Epson L355 - mišljenje

poruka: 3
|
čitano: 1.910
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Epson L355 - mišljenje

Zanima me Vaše mišljenje o ovom printeru. Pročitao sam sve na njihovoj stranicama o njemu, ali želim mišljenje od nekoga tko je imao iskustvo s njim. Kakve je kvalitete i ostalo, koliko košta tinta i dali je nabavljima i u manjim trgovinama računalne opreme (nisam iz Zagreba niti nekog većeg grada gdje postoje poznate računalne trgovine pa mi je to bitno). Dolazi li do kvarova često ili nešto slično kao "začepljenja" tinte u tim nekim cjevčicama ako se ne koristi, jer sam imao prijašnji printer na kojemu se to svako malo događalo, ako ga ne koristim pa par dana?  Hvala i LP

I See Offline People !
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2015 8:29 (system).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Epson L355 - mišljenje

Evo pošto nitko nije odgovorio ili imao iskustava s tim printerom, na kraju sam ga kupio, za 1300kn sasvim solidan stroj, mogu reći i odličan, printa po meni začuđujuče vrlo brzo, kvaliteta isprintanog materijala je super, a s jednim punjenjem boja može isprintati oko 4000 stranica u crno-bijeloj tehnici, a oko 6000 stranica u boji,..jedna boja dođe 60kn (boje su u bočicama, i puni se na način sa tintu istresemo u posudice u printeru), dizajne printera je vrlo dobar, ima wi-fi tako da se printanje i skeniranje odvija putem mreže, a preko wi-fia se može spojiti i mobitel. Toliko od mene za sad o ovome printeru, ako se tko odluči za njega za sada imam samo riječi hvale. LP

I See Offline People !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Epson L355 - mišljenje

Isprintaj ovo barem 1-2x tjedno i nećeš imati problema sa začepljenjem tinte. Tajna je da koristiš sve mlaznice redovito:

http://fireofgod.org/images/printer/CMYK.jpg

Možeš printati na jedan te isti papir jedno prek drugog, da ne trošiš papire bezveze.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2015 9:36 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice