Može li se WoW kupiti i igrati bez mjesečne pretplate?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Itko?
Ali,pliz,samo mi nemojte spominjati privatne servere,nego preko originalnih ali da se pretplata ne plaća....iako su neki rekli da privatni serveri nemaju veze s piratstvom....
imas besplatan trial 10 dana ili ako ga kupis dobijes 4 ili 6 tjedana besplatno.
Kasnije placas svaki mjesec 100tinjak kn ili idi na piratske servere, sto nikako ne preporucujem
Na original serveru bez pretplate ne mozes igrati.
Ali ne kužim.Zašto se igra na private serverima ako ovi u Blizzardu otkriju tvoj IP i samo tako završiš u zatvoru?
Ali ne kužim.Zašto se igra na private serverima ako ovi u Blizzardu otkriju tvoj IP i samo tako završiš u zatvoru?
Nije to bas tako. Imas i server koji se ne placaju 
nisu i obicno ne rade svi questovi i spellovi.
Koliko znam blizzard nema nikakvu politiku protiv privatnih servera. Mozda jednostavno zato stosto igra na njima nije ni priblizan uzitak kao igra na originalnim serverima
Ali čitao sam da ovi s private servera su trebali platiti o ho ho tisuća dolara(mislim da sam to pročito na bolu-u)
EDIT:tj.milijune.....evo link: http://www.bug.hr/master/vijesti/nema-sale-blizzardom/103318.aspx
Ali čitao sam da ovi s private servera su trebali platiti o ho ho tisuća dolara(mislim da sam to pročito na bolu-u)
EDIT:tj.milijune.....evo link: http://www.bug.hr/master/vijesti/nema-sale-blizzardom/103318.aspx
Službena politika je da se protive privatnim serverima, a neslužbena je da im privatni serveri dižu popularnost jer nerijetko ljudi koji su zadovoljni igrom na privatnom serveru pređu na orginal, obično ako se radi o djeci koja nemaju para pa kad skupe para za orginal ili ljudima koji bi željeli malo isprobati da li će im se sviditi igra (s obzirom da se ne radi o igri koju jednom prođeš i izbrišeš). Zbog toga se ne diraju u privatne servere, osim u slučajevima da postoji ikakav vid naplate (mjesečna naplata, posebne pogodnosit za donacije, prodaja itema i golda za pravi novac i sl.).
Što se tiće legalnosti, može nastradati samo onaj tko drži server, a ne i igrači.
Neki ljudi na orginalu zarađuju za pretplatu prodajom golda, ali to nije dobro iz 3 razloga:
- Nije moralno i ruši kvalitetu same igre
- Kinezi su spustili cijenu golda tako da se ne isplati
- Možeš ostati bez accounta zbog toga
Službena politika je da se protive privatnim serverima, a neslužbena je da im privatni serveri dižu popularnost jer nerijetko ljudi koji su zadovoljni igrom na privatnom serveru pređu na orginal, obično ako se radi o djeci koja nemaju para pa kad skupe para za orginal ili ljudima koji bi željeli malo isprobati da li će im se sviditi igra (s obzirom da se ne radi o igri koju jednom prođeš i izbrišeš). Zbog toga se ne diraju u privatne servere, osim u slučajevima da postoji ikakav vid naplate (mjesečna naplata, posebne pogodnosit za donacije, prodaja itema i golda za pravi novac i sl.).
Što se tiće legalnosti, može nastradati samo onaj tko drži server, a ne i igrači.
Neki ljudi na orginalu zarađuju za pretplatu prodajom golda, ali to nije dobro iz 3 razloga:
- Nije moralno i ruši kvalitetu same igre
- Kinezi su spustili cijenu golda tako da se ne isplati
- Možeš ostati bez accounta zbog toga
Znaći igraći igraju igru u miru i boli ih briga,ili?
EDIT:Alo,ima koga?
Da, ti neces u zatvor ako budes igrao na piratskim serverima :D
Ja igram na jednom x3 WotLK serveru (ne znam da li je dopušteno pisati preporuku na forumu), ima par questova koji ne rade ili ne rade kako treba (možeš ih riješit, ali je postupak skraćen jer drugačije nisu mogli implementirati), ali je sve manje i manje takvih. Ponekad se dogodi nanajavljeni restart, s priličnim rollbackom, ali se planirani restarti najavljuju. Jučer je bio bug u Booty Bay-u, pojavili su se "nevidljivi zidovi" na mjestima gdje bi trebali biti prolazi, ali to je također rijetkost. Ozbiljnijim igračima koji sebi mogu priuštiti 100 kn mjesečno to previše smeta, pa pređu na orginal, tako da ljudi koji možda ne bi ni počeli se navuku pa pređu na orginal, a oni koji igraju onako bezveze ionako ne bi svaki mjesec ni produljavali pretplatu.
Prije sam igrao na x2 TBC serveru koji je bio stvarno kvalitetan, ali je zato bio queue za ulazak na server jedno 15 - 30 minuta.
Nitko ne prelazi na Blizzard zbog straha od tužbe, već zbog boljeg doživljaja igre, sigurnosti da neće ostati bez lika i supporta koji na rijetko kojem privatnom serveru postoji, a ako i postoji, ne može se ni do koljena mjeriti s Blizzardovim.
Čini se onda da su ti serveri kao bezopasni....
hahahha,jao gameru ne znas sta pricas,tako sam i ja prico zast bi neko placo kad ima free,jao koliko ces zivaca izgubit,kad ti neki spell ne radi a ne mozes s njim pvp-at ma ima hrpu stvari,al opet presto sam s wowom,al sigurno iako nisam nikad igro na offical serverima,da je to drugacija igrica
Em kaj na tom serveru igra kaj 100 ljudi? Po cijelom Azerothu rastureni i sada ti to nazovi "WoW"...
Ne,obično ima 850-900 igrača,nisam još počeo igrati wow jer možda ću dobiti battlechest pa ću onda na original servere,a za igrače znam jer piše na stranici od omegawowa da se igra oko 850-900 igraća......a zašto neznam što pričam?......ja nisam ništa govorio o spellovima,ja sam govorio o tužbi,i točno je da su po tužbi bezopasni,tužba nema veze sa spellovima....
joj ko govori o spellovima,govorim o privatnim serverima,ti si reko da ti je sumnjivo to sto niko ne igra na privatnima ako nije kaznjivo,a ja ti kazem da ne igraju zato sto je skoro sve bugano i nije bas neko veliko zadovoljstvo igrat na privatnom,vise se napatiš neg kaj uživas,zao mi je ako nisam bio jasan,al na to sam mislio,spellovi su bili primjer odnosno bugani spellovi
OK,sry stvarno te nisam skužio na početku.....stvarno sry.... :)