Zna li ko smanjit lag na COD2 ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zna li ko smanjit lag na COD2 ?
ko cod 2 još igra
Da,kupi jaci net ili prekini sve sto ti uzima resurse s neta (utorrent,downloade,itd)
sve sam iskljucio sta se iskljucit da meni isto jos laga na serverima i to vecini servera . ŠTA da RAdiM?
sve sam iskljucio sta se iskljucit da meni isto jos laga na serverima i to vecini servera . ŠTA da RAdiM?
Koliki ti je ping na tim serverima?Da ne igraš možda po serverima u Americi ili udaljenim zemljama slučajno.
probaj igrat na domaćim serverima, ugasi torrente il neš šta skidaš, provjeri dali imaš virusa koji ti zauzimaju memoriju...
Izgasi sve programe tipa utorrent, i kao MSN, i sve internet explorere, kad trazis server probaj nac da je iz HR jer je ping obicno 30-ak, ili na Njemacke(50 ak).
To bi bilo sve
ping mi je na njemackim serv 70-80
a na nasim malo igram ali i na nasim mi laga nezz koji je k*****
ping mi je na njemackim serv 70-80
a na nasim malo igram ali i na nasim mi laga nezz koji je k*****
pokreni www.speedtest.net pa provjeri koliki ti je inače ping...možda ti je veza loša
Pa ispast ce mu isto, ako neispadne isti/slican ping onda mu nesto do igre nije dobro ili ulazi na neke sastrane servere koji su daleko.
zna ATI i Nvidia. kupi si bolju "kantu" jer očito nije do mreže.
Probaj sa /rate 25000
zna ATI i Nvidia. kupi si bolju "kantu" jer očito nije do mreže.
iman ati radeon x1550 pro 256 mb
Pa ispast ce mu isto, ako neispadne isti/slican ping onda mu nesto do igre nije dobro ili ulazi na neke sastrane servere koji su daleko.
ping mi je 73 ms
ping mi je 73 ms
nazovi operatera, provjeri da nije do njih..
Naime jucer sam instaliro Windows 7.i cod2 mi uzasno laga.Ping je dosta dobar.Pa ako zna šta je problem nek samo kaze.Hvala
Naime jucer sam instaliro Windows 7.i cod2 mi uzasno laga.Ping je dosta dobar.Pa ako zna šta je problem nek samo kaze.Hvala
U konzoli upiši /cl_maxpackets 100
/snaps 30
/rate 25000
/cl_packetdup 1
ako imas dual proc u task manager stavi set afinity na 2 jzgre
ali ugl i ja imam sreden cfg i komp i opet lagam ko zadnji idiot jer zivimo u ovoj nasoj lijepoj.....
ja imam jedan problem u cod 2, pa ako netko zna, bio bih mu zahvalan.
fps mi je 200 lock.
i stalno mi vrti oko 200 ali svakih 5,6 sekunda mi zatrza na sekundu makar je fps 200 i tako stalno. ping mi je sasvim normalan. nadam se da razumijete na sta mislim pa ako netko zna.....
fps mi je 200 lock.
i stalno mi vrti oko 200 ali svakih 5,6 sekunda mi zatrza na sekundu makar je fps 200 i tako stalno. ping mi je sasvim normalan. nadam se da razumijete na sta mislim pa ako netko zna.....
Mozda server lagga...probaj na neki drugi server
fps mi je 200 lock.
To je sigurno onaj microstuttering (mikroštekanje), koju grafu imaš?
fps mi je 200 lock.
To je sigurno onaj microstuttering (mikroštekanje), koju grafu imaš?
8400 gs.
a sta je to microstuttering?
Nevjerujem da je mikrotrzanje, s obzirom da se ono javlja kod SLI/CF sustava, a ovdje je riječ o single GPU.
Nevjerujem da je mikrotrzanje, s obzirom da se ono javlja kod SLI/CF sustava, a ovdje je riječ o single GPU.
Ima toga i u single GPU sustavima i ne znam šta bi drugo moglo bit ako mu FPS uvijek stoji na 200 čak i kad trza.
fps mi je 200 lock.
Mozda server lagga...probaj na neki drugi server
na svim serverima je tako. a sto je to microstuttering (mikroštekanje)? nasao sam nesta na netu i upisao u konzolu vid_restart, sada je malo bolje, ali opet nekada zna.
Može pomoć ljudi znam da je stara tema ali eto...
Dakle instalirao sam windows 10 , do sad mi je cod2 normalno radio na 7 - ici , dakle nije do kompa , nije do interneta provjerio sam , na 10-etci mi užasno lagaju svi serveri , ne znam sto da napravim , ako itko zna ?