WoW power lvl-ing

poruka: 17
|
čitano: 1.571
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
WoW power lvl-ing

Ovako,da vas pitam. U World of Warcraftu mi se javio lik koji je rekao da mi moze dignuti lvl 65 huntera na lvl 80 u tjedan dana. E sad.,tu nema placanja. Jedino sto oni zele zauzvrat su novci, goldi, koje oni zarade prelazenjem questova sa tim characterom. Znaci oni meni dignu na lvl 80 i uzmu si pare koje zarade., golde.

Sve to meni zvucni krasno i bajno.,mislim lvl 80 u tjedan dana??!!! Di ces bolje?

E sad tu ima neka caka sigurno. da nebi oni meni maznuli acc?? kako se mogu detaljno osigurati da mi ga nemogu maznut? osim secret questiona i answera koji one nemogu znati niti promijeniti mislim?

i onako mogu poslat new pass na mail koji sam stavio.,a pass od maila neznaju sigurno? ali mogu li promijeniti korisnicko ime? i onda ja necu znat koje je te necu dobit new pass?

ae ako je netko vec probao ovo da mi malo objasni a i ako nije tko zna slobodno!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WoW power lvl-ing

Aki jos jednom procitaj njegov post,pa blizz terms of use i razmisli malo o tome.

Mislim da ce ti maznut sve sa njega i lovu si poslat makar ih mozes prijavit s time da ces i sam dobit neku sankciju.Znam iz iskustva :D

Potpid
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: WoW power lvl-ing
divines kaže...

Ovako,da vas pitam. U World of Warcraftu mi se javio lik koji je rekao da mi moze dignuti lvl 65 huntera na lvl 80 u tjedan dana. E sad.,tu nema placanja. Jedino sto oni zele zauzvrat su novci, goldi, koje oni zarade prelazenjem questova sa tim characterom. Znaci oni meni dignu na lvl 80 i uzmu si pare koje zarade., golde.

Sve to meni zvucni krasno i bajno.,mislim lvl 80 u tjedan dana??!!! Di ces bolje?

E sad tu ima neka caka sigurno. da nebi oni meni maznuli acc?? kako se mogu detaljno osigurati da mi ga nemogu maznut? osim secret questiona i answera koji one nemogu znati niti promijeniti mislim?

i onako mogu poslat new pass na mail koji sam stavio.,a pass od maila neznaju sigurno? ali mogu li promijeniti korisnicko ime? i onda ja necu znat koje je te necu dobit new pass?

ae ako je netko vec probao ovo da mi malo objasni a i ako nije tko zna slobodno!!!!!

Nemoj to raditi. Blizzard na otkrivanje takvih akcija reagira baniranjem tvog računa. Najčešće sve to regularno prolazi i oni zaista levelaju, ali opasnost je da Blizzard ugasi račun ako te otkrije; a često te otkrije. :)

Ponekad ti i ukradu account, a to je jednako loša situacija.
Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
WoW power lvl-ing

Mislim da to definitivno nije dobra ideja, nemreš dat account information nekog kog ne poznas jel te može zaje... na 100 načina. al ak imaš nekog frenda il nekog u kog imaš povjerenja, zakaj bi bilo zabranjeno toj osobi dat account information, ja i moja ekipa tu i tam zajenimo accountove i najgore kaj ti se može desit je da ti promjeni spol. :p

FOR THE HORDE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zoki kaže...

Mislim da to definitivno nije dobra ideja, nemreš dat account information nekog kog ne poznas jel te može zaje... na 100 načina. al ak imaš nekog frenda il nekog u kog imaš povjerenja, zakaj bi bilo zabranjeno toj osobi dat account information, ja i moja ekipa tu i tam zajenimo accountove i najgore kaj ti se može desit je da ti promjeni spol. :p

Može ti frend i npr. transferat lika na neki drugi server. :P
Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
ukay1000 kaže...

Aki jos jednom procitaj njegov post,pa blizz terms of use i razmisli malo o tome.

jesam procitao bez brige :) takodjer tamo pise da nitko osim tvoje najuze obitelji nesmije koristiti tvoj acc, znaci brat, sestra, tata, mama, djeca i zena, tak da mislim da nisam bio u krivu
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
WoW power lvl-ing

Ja sam mislio da je najgore kaj ti se moze desit jest to da ti uzmu nofce ali bogme te skinu do gola i prodaju sve skupa sa bagovima :D

@Aki,Blizzard bi trebao dokazati da nije igrala tvoja zena ili brat,ali svi znamo da oni to nerade i banaju racune kako im se prohtje,obicno na temelju pretpostavke.Tipicna bahatost.

Potpid
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 14:09 (ukay1000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WoW power lvl-ing

Ja to NIKADA ne bih napravio zbog sigurnosti accounta, a i velikoj vjerojatnosti da će te zeznuti na neki način - krađa opreme, itema, golda i sl.

Uostalom u čemu je poanta igrat MMO ako ti netko drugi razvija lika??? Iznenađen

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Ja to NIKADA ne bih napravio zbog sigurnosti accounta, a i velikoj vjerojatnosti da će te zeznuti na neki način - krađa opreme, itema, golda i sl.

Uostalom u čemu je poanta igrat MMO ako ti netko drugi razvija lika??? Iznenađen

Mozda se nekome neda levelat i mlatit umjetnu inteligenciju jer obozava PVP komponentu igre?
Potpid
17 godina
WoW power lvl-ing

A moram priznat da i mene živcira nemogučnost leveliranja u pvp-u, prije je to postojalo(istina bilo je sporo,al izvedivo), to su bila vremenaCool

FOR THE HORDE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
 Mozda se nekome neda levelat i mlatit umjetnu inteligenciju jer obozava PVP komponentu igre?
 Ma da ali onda nek ne igra WoW nego nek zaigra lijepo WAR ili neki FPS pa će se od početka borit s drugim igračima i amen.
Uostalom postoje i PvP serveri pa se kroz čitavo levelanje boriš s drugim igračima. 80. lvl nije presudan za PvP-anje.
Lijep pozdrav ;)
17 godina
Dado_ZG78 kaže...
ukay1000 kaže...
 Ma da ali onda nek ne igra WoW nego nek zaigra lijepo WAR ili neki FPS pa će se od početka borit s drugim igračima i amen.
Uostalom postoje i PvP serveri pa se kroz čitavo levelanje boriš s drugim igračima. 80. lvl nije presudan za PvP-anje.
 Pogledaj kako WoW danas izgleda-svima je primarni cilj lvl 80 i tada se formira svaki igrac kako zeli.Kao Pve,PvP ili oboje.Nitko ne smatra PvP igranje dok ti levelas i onda nekoga usput ubijes(makar je po definiciji to tocno).Uostalom danas su podrucja do 70 lvla pusta.Sjecam se kad je fora bilo igrat na lvl 15 WC instancu,a danas to nitko neradi.WoW je danas sasvim treca prica jer svi zele sto prije 80 lvl :D
Potpid
17 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
Dado_ZG78 kaže...
ukay1000 kaže...
 Pogledaj kako WoW danas izgleda-svima je primarni cilj lvl 80 i tada se formira svaki igrac kako zeli.Kao Pve,PvP ili oboje.Nitko ne smatra PvP igranje dok ti levelas i onda nekoga usput ubijes(makar je po definiciji to tocno).Uostalom danas su podrucja do 70 lvla pusta.Sjecam se kad je fora bilo igrat na lvl 15 WC instancu,a danas to nitko neradi.WoW je danas sasvim treca prica jer svi zele sto prije 80 lvl :D
 Tocno to. Totalno si u pravu. do prije manje od 2 godine meni je bilo takav gust napraviti novog lika i proci sve instance sa frendovima do lvl 60. Tad si uzivao u igri. A sada i ako dode lvl 80 treba skupit full epic jer ovi igraci koji igraju sada su bolesni .,nemozes ih ubit niti da hoces. Vise niti nema smisla igrat.
17 godina
neaktivan
WoW power lvl-ing

Dobra ponuda, ali ne vjerujem da ćeš naučit kasnije igrat dobro sa hunterom...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
ukay1000 kaže...

@Aki,Blizzard bi trebao dokazati da nije igrala tvoja zena ili brat,ali svi znamo da oni to nerade i banaju racune kako im se prohtje,obicno na temelju pretpostavke.Tipicna bahatost.

dobro ja znam za njihovu bahatost, bez brige
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
Aki kaže...
ukay1000 kaže...

dobro ja znam za njihovu bahatost, bez brige
 Aki sta ti onda kazes na sve to? Jeli sigurno to napraviti?
17 godina
divines kaže...
 Aki sta ti onda kazes na sve to? Jeli sigurno to napraviti?
 ja nebi riskirao ako neznam lika, tvoj odabir dali mu hoces vjerovati ili ne
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice