa onda s vremenom uložiti 100-200kn za kakvu solidniju zvučnu. Makar i za početak AudigySE za 70kn pa ju moddati.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2011 6:22 (thedream).
16 godina
neaktivan
Naravno da mnogo smanjuje gušt slušanja.Efekte u filmovima i igrama ne može on board nikako parirati pravoj zvučnoj. Z623 Prestigio i Audigy 2, 4 ili Asus xonar dg

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice