WoW na Windows 7

poruka: 6
|
čitano: 1.690
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
WoW na Windows 7
pitanje

Instalirao sam WoW na Windows 7 i kad pokusam skinut patch kaze mi you need to be administrator to play. idem run as administrator i onda mi krene skidat igru. znaci ne patch nego opet igru od 2.7 gb. a vec je instalirana. nikako da skinem patch pa da instaliram burning crusade pa onda litch kinga. jednostavno nezeli skinut patch.

je imao jos tko takvih gresaka.,sta ucinit?

Proud to be adicted to WoW

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WoW na Windows 7

ja nisam imao takvih grešaka jer sam skinuo patch još u win xp pa kad sam insatalo win 7 sve je radilo kako treba... Ako imaš dual boot probaj otic na drugi os pa skinut patch i onda pokrenut igru na win 7.

"I wish I could see her naked, I wish I could see her naked, I wish I could see her naked, and down on all fours!"-Barney Stinson

0 0 hvala 0
16 godina
WoW na Windows 7

Probaj ga ručno skinut

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WoW na Windows 7

Pa si instaliral prvo wow, onda tbc onda wotlk pa patheve onda stavil skidat/instaliral?

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
WoW na Windows 7

Ako imaš nekoga frenda da već ima WOW i igra ga (znači sa svim zakrpama) jednostavno ga kopiraj od njega. Da čitav WOW folder kopiraj od njega i riješen problem. To sam ja napravio kad mi je rikno hdd, samo sam kopirao čitav WOW sa bratova računala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: WoW na Windows 7
autorov komentar

ma trebao sam to napraviti kad sam presao sa xp-a na 7. ma probat cu sutra prvo sve instalirat i onda patcheve pa vam javim!

Proud to be adicted to WoW
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice