256 GB USB flash memorija

poruka: 10
|
čitano: 2.852
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 10:36 (Kurtis).

0 0 hvala 0
14 godina

Sličnu stvar je kupio frend ali samo sa 128 gb, kada je dobio ispalo je da je to prikljuceno na neku mini sd karticu od 1 gb.

Oglas mi je sumnjiv.

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: 256 GB USB flash memorija

a gle to ti je moguče...tak sam ja kad nisu izašli stickovi od 16 gb još uzeo sam 1 prek ebaya i stvarno je imo 16 gb al je crko nakon 3 dana :d

d4rkd3atH
16 godina
neaktivan

@cromaki

Uh.
I meni je sumnjivo, zato i pitam :)

Poslao sam mu poruku prije 2 dana vezano za brzinu USB-a, i njegove dimenzije

ali za sada mi nije ništa odgovorio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 10:46 (Kurtis).
14 godina

Feedback samo 10, što dalje od toga...

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
David87 kaže...

Da, vidio sam. Član je od 6.mj 2012 ..

A kad pogledaš tih 10 feedbacka, svi su kupili istu stvar, a oni sami

imaju od 0-1 feedback :D

Mislim da ne može fejkat koliko je itema kupljeno, ali opet po popisu kojeg gledam,

itemi su kupljeni nedavno i sigurno još nisu stigli na odredište.

17 godina
neaktivan
Kurtis kaže...
David87 kaže...

Da, vidio sam. Član je od 6.mj 2012 ..

A kad pogledaš tih 10 feedbacka, svi su kupili istu stvar, a oni sami

imaju od 0-1 feedback :D

Mislim da ne može fejkat koliko je itema kupljeno, ali opet po popisu kojeg gledam,

itemi su kupljeni nedavno i sigurno još nisu stigli na odredište.

zaobiđi u širokom luku.kupil sam ja prije nekih dvije godine usb od 64gb kingstonov i imal je oko 60 feedbacka i svi pozitivni pa na kraju popušil 100kn.ambalaža orginal kingston i kad sam otvoril na prvi pogled je stick bil ko orginal,ali brzina je takva da bi prije prepisal ručno nekaj i poštom prebacil nego sa tim stickom.ne sjećam se sad točno,ali mislim da nije niti bil 64gb.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
17 godina
neaktivan

Pogledaj malo trzisne cijene takvih stickova (ako ih nadjes uopce), odbij maksimalno do 50% od nase cijene i jos se nadaj da je to ok... Sve ispod takvih cifra, sto zvuci probably too good to be true, it probably is... garant fake...

Inace, sto se tice stickova, filtriraj rezultate tako da ti ostanu samo top rated sellers, pa pogledaj njihove cijene... npr. gleda sam cijene za Transcend JF700 od 16 i 32 GB i cijene su poput nasih, s tom razlikom da u nas bar imas nekakvu garanciju na njih...

osim toga, onog trena kad si vidia da je rijec o usb2.0 sticku na takvom kapacitetu, samo je za pretpostavit da ukoliko i dobijes puni kapacitet (sto sumnjam), mozes ocekivat snail mail brzine prijenosa podataka...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
wifi kaže...

Pogledaj malo trzisne cijene takvih stickova (ako ih nadjes uopce), odbij maksimalno do 50% od nase cijene i jos se nadaj da je to ok... Sve ispod takvih cifra, sto zvuci probably too good to be true, it probably is... garant fake...

Inace, sto se tice stickova, filtriraj rezultate tako da ti ostanu samo top rated sellers, pa pogledaj njihove cijene... npr. gleda sam cijene za Transcend JF700 od 16 i 32 GB i cijene su poput nasih, s tom razlikom da u nas bar imas nekakvu garanciju na njih...

osim toga, onog trena kad si vidia da je rijec o usb2.0 sticku na takvom kapacitetu, samo je za pretpostavit da ukoliko i dobijes puni kapacitet (sto sumnjam), mozes ocekivat snail mail brzine prijenosa podataka...

Ma gledao sam i kod nas, i nisam naletio na 256/512 GB USB

http://www.nabava.net/usb-memorija__200?&se=39953,257046,177911

Zato sam ga i pitao kolika je brzina prijenosa podataka.. Baš me zanima šta će mi odgovoriti :)

17 godina
neaktivan
Kurtis kaže...

Ma gledao sam i kod nas, i nisam naletio na 256/512 GB USB

http://www.nabava.net/usb-memorija__200?&se=39953,257046,177911

Zato sam ga i pitao kolika je brzina prijenosa podataka.. Baš me zanima šta će mi odgovoriti :)

u linksa ima machextreme od 128gb za 600kn. Ovo sto imas na ebay-u, bar sto se tice tih unbranded stickova nebi uopce kupova, osim mozda nekih "baza" stickova, ali za njih i pise da imaju samo 1, 2 ili 4 gb, a i precjenjeni su...

na ove ponude s ebay-a jednostavno zaboravi... ako zelis pogledat sto je od tih stvari doista dostupno, skokni na dealextreme, pa ces vidit donekle realne cijene tih kapacitetnijih modela...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice