WoW starting? zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 2.094
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
WoW starting?

Ovako, znam da ima puno tema o WoW-u ali rijetko ko gleda to, pa evo ovdje

da predjemo na stvar, zelim uzeti WoW account, e sad, u ovim nasim prodavnicama u sarajevu zelio bih kupiti znaci WoW prepaid game i patchovat je, e sad da li je to OVO i za sta je to (objasnjenje) ili OVO (i sta je to : objasnjenje mislim) ili OVO (takodjer objasnjenje)

eto pls help!

EDIT: interesuje me ovo kako dobiti account i koristiti a ne kako igrati (to cu shvatit citanjem tuta i foruma)

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2009 15:16 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WoW starting?

itko?

sorry za 2x post

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WoW starting?

sta si navalio, nece propast svjet ako ti neko neodgovori za 5minuta

naruci preko neta wow

od miline tresu mi se jaja u gacama budi se azdaja

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
WoW starting?

Prvi link je igra World of Warcraft sa prepaid accountom,to trebaš uzet.

Drugi link je ekspanzija Burning Crusade koju možeš i ne moraš uzet, a treći link je samo WoW bez accounta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WoW starting?

Evo ovako. Kupis igru World of Warcraft, expanziju World of Warcraft: The burning Crusade i World of Warcraft: Wrath of the Lich king. Prepaid bon ti je vrsta placanja mjesecne pretplate, mozes placati tim bonovima (slicno kao na mobitelu) i preko kreditne kartice (onda dode jeftinije). I to je to.

Ivo. Govori ti Big Brother. To nije dovoljno dobar razlog.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
WoW starting?

Prvi link je bon za WoW, tj. 60-day pre-paid game card sto pise na kutiji. Tj. je bon za pretplatu, kao sto imas npr. bonove za mobitel. Da bi to koristio prvo moras kupiti igru, a igra je treci link. Prvo to kupis. S njom dobijes 30 dana igre. Da bi nakon tih 30 dana mogao igrati moras platiti pretplatu ili preko bona sa prvog linka, ili kreditnom karticom. Drugi link je prva ekspanzija za WoW, u principu ti ne treba odmah jer u taj dio mozes tek sa lvl58. U praksi mozda i da ako zelis napraviti dranei shamana (alliance strana) ili blood elf paladina (horde strana) ili opcenito dranei ili blood elf lika. Te dvije strane su dosle sa tom ekspanzijom. No posto je prilicno boostano leveliranje mozes odmah i to kupiti. Ako navalis zesce na igru mozda dodjes do lvl58-60 i prije isteka tih prvih 30 dana.

P.S.

Obavezno prvo odi na www.wow-europe.com i tamo si napravi trial account. To ti je 10 dana igre. Onda u account managementu ukucas key od full verzije i otkljucaju ti se sve mogucnosti iz igre i doda ti se jos 30 dana. Znaci ako ces napraviti account samo sa igrom to je 30 dana, ako ces ovako to je 40 dana igre.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice