Ergonomski miševi

poruka: 3
|
čitano: 4.300
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Ergonomski miševi

Vidim da ovakve teme vec dugo nema a da je aktivna, a nekoga ce sigurno zanimati. Radi se o ergonomskim misevima koji pomazu da ruka bude u sto boljem polozaju kako bi se zastitila ruka, zglob i šaka, kao prevencija ili rješenje kod bolova ili neugodnosti koji se mogu pojaviti kod duzeg koristenja misa. I sam imam sa vremana na vrijeme ovaj problem kojeg sam pokusao rjesiti sa kupnjum ergnomskog misa.

Dosta sam istrazivao sto se nudi kao rjesenje i naisao na vertikalne miseve koji stavljaju zglob sake u vertikalni položaj i štite kod bolnih sidroma kao sto je onaj karpalni. Najvise se spominje Evoluent Vertical mis kao najbolji u svojoj klasi na skup je preko 800 kn mislim. I tako sam naisao na Anker 2.4 kao neko jeftnije rjesenje (oko 20 dolara). Moram reci da se ruka odma olaksa kod koristenja. No nisam ga puno koristio jer mi nije najbolje pasao kod nekih preciznih radnji sto trebam tojest treba neko vrijeme da se nauci pravilno i precizno snjime baratati, a ja nisam bas bio najstrpljiviji :)

Koliko sam istrazivao kod "budget" opcija svi najvise hvale upravo taj Anker 2.4. Takoder zgodan je sto je i wireless, ima batery saving mod (budi se kada ga pokrenes, kad prestanes koristit se gasi), i ima tipku za promjenu Dpi-a. Tako da je sigurno opcija za one koje zele nesto drugacije.

Takoder moram reci da sam neke svoje probleme rjesio najvise podlogom za mis (a i za tipkovnicu), i postavljanjem ruke u najpravilniji polozaj. 

Ako je netko zainteresiran prodajem svojeg Ankera, pa moze u Pm. Hvala i diskutirajte.

Anker+2.4 Anker+2.4
Anker+2.4 Anker+2.4
Evoluent+(skuplja+opcija) Evoluent+(skuplja+opcija)
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 18:36 (Haremzg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ergonomski miševi

el ovo ergonomično? 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Ergonomski miševi
Ajar kaže...

el ovo ergonomično? 

Taj je najnaturalniji :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: