HP Officejet Pro 8620 problem sa tonerom

poruka: 4
|
čitano: 778
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
HP Officejet Pro 8620 problem sa tonerom

Ekipa, imam HP officejet pro 8620 printer i došla mi je obavijest "one or more catridges appear to be damaged". Vadio sam van toner i stavljao ga natrag u utor i opet ista stvar. Imam zamjenske tonere, a ne original Hp-ove (normalno). Molim za pomoć. Znam da HP-ov software zajebava kada su u pitanju zamjenski toneri.

Hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: HP Officejet Pro 8620 problem sa tonerom

Na krivu adresu se javljaš za pomoć

Zašto?

Zato jer nitko ne zna kave kazete si ti kupio i gdje si ostavio svoje novce.

Zlatno pravilo je kad imaš takav problem obrati se onome što ti je uzeo novce

A ukoliko si to već napravio i dobio kao odgovor u oblike noge u tur onda  ovdje lijepo navedi o kome je je riječ kako netko drugi ne  bi ponovio istu grešku

Ili je možda u pitanju e bay nabava gdje se netko rješava starih zaliha ili su datumi na chipovima istekli ili su pri kraju pa se sad možeš slikati.

Znači tu ti nitko živ ne može pomoći doli ona firma koja je pustila takve kazete u prodaju.  Ali najčešće je riječ o tipičnoj trgovačkoj prići gdje se nešto prodaje bez provjere. Pa im ti stavi soli na rep ukoliko uspiješ nekoga uloviti u nekoj Web trgovini.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.10.2017 7:19 (InkJet Artist).
14 godina

Ej. Hvala na odgovoru. Ma makromikro sam kupio tonere. Super su. Crna boja je nesto sjebana bila(a koristio sam je prije toga 1 godinu sigurno). Pisalo je da je catridge damaged, a do nekog dana sve normalno radilo i sta je najbolje ima jos boje u crnomtoneru. Btw, dok nisam zamijenio tj stavio novi crni toner onaj ink levels mi je pokazivao da su sve 4 boje na 10%, a stavio sam nove tonere(yellow, cyan, magenta). Čim sam zamijenio crnu boju odjednom sve proradilo te su sve 4 boje bile na 100% ink levela...  

Ne kuzim kako je VALJDA čip ma ovom starom crnom toneru mogao odjednom otic kvragu...

9 godina
neaktivan

Sve zamjenske tinte imaju na sebi nekakvu emulaciju da prevare HP ovu detekciju Chipova.

I sad kad ti pomješaš CHIP ove verzije 5 sa verzijom 6 ili  Chipove A proizvođača sa Chipovima  B ( posve deseti softwer za emulaciju) proizvođača onda su sve moguće gluposti moguće. Pogotovo kad HP iz prikrajka prati situaciju i po potrebi  promjeni tvoj firmware na pisaču preko Weba a da ti toga nisi ni svjestan.

Dakle igre bez granica Koje ti sve plačaš iz svog novčanika.

Zato je daleko pametnija opcija uzeti neki takav provjereni uređaj u paketu sa kazetama za punjenje i tintom za punjenje. Koji je netko provjerio i dokazao praksi Jer u tom slučaju netko garantira i u interesu mu je da sve to uredno radi kako  bi ti ponovo od istog tog integrataora nabavio istu tu provjerenu tintu. I imao kontinuiranu dobit zbog obostrane dobiti.

Ovako svi peru ruke. A ti lupaš glavom o zid i ne znaš u čemu je kvaka. A lova ti curi kroz prste.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice