Hyperx cloud alpha headset za ps4 ?

poruka: 6
|
čitano: 1.422
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
neaktivan
offline
Hyperx cloud alpha headset za ps4 ?

Pozdrav,

 

Ako netko koristi navedene slušalice za ps4, jeste li zadovoljni njima ?

Što bi vi preporučili od headseta za ps4 u tom cjenovnom rangu ?

 

Unaprijed hvala.

 
0 0 hvala 0
15 godina
online
Re: Hyperx cloud alpha headset za ps4 ?

Koristim ih nekoliko mjeseci i zadovoljan sam. Zvuk je dobar, udobne su, ali mikrofon nije nešto. Sugovornici čuju (a i sam sebe kada testiraš) tvoj glas kroz prisutan šum. Ništa strašno, ali čuje se. I to je problem koliko čitam kod tog mikrofona i cijele serije tj. modela Alpha slušalica. Ali sve ostalo je odlično. Kabel je odvojiv što je zgodno. Posebno ako se ošteti jer se može kupiti novi. Također dobiješ još jedan produžni kabel koji dijeli slušalice na 3.5 mm konektor za slušalice i mikrofon. Dakle 2 konektora na kraju.

Isto tako imam Cloud 2 preko 2 g. kod kojih je mikrofon dobar (bez mana), a zvuk i udobnost također su vrlo dobri. Kabel nije odvojiv (kod jednih i drugih je mikrofon odvojiv), ali imaju bolju popratnu opremu od Alpha slušalica. Dobiješ dodatne jastučiće (meni extra udobne) i tzv. usb zvučnu karticu koja mi je skroz dobra (za mene zadovoljavajuća). Mada kažu da inače to nije nekakva kvaliteta te usb zvučne.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2019 1:05 (Izzy).
10 godina
online
Re: Hyperx cloud alpha headset za ps4 ?

Izzy

Nebi se smio čuti baš šum i da se narihtat da se čuje minimalno, skoro ništa. Jesi pogasio echo, pojačao boost ili mic level, malo se poigrao s postavkama?

 

Dodatni jastučići se mogu kupit za bilokoje Cloud sluške i nisu skupi.., ali da, mala prednost Cloud 2. USB zvučna je dobra stvar onom tko ima sranje zvučnu na matičnoj.

 

Zvuk je navodno bolji na Alpha. Ja npr. osjetim dost jači bass naspram Cloud 1. Nažalost nisam imao Cloud 2 pa nemrem usporedit. Čuo sam da je nekima zvuk praktički isti na Cloud 2 i Alpha..

15 godina
online
Re: Hyperx cloud alpha headset za ps4 ?

Ionako ih ne koristim za komunikaciju. Brat mi najviše koristi slušalice za razgovor dok igra na računalu. Doduše on više voli i koristi Cloud 2, a ja koristim Alpha kada igram na PS4 (i za slušanje glazbe na mobitelu). Mikrofon izvučem i spremim. Zapravo, mikrofon je skoro stalno u ladici. Istina, zvuk na Alpha je bolji, osjeti/čuje se. Mada, meni je skroz dobar i na Cloud 2.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2019 23:58 (Izzy).
4 godine
neaktivan
offline
Hyperx cloud alpha headset za ps4 ?

Na kraju ću uzeti Hyperx cloud revolver s slušalice, imaju manju impedanciju od alpha-e, pa bi se valjda i baterija ps4 kontrolera trebala sporije trošit, a i malo su kvalitetnije slušalice.

 
0 0 hvala 0
15 godina
online
Hyperx cloud alpha headset za ps4 ?

Hvalim Cloud 2, a kad ono prošuškao zvučnik u desnoj slušalici. Nije stalno, ali u 90% slučajeva u zadnja 2 tjedna se osjeti, tj. čuje. I to kako pri eksplozijama odnosno jačem basu (izobliči se, najbolje se ovdje vidi/čuje), tako i pri pomacima glave i tapkanjem po desnoj slušalici se čuje. A čak i kad nešto jedem, pa se pri pomacima vilice osjeti to šuškanje u slušalici. Otvarao sam 2 puta desnu slušalicu, ali ništa nisam vidio da se odvojilo. Vjerojatno bi trebalo baš rastaviti zvučnik, a u to mi se ne da upuštati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2019 22:53 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice