Headset koji odabrati

poruka: 14
|
čitano: 1.886
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Headset koji odabrati

Ovako dvoumim se izmedu dva para slušalica pa ako mi mozete pomoci da se odlucim koje su bolje za igranje fps.da cujem Vaša iskustva i mišljenje.

Hvala!!!

Slušalice CREATIVE LABS Headset FATAL1TY GAMING, retail

http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=100.506.118

ili

Slušalice SHARKOON Cosmic 5.1 II

http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=100.506.077

ili mi možete preporučiti neke druge

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2008 13:41 (Tumplek).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Headset koji odabrati

Hm...da se mene pita, ja bih si vrlo rado priuštio Razer Megalodon ali treba dosta šuške izdvojiti...

Naoružan logikom p.s. ja sam u onih 92% tinejđera koji (između ostalog) slušaju turbo folk...ako nisi jedan od onih 8% koji ne slušaju TB, kopiraj si ovo u potpis. LOL.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Headset koji odabrati

Ja bi ti preporučio Slušalice SHARKOON Cosmic 5.1 II.

PRLJAVI IGRAJU PRLJAVO !!!
17 godina
protjeran

Meni Sharkoon djeluju bolje, barem se i po cijeni te tehničkim specifikacijama ugrubo može zaključiti... Sve u svemu, imam prve, Creative fatal1ty gaming headset, nisu kvalitetne, ali služe... Zvuk je daleko od kvalitetnog, ima šumova, nije pun, dok je za slušanje i uživanje u glazbi na kompjuteru daleko od onog pravog! Inače, kao što sam rekao za prvu ruku su i više nego dobre, Sharkoon su bolje dok za dobre slušalice trebaš gledati neku realnu cijenu od 500+ HRK. Vjeruj mi!

Intel Core 2 Quad Q6600 , 4x2.4GHz, socket 775, 8Mb L2 cache, DDR2 4GB (2x2GB kit) PC8000 (1000MHz) OCZ, Platinum XTC, DC kit, VGA Ati Radeon HD 4870, 1024Mb GDDR5 256bit, Dual DVI, PCI-E, HDTV
17 godina
neaktivan

Creative. Svakako. Ove 5.1 su jako jako neudobne za nosenje na sat vremena ili vise. A i zvuk je losiji.

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
17 godina
neaktivan
Headset koji odabrati

Creative po mom definitivno.

Jako su dobre, zvuk začuđujuće odličan, udobne, odličan izbor za igranje i slušanje muzike a nisu skupe.

www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina

5.1 definitvno ali ako kupujes 5.1 onda i trebas izdvojit pare bar od 300 kn pa nadalje jer ja sam imo slucaj kupio sam 5.1 289 kn zalmanove . Nit imaju mic nit imaju pojacalo na sebi niti je kvalitetan taj zvuk tj dosta su slabe.

Dok opet sada imam speed link medusa pro gamer 5.1 imaju sve to jako su udobne i vrlo precizne i kvalitetne.

Ukratko po meni bolje kupit high end kako se to kaze stereo nego neke jeftine 5.1 a ti sad kako te volja

MSI Platinum P7N | Intel C2D E6750 | 2gb Kingston HyperX | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb | Fortron 650w
17 godina
neaktivan
Headset koji odabrati

Preporučam Speedlink ProGamer 5.1 sluške.

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Headset koji odabrati

evo bas i ja trazim headset, i zapne mi za oko Koss SB49, imaju ih u linksa za 300 kn, pa jel ko zna jel se isplate za te pare i jesu li bolja kupnja od creativa ili sharkoona ?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Definitively maybe... A zašto? Zato jer su kvalitetom danas sve više-manje dobre za istu cijenu. govorim o cjenovnome rangu. Tako da ako uzmeš slušalice za 300 KN nećeš pogriješit osim ako ne uzmeš one od 500+KN pa će, naravno bit dosta bolje...

Intel Core 2 Quad Q6600 , 4x2.4GHz, socket 775, 8Mb L2 cache, DDR2 4GB (2x2GB kit) PC8000 (1000MHz) OCZ, Platinum XTC, DC kit, VGA Ati Radeon HD 4870, 1024Mb GDDR5 256bit, Dual DVI, PCI-E, HDTV
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.10.2008 13:19 (stoncin3).
16 godina
neaktivan
Headset koji odabrati

Osobno me zanima,a nadam se i mnoge druge, na kaj se treba gledati prilikom kupnje slušalica...

Zanemarit ću Impedanciju jer znam na kaj tu treba paziti...

Frekvencijski odaziv isto nije sve jasno...(Prag čujnosti za ljude je od 20Hz -20 KHz)

Nego zanima me...THD(Total Harmonic Distortion) iliti Ukupno Harmonijsko Izobličenje...koja je vrijednost optimalna?

I još jedno...Odnos signal-šum...na kaj treba tu paziti?

Ima još jedna karakteristika...SPL(Sound pressure level)...al mislim da je to trivijalno i da ne treba o tome ništa objašnjavati...ili?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Headset koji odabrati

Ajde ljudi...da čujem...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Headset koji odabrati

Evo imam isti problem. Koji headset uzeti. Najrađe bi steelseries neki al   nema se para :D

Onda  sam mislio creative  fatal1ty ali gledam  malo po netu i nisu tolko jako dobre...

Na početku  sam mislio uzeti plantronics 770 no odustao  sam jer se  mi zvuk činio  nekako slab u reprodukciji muzike.

Doduše  slušao  sam glazbu na youtubeu s njima, ali ipak...

Sad nakon odustajanja  od creativea  sam došao  na ovo:

http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/computer/pc-gaming-headsets/gamecom-377

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
random_storm kaže...

Hm...da se mene pita, ja bih si vrlo rado priuštio Razer Megalodon ali treba dosta šuške izdvojiti...

jel mozda znas cenu u cro????
RoBa the ljuti
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice