Izbor miša

poruka: 29
|
čitano: 4.504
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Izbor miša

pozdrav, planiram kupiti gamerski miš pa me zanima da li je bolje uzimati laserski ili optički ,što se tiče hardvera imam opširno znanje

ali periferija mi nije uža specijalnost.. da li to utječe na izbor podloge ako je optički ili laserski,koliko ima razlike od "no name" miševa u igri, čitam postove i nemogu naći što me zanima ??

unaprijed hvala !

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Izbor miša

ljudi itko

,laserski ili optički ????????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Izbor miša
hdoz kaže...

ljudi itko

,laserski ili optički ????????????

Laserski je puno precizniji od optičkog, dakle svakako laserski.

14 godina
neaktivan

>S koliko novaca raspolažeš?

15 godina
Izbor miša

Uzmi laserski Logitech G500 za 350 KN , ili optički Logitech G400 za 200 KN !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Izbor miša

pa i mislio sam uzeti taj g500, ali čini mi se nekako nezgrapan ..ma nije novac pitanje nego

netrebam neki ultra miš,čisto da je malo bolji za fps,nadam se da je 400 kn dovoljno..

čuo sam da je g400 dobar,a onda bi g500 trebao biti bolji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hdoz kaže...

pa i mislio sam uzeti taj g500, ali čini mi se nekako nezgrapan ..ma nije novac pitanje nego

netrebam neki ultra miš,čisto da je malo bolji za fps,nadam se da je 400 kn dovoljno..

Da kažu da je G500 bolji zato jer je laserski pa je precizniji, a ako hoćeš jeftino ali dobro uzmi G400 jer to ti je zapravo MX518 sa boljim laserom.

Kalko1212 ingame
13 godina
neaktivan
Izbor miša

Ja nabavio Shakroon Firegilder pred 2-3 godine miš je super 3600dpi ima utege za mjenjanje sve definitivno preporucam. Jos sad drzi i jos ce par godina ;) Platio sam ga 250kn

igor
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Izbor miša

neznam, g400 mi je prejeftin, nisam u lošoj situaciji s novcem...valjda je onaj od 400 bolji..

negdje sam pročitao da na račun g500 ima loših komentara..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja imam G500 i neman nikakvih primjedbi, cijena ludilo, u ruci ludilo leži, na max DPI ludilo za FullHD

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Izbor miša

hmmm, malo mozda je offtopic, ali biras izmedju optickog i optickog misa, jer i "laserski" i "led" su oba opticki misevi (nisu mehanicki s kuglicom, ni npr. kapacitivni, tipa touchpada, sto pak nije klasicni mis)... {#}

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
hdoz kaže...

Razlike između G400 i G500 su utezi i još neke sitnice.

U tom cjenovnom rangu imaš dosta izbora ;

Logitech G400/G500

Sharkoon FireGlider

Prestigio PMSG1

Steelseries Ikari

Razer Deathadder ( 3500 DPI verzija ) i slični.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
16 godina
neaktivan

Laserski se klasificira kao Laserski, a onaj sa LE diodama kao Optički...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

Slažem se , ovi tu nabrojeni su najbolji za tu cijenu

igor
14 godina
neaktivan
Izbor miša

ljudi puno vam hvala, ako me pukne uzeti ću g500, ali čini mi se da ću sačekati još neko vrijeme

pa da uzmem  logitech g9x..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Laserski se klasificira kao Laserski, a onaj sa LE diodama kao Optički...

znam kako se u zargonu kaze i na sta se odnosi, ali oba tipa su opticki misevi, samo jedan kao izvor svjetla koristi laser, a drugi led. 

isto tako se godinama za kalkulator govorilo digitron, a digitron je firma, a kalkulator je tip proizvoda koji proizvode... nisam tia sad ulazit u rasprave, samo mali comment...

14 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...
hdoz kaže...

Da kažu da je G500 bolji zato jer je laserski pa je precizniji, a ako hoćeš jeftino ali dobro uzmi G400 jer to ti je zapravo MX518 sa boljim laserom.

Sa boljim senzorom. G400 je optički.

Ofc.
15 godina
Izbor miša

Ako imaš malu ruku, malo više para, najbolji optički miš...do 500kn je po meni Roccat Kova

Ako imaš mogučnosti, kova+ je daleko napredniji, ali ga nema u hr na zalihama niđe.

There is a troll in all of us!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Izbor miša

Imam jedno pitanjce,naime Naga mi cesto zna ostat ispod ruke kad igram Battlefield 3 ili bilo koji fps,pa me zanima koji bi bio dobar mis za lopata ruku???Cijena mi nije limit

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sideswipe kaže...

Imam jedno pitanjce,naime Naga mi cesto zna ostat ispod ruke kad igram Battlefield 3 ili bilo koji fps,pa me zanima koji bi bio dobar mis za lopata ruku???Cijena mi nije limit

moja topla preporuka za Microsoft Intellimouse explorer 3.0 (sa ebay-a). Ogroman i ugodan, kvalitetata tako-tako (ko razer).

Naravno ako te ne smeta to što miš ima samo ~420 dpi-a.

14 godina
neaktivan
keyser_soze kaže...
Sideswipe kaže...

moja topla preporuka za Microsoft Intellimouse explorer 3.0 (sa ebay-a). Ogroman i ugodan, kvalitetata tako-tako (ko razer).

Naravno ako te ne smeta to što miš ima samo ~420 dpi-a.

Ofc.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 6:44 (mate960).
15 godina
Sideswipe kaže...

Mozda bi zbog toga bio dobar izbor neki iz R.A.T. serije  jer ga mozes podesavat kako hoces . KLIK !

Music As A Weapon !!
13 godina
protjeran
Izbor miša

Razer Deathadder po meni bi bila najbolja solucija ako ti dobro lezi u ruci.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
Sideswipe kaže...

Mozda bi zbog toga bio dobar izbor neki iz R.A.T. serije  jer ga mozes podesavat kako hoces . KLIK !

U slučaju RAT-ova pazi se z-axis buga (ako ga često podižeš sa podloge zna se zblesirat...).

@mate960: Zašto?

15 godina
neaktivan

Uzeo Roccata Kone+ prije 3 mjeseca lud mis do bola, svrseno stoji u ruci ( za desnjake ) konfigurabilan , samo peglaj!Topla preporuke!

15 godina
Izbor miša

Zanima me Kone i Stakor,a za stakora ne znam koliko bi bio ugodan {#} vidio sam novu Razer Mambu i fan sam Razera,plus mis je bezzicni i velik je dost.Sad je dilema izmedju Logitech g700 i nove Mambe  {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 2:08 (Sideswipe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kone + tolko dobro stoji u ruci da nije ni cudo da su ga proglasili mišem godine za dešnjake...sad ti odluci al iskrena preporuka stoji, miš je ludnica...uvijek ima neko ko misli drugacije i ima svoje misljenje ...ovo je moje iskustvo i jako sam zadovoljon s obzirom da je miš medu top najskupljih.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice