WoW pitanje zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.430
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
WoW pitanje
pitanje

Imam jedno pitanje u vezi Wolrd of Warcrafta. Kada odabirem server u igru, imam 3 vrste. znam sta je normal server to je ocito. Ali sta je PVP i RPPVP server? Znam samo da su to nesto vezani kao ljudi vise idu u arene i bg tamo. Ali moze li mi netko malo bolje objasniti?

HVALA

Proud to be adicted to WoW

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: WoW pitanje
autorov komentar

i jel moze netko da mi objasni sta je to roleplaying. THNX

17 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

i jel moze netko da mi objasni sta je to roleplaying. THNX

RPG   su društvene igre u kojima sudjeluje barem dva  igrača. U igri uloga svaki igrač vodi jednu ili više uloga. Igrač upravlja svojim "herojem" . Kaže se da igrač "vodi" svog lika.

PvPG Player versus Player Gaming znaci player protiv playera + gaming obavljanje misija(zanci mozes drugog urokat + obavljanje misija)..nemoraju biti da vodiš jednog lika nego mozes imat cjelu vojsku npr.

RPPVP -imas jednog određenog lika kojim upravljas i vodis ga

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
WoW pitanje

pvp je player versus player, znaci pvp ti je u neutralnom teritoriju ukljuceni stalno(outland,azeroth i northrend) u tvojim glavnim gradovima nije, rpvp znaci roleplaying player versus player, roleplaying ti znaci neka posebna pravila koja su dopustena u normal realmima, nema razgovora o stvarnom svijetu itd, uglavnom glupo do boli

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

aha kuzim. znaci to je ono cisto prelazanje questova,dungeona,raidova i bg. bez tih stvari.,razgovaranja u RL itd.

17 godina
vidikovac kaže...

aha kuzim. znaci to je ono cisto prelazanje questova,dungeona,raidova i bg. bez tih stvari.,razgovaranja u RL itd.

u party chat,general chat, say, trade, localdefense da, u private(/w) se mozes o bilo cemu
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

...realm kao i svaki drugi, imas ljude koji sljede RP pravila, a imas i ljude koji su tu ocito zalutali sa nekog UT servera...uglavnom, ukoliko volis lore i ukoliko si upucen u pricu, toplo ti preporucujem RP...ukoliko nisi onda je bas sve isto za tebe, bio to PvP, RP ili normal...nacices i upoznat dobre prijatelje, ali isto tako i debile kakve neces naci niti u svojim najgorim nocnim morama...
Zyn-FDS.
17 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

Imam jedno pitanje u vezi Wolrd of Warcrafta. Kada odabirem server u igru, imam 3 vrste. znam sta je normal server to je ocito. Ali sta je PVP i RPPVP server? Znam samo da su to nesto vezani kao ljudi vise idu u arene i bg tamo. Ali moze li mi netko malo bolje objasniti?

HVALA

postoji ti tema tutorial za igranje wow..
Battlefield 2 Master Sergeant
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice