WoW wrath of the lich king zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 1.751
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
WoW wrath of the lich king

prijatelj mi je dao wow wrath of the lich king..kako da ja njega sad igram na privatnim serverima zato sto stvarno nezelim placat

0 0 hvala 0
16 godina
RE: WoW wrath of the lich king

Meni se to čini:Mission Impossible 4.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina

hmmm. moras prvo upisat u google wow private servers i onda si nadjes neku stranicu di ti pisu serveri. odaberes si neki koji ti najvise pase i tam se registriras te nadjes mora ti negdje na stranici tog servera pisat neki ip. onda taj ip prekopiras u realmlist (ja mislim da se tak zove) preko onog blizzardovog - a taj realmlist ti se treba nalazit u folderu gdje si instaliro wow sam ga otvoris sa wordpadom i mislim da je to to.

phenom II x3 720, 4 GB DDR2, GA-MA78G-DS3H, HD 4870

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mariovkci kaže...

prijatelj mi je dao wow wrath of the lich king..kako da ja njega sad igram na privatnim serverima zato sto stvarno nezelim placat

Hahahahaha... Jesi se ti to nadrogirao? Ajd ti lijepo izbrisi WoWWoLK i igraj nekaj drugo...LOL
EP45-DS4 Core 2 Quad Q6600 GeForce GTX 260 Corsair TWIN 2x2 GB 500.GB Seagate Disk
16 godina
neaktivan
lucky_look kaže...

hmmm. moras prvo upisat u google wow private servers i onda si nadjes neku stranicu di ti pisu serveri. odaberes si neki koji ti najvise pase i tam se registriras te nadjes mora ti negdje na stranici tog servera pisat neki ip. onda taj ip prekopiras u realmlist (ja mislim da se tak zove) preko onog blizzardovog - a taj realmlist ti se treba nalazit u folderu gdje si instaliro wow sam ga otvoris sa wordpadom i mislim da je to to.

Istina je to, ali je razlika izmedu privatnih i oriđiđi servera neBO i zemLJA... 
EP45-DS4 Core 2 Quad Q6600 GeForce GTX 260 Corsair TWIN 2x2 GB 500.GB Seagate Disk
16 godina
4ucker kaže...
lucky_look kaže...

Istina je to, ali je razlika izmedu privatnih i oriđiđi servera neBO i zemLJA... 
 daaa , ja igram na original serverima al sam jedno vrijeme igro na privatnim i fora je to al oni bugovi izhebu covjeka u glavu i postane s vremenom dosadno ipak pravi wow je pravi wow i nis ga nemre zamjenit
phenom II x3 720, 4 GB DDR2, GA-MA78G-DS3H, HD 4870
16 godina
neaktivan
lucky_look kaže...
4ucker kaže...
lucky_look kaže...

daaa , ja igram na original serverima al sam jedno vrijeme igro na privatnim i fora je to al oni bugovi izhebu covjeka u glavu i postane s vremenom dosadno ipak pravi wow je pravi wow i nis ga nemre zamjenit
 Tako je, i ja ga igram na ovim original serverim, ali da ne dode do zabune da se zna da nisam veliki ljubitelj WoW-a i da igram radije CoD4...
16 godina

ovo sve je offtopic i mene zanima kako da igram na private serverima i dali mi trebaju neki patchevi

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2009 22:59 (MarioVk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

ovo sve je offtopic i mene zanima kako da igram na private serverima i dali mi trebaju neki patchevi

Trebaju ti patchevi, samo neznam tocno da li patchevi za samo taj serer ili od cijele igre, ja mislim da treba patch koji je na serveru i vec ti je covjek rekao kako da nades i igras pServere
17 godina

Runes Of Magic - odličan besplatni MMORPG (kopija WOW-a), Brdo ljudi, zanimljivi questovi, mogućnosti, guildovi..., a za WOW ti je gore napisano, nađi spisak privatnih servera, registriraj se, promjeni realmlist datoteku podacima šta ćeš naći na stranici od servera i igraj.., a ako neznaš podesit datoteku kako treba, pretplata i napad.

I da, trebaju ti svi patchevi šta se mogu skinut jer većina servera radi na najnovijem patchu 3.0.9 ja mislim. Bio, probo, sucks..

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2009 23:07 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice