Easy tv capture driveri

poruka: 9
|
čitano: 4.138
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Easy tv capture driveri

Znači,trebam drivere i program za gledanje za tv karticu easy tv capture.hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Easy tv capture driveri

Koju točno karticu imaš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Easy tv capture driveri

ništa ne piše na njoj.kad ju prikopčam piše multimedia controler

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Easy tv capture driveri

Pa jel si je dobio u nekakvoj kutiji ili ti je frend dao samo karticu? Ima više vrsta tih kartica. Ako se instalira krivi driver može doći do BSOD-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Easy tv capture driveri

Posjedujem EasyCAP USB za hvatanje videa. Pod WinXP je odlicno radio i bez problema sam prebacivao VHS snimke u racunar. Prelaskom na Win7 64 bita vise ne mogu da prebacim VHS video u racunar. Instalisao sam odgovarajuci drajver, a potom i Ulead Video studio, koji je isporucen sa stikom. Kada pokusavam prebaciti video uredno mi se u Uleadu pokaze slika s tonom. Medjutim kada to pokusam sacuvati, odnosno kada kliknem na capture pojave mi se sljedece poruke: No input signal or signal is unclear, a potom Cannot start the capture graph. Pregledao sam po forumima moguca rjesenja, ali nijedno nije pomoglo - od promjene kablova, do drugih rjesenja. Sta da uradim, pa da mi skidanje VHS videa radi kao sto je radilo pod starim operativnim sistemom. Napominjem da je drajver koga sam instalisao OK. probao sam i druge programe za hvatanje videa, li ne funkcionise nijedan. Da nije problem u capture pluginu ili necemu drugom.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Easy tv capture driveri
Koji si driver instalirao?
Inače taj EasyCAP službeno ne radi na Win 7 ni Visti x64.
Postoje neslužbeni driveri i kartica ti može raditi samo ako si njih koristio!
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
neaktivan

Driver je Syntek 6.10.0.1

16 godina
neaktivan
Easy tv capture driveri

Rijesio sam problem tako sto sam skinuo Ulead Video Studio, a po preporuci instalisao WinAVI Video Capture. Sada sve radi OK. Hvala na pomoci.

0 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...
Koji si driver instalirao?
Inače taj EasyCAP službeno ne radi na Win 7 ni Visti x64.
Postoje neslužbeni driveri i kartica ti može raditi samo ako si njih koristio!

planiram sebi nabaviti usb easycap,ali često se spominje da ne radi na sedmici ,jel' ovo sa neslužbenim driverima funkcionira,..............i usput koja je prednost ,ako je ima easycap-a u udnosu na analognu usb tv karticu,......

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice