WoW ne detectira igru na xfire-u POMOĆ

poruka: 12
|
čitano: 2.269
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Ovako, igram preko privatnog servera WoW, poceo juce na nagovor frenda, i sad posto igram COD4 na xfire-u volio bi da mi broji sate i na WoW-u, ako neko zna u cemu je problem nek napise, HVALA!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ak ti xf neće detektirat wow automatski onda moras sam to napravit. Ideš na tools - options - games, nađeš wow, klikneš na manual detect i nađeš u program files wow.

LoL EU: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Stavim wow.exe i nista...

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 18:50 (darko099).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imas detect path i game path, trebas oboje naci 

Now you see me, now you don't :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ovaj game path nece da ucita, mislim nemogu ga postavit.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: WoW ne detectira igru na xfire-u POMOĆ
darko099 kaže...

Ovako, igram preko privatnog servera WoW, poceo juce na nagovor frenda, i sad posto igram COD4 na xfire-u volio bi da mi broji sate i na WoW-u, ako neko zna u cemu je problem nek napise, HVALA!

I ja imam isti ovakav problem, pokušao sam preko manuala isto, ali ne nađe taj neki path. Jel može netko pomoći?

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 15:02 (Vucina).
13 godina

posto sam i sam imao takav problem,ja sam ga i riješio pa frendovima isto kad smo poceli igrati.Znaci moras ici manual detect,ali prije toga kopiraj wow.exe u neku drugu mapu i preimenuj u ono drugo sto ti trazi za manual(onaj path) zatim zaljepi nazad di je bio i odi naci manual i bude radilo(mozda cak i automatski nade nakon sto tako napravis)

13 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

posto sam i sam imao takav problem,ja sam ga i riješio pa frendovima isto kad smo poceli igrati.Znaci moras ici manual detect,ali prije toga kopiraj wow.exe u neku drugu mapu i preimenuj u ono drugo sto ti trazi za manual(onaj path) zatim zaljepi nazad di je bio i odi naci manual i bude radilo(mozda cak i automatski nade nakon sto tako napravis)

Kraljino, hvala ti puno! Samo još jedno pitanje, nakon što sam dodao igru jel smijem obrisati taj folder u kojem sam kopirao wow.exe?

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 12:38 (Vucina).
13 godina

na koji misliš,org ili neki bzv di si samo kopirao da preimenujes?

13 godina
neaktivan

Onaj bezveze di sam samo kopirao i preimenovao

13 godina

kad si isao manual detect i ako si oznacio taj,onda ako ga izbrises nece ti vise ocitavati,ali ako nisa taj uzeo za exe,nego sam za patch i onda kopirao nazad u mapu od wowa mozes obrisati

13 godina
neaktivan

Ok, hvala!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice