Ovako, igram preko privatnog servera WoW, poceo juce na nagovor frenda, i sad posto igram COD4 na xfire-u volio bi da mi broji sate i na WoW-u, ako neko zna u cemu je problem nek napise, HVALA!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ak ti xf neće detektirat wow automatski onda moras sam to napravit. Ideš na tools - options - games, nađeš wow, klikneš na manual detect i nađeš u program files wow.
Stavim wow.exe i nista...
imas detect path i game path, trebas oboje naci
Ovaj game path nece da ucita, mislim nemogu ga postavit.
Ovako, igram preko privatnog servera WoW, poceo juce na nagovor frenda, i sad posto igram COD4 na xfire-u volio bi da mi broji sate i na WoW-u, ako neko zna u cemu je problem nek napise, HVALA!
I ja imam isti ovakav problem, pokušao sam preko manuala isto, ali ne nađe taj neki path. Jel može netko pomoći?
posto sam i sam imao takav problem,ja sam ga i riješio pa frendovima isto kad smo poceli igrati.Znaci moras ici manual detect,ali prije toga kopiraj wow.exe u neku drugu mapu i preimenuj u ono drugo sto ti trazi za manual(onaj path) zatim zaljepi nazad di je bio i odi naci manual i bude radilo(mozda cak i automatski nade nakon sto tako napravis)
posto sam i sam imao takav problem,ja sam ga i riješio pa frendovima isto kad smo poceli igrati.Znaci moras ici manual detect,ali prije toga kopiraj wow.exe u neku drugu mapu i preimenuj u ono drugo sto ti trazi za manual(onaj path) zatim zaljepi nazad di je bio i odi naci manual i bude radilo(mozda cak i automatski nade nakon sto tako napravis)
Kraljino, hvala ti puno! Samo još jedno pitanje, nakon što sam dodao igru jel smijem obrisati taj folder u kojem sam kopirao wow.exe?
na koji misliš,org ili neki bzv di si samo kopirao da preimenujes?
Onaj bezveze di sam samo kopirao i preimenovao
kad si isao manual detect i ako si oznacio taj,onda ako ga izbrises nece ti vise ocitavati,ali ako nisa taj uzeo za exe,nego sam za patch i onda kopirao nazad u mapu od wowa mozes obrisati
Ok, hvala!