Puno uzaludne priče bez koristi.
Nego jeli se netko od vas susreo sa nekom aplikacijom i HP DeskJet 895Cxi koji radi pod DOS-som
Vidiš ja jesam
Znači jedan mediciki uređaj koristi zatvorenu DOS aplikaciju koju ne prepoznaje kao otput ništa drugo doli ovaj HP.
I možeš se slikati.
Ili kupiti novi medicinski uređaj ( boli glava ) Softver za njega ( boli glava) ili nabaviti ovaj HP inkjet
Znači ova diskusija je mala beba prema ovako zaštićenom hardveru i specijalnom printu iz DOSA
Zaključak ukoliko želite zaštiti svoju aplikaciju onda skupite nekoliko printera koji se više ne proizvode i upakirajte ih u jedan paket + najobičniji DOS.
I mirni ste da vam to nitko neće hakirati.
Prvo: ne postoji print iz DOS-a.
Postoji print. On može biti izveden na razne načine, ali nije OS-specific. Ono što je bitno je slati komande printeru na način koji on razumije - iz DOS-a, windoza ili unixoida, svejedno.
Drugo, čim ste probali mijenjati taj printer?
Projektni zadatak: zamijeni host coax line printer koji printa kroz CP 870 na standardni printer u CP 852.
Mozda je najbolje da radim i dalje na matricnom printeru,bolje i on nego nista,inace laser printer je od prijatelja,nisam se ja dobro izjasnio znam da je HP Laserjet,ne znam koji je model,cini mi se da je 1020,nisam siguran,u svakom slucaju zahvaljujem se svima na pomoci i savjetima.
Ne možeš zamijeniti tim laserom, ne podržava odgovarajući command set.