Wow addons

poruka: 15
|
čitano: 3.884
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Wow addons

kako staviti addonove za wow?

može  li  mi  netko preporučit  kakava  za pvp hunter? onak  da sve lijepo izgleda i  da  se vidi  casting  time i to?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wow addons

skineš si wow matrix i imaš tamo hrpu addonsa....pa si vidi šta ti odgovara

Tempora mutantur nos et mutamur in illis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Wow addons
Drakon kaže...

skineš si wow matrix i imaš tamo hrpu addonsa....pa si vidi šta ti odgovara

a gdje to trebam stavit?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
Wow addons

curse.com

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wow addons

samo ga skini s neta,pokreni i izaberi si addonse

on ti sve automatski radi

Tempora mutantur nos et mutamur in illis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wow addons

Ako imaš orginalni acc. onda bježi od curse clienta kao od samog vraga jer u sebi ima keylogger 100% tako da ćeš ostati bez acc...

Ja sam se logao kod frenda koji ga je baš bio instalirao upravo zbog addona i tako smo idući dan obojica ostali bez acc...

Ja sam čak dobio "permanent suspension" ali sam ih uspio nagovoriti da mi vrate acc...

Ako ti trebaju addoni onda ih skini i ručno instaliraj. Idi u wow direktorij i nađi folder Addons i tu ih iskopiraj...

A sve što ti je za pvp potrebno možeš uključiti u interface opcijama...

Pozz i sretno...

0 0 hvala 0
17 godina
brainiac kaže...

Ako imaš orginalni acc. onda bježi od curse clienta kao od samog vraga jer u sebi ima keylogger 100% tako da ćeš ostati bez acc...

ROFLMAO
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
Wow addons

Ako si se dovoljno izvaljao, volio bih da mi objasniš što je tako smiješno...

0 0 hvala 0
17 godina
Wow addons

prestao sam igrati wow ali kad vidim komentare kao ovo moram prekomentirati, guild curse koji ima nekoliko world firstova, hrpu sponzora i sve ostalo nema keylogerski software, curse client mozes i nemoras koristiti za skidanje sa njihove stranice, neki addon se moze i rucno skinuti bez potrebe za curse klijentom, te on na nikoji način nije obavezan za skidanje addona sa njihove stranice, u slucaju da se on koristi nemozes dobiti keylogger radi njega, ja sam ga koristio dvije godine i nikad ama bas nikakvih problema nisam imao s njim, a sad kao drugo neznam zakaj sam se opce isel mucit i prvo pisati roflmao a sad drugu poruku kad vidim vec da nebude nist od toga, wow sam igrao jos davno prije bca pa valjda znam kaj govorim, (nemoj shvatiti ovo kao uvredi, jer ni na bilo koji nacin nije, samo malo objasnjenje stvari, pozz :) )

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 21:55 (Aki).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wow addons

Nisam ni spomenuo curse guild a pogotovo da sam nesto rekao protv njih. Puno se toga dogodi u jednom tjednu a da nepricamo o godini i više koliko ti neigraš wow i nisi koristio curse client. Ja sam govorio o onome sto je se dogodilo meni i par mojih poznanika te kako sam kasnije saznao i dosta ljudi na forumima. Rekao sam mu da moze addone skinuti ručno i sam ih instalirati, osobno ih imam skinute s njihove stranice i rade svi već godinu i pol bez problema.

Nisam se naljutio na tvoj drugi post ali ti je onaj prvi bio bezzveze i potpuno nepotreban. Vidio sam te dosta po forumu i ne doimaš mi se kao bezzveze neki klinjo tako da mi nije jasno zašto si se smijao bez objašnjenja. Valjda svatko ima "PMS-like" dan... NHF

Ako ko ima na defias brotherhoodu neka se javi na PM, imamo dobar pve guild, svi hercegovci i svi mrze ally-e... For the Horde!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wow addons

xD

a jel zna tko dobar privatni server?

sa puno ljudi i da je 100% blizzlike (znači da se kreće od 1lvla sa normalnim exp.)

sad igram na jednom dobrom, ali ima jako malo ljudi pa je dosadno jer nema nikakvih raidova ni grupa za instance...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wow addons

Zna li netko neki dobar addon za trgovanje na AH-u?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Zna li netko neki dobar addon za trgovanje na AH-u?

Auctioner... Jedan jedini ;)
17 godina
neaktivan

Koristio sam curse client do prije 2 tjedna kad sam prestao igrat WoW (koristio radi: komocija, automatski update, lako pretrazivanje dostupnih addonova i sl.) Nikad nikakvih problema nisam imao. Imam WoW od relesa, imam taj client isto tako jako jako dugo i nikad nista. Imaju i moji kolege takodjer. Vise prijatelja ga koristi, oni ni nemaju authenticator kao ja, a gle cuda idalje sve 5 nikakvi keylogeri. Dakle potrebno je bit pazljiv u surfanju netom, ne nasjedat na glupe linkove i slicno i keyloger nece naci dom na tvom hard disku.Namigiva

Dakle poslusaj sta je poster iznad mene (par postova iznad) rekao jer covjek govori istinu. I nije te ismijao bez razloga, jer eto i meni je bilo smijesno citajuci tvoju izjavuSmijeh. Ali cuj, ja imam pozitivna iskustva i sumnjam da bi curse stavljo keylogere u taj sowftvere. A opet sam mozda ja imao samo lude srece, što je ipak manje vjerojatno. Tvoj problem sa keyloggerima i njegovo rijesenje bi trazio negdje drugdje.Neodlučan

Dakle ja mogu svakako preporučiti curse client. Jednom kad si stavis bazu addonova na njih i mozes zaboravit, update i instalacije se rade automatski NamigivaOsmijeh Naravno za one paranoične uvijek postoji manualna instalacija addonsa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2009 20:11 (mislav_01).
17 godina
neaktivan
Wow addons

Pretpostavljam da nema keyloggera u tome,ali zna li netko neki dobar program koji bi me od njih eventualno zaštitio,koristim vec nod 32 antivirus,al ne znam dal on ima i to u sebi?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice