Gaming headset 1500kn

poruka: 13
|
čitano: 2.582
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Headset 1500kn

Pozdrav, razmišljam o kupnji headseta... za gaming, glazbu, filmove i slično. Prvo sam ciljao na Sennheiser PC 350 ali nigdje ih ne mogu naći, pa htio čuti neke preporuke? Ima li išta dobro kao taj headset a da mogu nabavit u hr. Cijena max 1500 kn, hvala :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gaming headset 1500kn

Mislim da onda nećeš pogriješiti sa razerovom opremom

Razer Megalodon - Ovo imaš samo u Feniks kompjutorima, riječ je o 7.1 slušalicama. Cijena iznosi 1.249,30 kn

te

Razer Barracuda HP-1 - Ovo ima o dosta trgovina, a riječ je o 5.1 slušalicama. Cijena varira između 700-1100 kn, ali najniža je u linksu gdje iznosi 659,00 kn.

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gaming headset 1500kn

Sorry šta ti ovo kažem al:Ti si lud ak si spreman dati 1500kn za slušalice.

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
11 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gaming headset 1500kn

Te Megaladon ne izgledaju loše, samo mi se čini da će i njih biti uber teško nabaviti.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gaming headset 1500kn

Mislim da nema Megalodona u Hrvatskoj nabavit, to ćeš se morat malo više potrudit. Moj osobni savjet, daj 300 kuna za Logijev

, ostatak za novu grafu ili štajaznam... rusku nuklearnu bojnu glavu. Više od 500 kuna za slušalice dat je besplatno.

Excuse the phun.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Gaming headset 1500kn
doctor_crash kaže...

Sorry šta ti ovo kažem al:Ti si lud ak si spreman dati 1500kn za slušalice.

Zasto? Ako covjek voli dobar zvuk,nek' da te novce.I ja sam dao.

EDIT: Ovako,preporucam ti ove.Posjedujem ih,pa znam o cem pricam.Na pocetku me je bilo strah dati tolike novce za slusalice.Ali,kad sam ih stavio na usi,odusevio sam se.

Vrijede svake lipe!Zvuk,uparen sa dobrom zvucnom karticom je fantastican.Kristalno jasni visoki tonovi,snazan i precizan bas.Udobnost je mila majka.Sto ih duze nosis na glavi,izgubis osjecas da su na tebi. Ja ih trenutno koristim na integriranoj zvucnoj i jako sam zadovoljan. Neko vrijeme su radile na Technicsovom pojacalu(Ne sjecam se koji model,no kostalo je oko 4000kn).Bozanstveno. Uskoro planiram kupiti zvucnu karticu ili odvojeno pojacalo za slusalice.

Ostane ti malo manje od 200kn za neki solidan headset.Savjetujem ti,ako ikako mozes,da uzmes jeftiniji headset,ili skupis jos love za kvalitetniji.

Svakako preporuka za gore navedeni model!

Did protons and electrons create the earth?-Or did Allah meditate and create it's birth? - http://www.youtube.com/watch?v=zyYLNz1l6bQ
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2009 19:36 (VirtUoso).
17 godina
neaktivan
Gaming headset 1500kn

Bez obzira na moje primjere gore, također se slažem da s bilo kojim Sennheiser HD slušalicama nećeš pogriješiti. Ja sam osobno jedno vrijeme koristio Sennheiser PC 161 slušalice i također sam ostao oduševljen kvalitetom zvuka, integriranog mikrofona kao i osjećajem kad držiš slušalice na glavi. U početku su mi padale s glave, koliko su lagane, ali kasnije kad se navikneš, od bilo kojih drugih slušalica te nakon nekog vremena bole uši.

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Bilo što osim Razera.

Za razliku od miševa slušalice su im očajne, loša izvedba. Zvuk je ok, ali sama izrada slušalica je na jako lošem nivou, a i kvare se.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
protjeran
RE: Headset 1500kn

Sennheiser od 600 kuna naviše. Npr.ja imam ove. Uživaj!Namigiva

Polly wants a cracker-think I should get off of her first
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Bilo što osim Razera.

Za razliku od miševa slušalice su im očajne, loša izvedba. Zvuk je ok, ali sama izrada slušalica je na jako lošem nivou, a i kvare se.

A gledaj to zbilja varira. Moj burazer je bio naručio prehvaljene Steelseries 5Hv2 USB. Kvaliteta zvuka fenomenalna, osjećaj također. Izdržale su 5 mjeseci i onda se počeo gubit zvuk u desnom uhu kao poslijedica ukliještenog kabla. Čest problem na tom modelu, tako da ono to ja zovem očajnom izvedbom.

17 godina
Gaming headset 1500kn

Isto pitanje, da li se uopće isplati davat do 1500kn za slušalice??

Npr Razer ovaj košta 1200kn.. i on me zanima trenutno..

Ali ako se može naći bolje za jeftinije pare molim prijedlog..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gaming headset 1500kn

Kad bih ja davao 1500 kn za headset (a neću nikada), bez razmišljanja Sennheiser PC350.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gaming headset 1500kn

Jedan HS od nekih 700Kn je i više nego dovoljan za gaming, muziku i sve ostalo.

Nepotrebno je davati 1.500Kn za HS.

Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice