World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 615.569
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
World of Warships

Jedna novost :)

Meni osobno jedan od najdrazih ratnih brodova u povijesti, Deutschland klasa teski kruzer, preciznije legendarni Admiral Graff Spee ce biti ubacen u igru kao premium Tier 6 cruiser. :D

https://thedailybounce.net/2016/11/09/tier-vi-german-premium-cruiser-graf-spee-stats-pictures-armour/

Tu je i link, a stranica je dots apouzdana sto se tice informacija i supertestova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Warships

Meni se svidja Scharnhorst, iako je klasificiran kao battleship vise je battlecruiser i planiram ga nabavit nakon Tirpitza. Vecina njemackih brodova iz toga mi se svidja, iako ih neki izbjegavaju jer su u doba nacizma ja nista lose ne vidim u tome. Prelijepi i predobri brodovi za mene osobno bezobzira pod kim su bili i sta su radili i za kog su se borili.

Origin ID: ReaLazio
13 godina
TheDarkSide kaže...

Meni se svidja Scharnhorst, iako je klasificiran kao battleship vise je battlecruiser i planiram ga nabavit nakon Tirpitza. Vecina njemackih brodova iz toga mi se svidja, iako ih neki izbjegavaju jer su u doba nacizma ja nista lose ne vidim u tome. Prelijepi i predobri brodovi za mene osobno bezobzira pod kim su bili i sta su radili i za kog su se borili.

PUUUUF, 600 kn

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
8 godina
neaktivan

Scharnhorst je ustvari prvi moderni battleship ( dugacki pramac, moderni tornjevi i sustav paljbe koji su Njemci doveli do savrsenstva, velika brzina i jos faktora) i zato mi je uz Gneisenau jedan od najdrazih brodova u Njemackom stablu ( Jos doma imam maketu od Bsmarcka i Gneisenaua ). Jedino sto me smeta kod njemaca je ogroman radijus okretanja i manji kalibri od brodova iste klase, iako su kasnije sa H klasom to doveli u red. I dali netko zna koja je H klasa Großer Kurfürst tier 10, jer znam da je prethodnik Friedrich der Große ustvari H-39?

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 15:01 (Brki1994).
13 godina
neaktivan
Jovanka kaže...
TheDarkSide kaže...

PUUUUF, 600 kn

Bolje da dam u to i supportam wargaming posto igram vec godinama za free, a i sebe "pocastim" brodovima, nego da tih potencijalnih 600 kn popijem...jer velika vjerovatnost da bi :D

9 godina
neaktivan
World of Warships

vjeruj mi. bolje ih je popiti

severina

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
severina kaže...

vjeruj mi. bolje ih je popiti

Popit cu ih iovako ionako :D tako da nista se tu ne mjenja :D

17 godina
Mene je cesto raja kritikovala kada sam im pricao kako sam u igri kupio nekog virtuelnog tenka ili broda ali ja sam uvijek gkedao na to da taj tenk/brod ce meni da pruzi odredjeno zadovoljstvo na jedan recimo malo duzi period tako da po meni to nikako nije bacanje para ili da ih je popit bolja opcija.
Izadjes bacis 50 eura na alkohol i dobio si jedno kratkorocno zadovoljstvo od kojega te jos na kraju moze samo i glava boliti (zavisi od organizma) dok kada te pare das na virtuelni brod u njemu mozes uzivati mjesecima ako si aktivan igrac, doduse i tu je cesto nuspojava glavobolja ali tu zavisi od MM :-D

3 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
World of Warships

Upravo to haha, iako su mi brodovi skuplji nekako nego tenkovi ili mi se cini

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Brki1994 kaže...

Upravo to haha, iako su mi brodovi skuplji nekako nego tenkovi ili mi se cini

Igrao sam i WoT, sa rusima jer mi se svidjaju KV i IS tenkovi, al nekako su mi pre arkadni. Naravno znam da nemogu Wot uspoređivat sa pravim bitkama tenkovima, al opet..one fore da cima napred nazad između reloada, i da sa tenkom kruzi oko drugog heavy tenka kojem turet ne stize pratit ga i tako to, me ono nekako "otjeralo" od te igre. Doduse ni WoWs nije nikakva simulacija niti nista, al nekako mi je sve bolje i ljepse, i voljan sam tu dat novce za premium dok u WoT nah...

A i citoa sam na forumima da je izgleda DX11 u izradi, sta je super. Mislim igra mi se vrti 50+ i sada, al vjerujem bi mogla puno bolje s obzirom kakav PC imam, al to je do njih i nadam se da ce prebacit na DX11 i optimizirat to bolje. Dodali su AA sto je isto lijepo pa mi sad brod ne izgleda nakupina piksela kad zumiras nego je uglađenije sve sve i tako. Sta se tice kupovine virtualnih stvari, vecinom nisam jedan od tih, osim ako nemam dobar razlog i ako to stvarno nezelim, bezobzira sta imam tu nazovimo to srecu da u zivotu novac nije neki problem pa mogu lagodnije zivit, opet ot ne znaci da bi trebao trosit kao pijani arap na sve zivo sta stignem ili pokupovat sve premium brodove(iako kako je krenulo moglo bi tu bit vise od tirpitza i sharnhorsta) al otom potom :)

Premium u igri ni nemam, i niti mi netreba zasad, eventualno mozda kasnije, jer vjerujem da su troskovi popravka puno veci nego na manjim tierevima...a i premium je ustvari za one nestrpljive koji bi sto prije dosli do visih tiereva, kad sav taj XP i kredite ces iovako ionako zaradit, samo na malo duzi nacin, odnosno ovisno koliko se potrudis i ulozis vremena u igru. Imam par kolega, kupili premiume, premioum brodove sve zivo, doletili do T9, sad neznaju sta da rade, dosadilo im, zasitili se brzo.

8 godina
neaktivan
World of Warships

Slazem se. World of Tanks je jedina Online igra na koju sam stvarno potrosio za premium tenkove i account, ali iz gusta. Tirpitz mi je u kosarici vec dugo, a dal cu ga kupiti ovisi o dobroj volji .

WoWs je trenutno najbolja igra s ratnom mornaricom za siru publiku jer je jednostavna, povijesno je donekle tocno i ima jednostavnu mehaniku. Gajinova nova igra s mornaricom mi djeluje nezgrapno, a ako jos uzmes u obzir njihovu fiziku koja je sa tenkovima bila kaoticna i model napredovanja koji je van svake mjere jer je totalno nabrzinu sklepan onda je WoWs i dalje kompetentan i biti ce. A i samo napredovanje ili grindanje kad sam vec kod toga je puno bolje i ide "brze" nego u WoWu sto je veliki plus

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
World of Warships

Samo ukratko, za vašu informaciju.

Nikako otvarati ništa što nije "Luck" container. Otvaram ih već 10ak dana, nikad "ništa" osim zastavica koje dobro dođu.

Jučer 500 dubloona, danas 10 miliona credita.

Za informaciju, osim brodova, postoji isti taj crate od 20 milje (uz još neke druge stvari tipa 250 XY zastavica i slično) ali mislim da je od 20 naj loot.

---

Još samo ovo, tek danas sam shvatio koja je "lova" kada kao DD zauzmeš neko područje (bazu = A B C ...), mislim da je oko 80k ako nije assits po mojoj slobodnoj procjeni.

Prije sam se više oslanjao na direktnu štetu protivnicima međutim, od kada moj IX japanski DD ima detection od samo 5.4 km, mogućnosti i prednosti pred protivnicima koje ti pruža igra kada (konačno) maxaš najbolji passivni ability u cijeloj igri su blagim riječima nevjerovatne.

Samo za primjer, zadnji game vozim iza (!) neprijateljskoga kagera (na samoj granici moje deteckije) koji ide u susret u mom timu i ovaj zna da je detectan - cijelo vrijeme - ali ne zna što je izvor toga dok ga ovi gađaju sljedećih 4 minuta dok ga nisu potopili.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
HaM kaže...

Nikako otvarati ništa što nije "Luck" container. Otvaram ih već 10ak dana, nikad "ništa" osim zastavica koje dobro dođu.

E pa ja sam  otvorio oko 50-60 tzv luck i ništa...poslije zadnjeg patcha su potajno nerfali taj luck....

---

Još samo ovo, tek danas sam shvatio koja je "lova" kada kao DD zauzmeš neko područje (bazu = A B C ...), mislim da je oko 80k ako nije assits po mojoj slobodnoj procjeni.

Prije sam se više oslanjao na direktnu štetu protivnicima međutim, od kada moj IX japanski DD ima detection od samo 5.4 km, mogućnosti i prednosti pred protivnicima koje ti pruža igra kada (konačno) maxaš najbolji passivni ability u cijeloj igri su blagim riječima nevjerovatne.

Samo za primjer, zadnji game vozim iza (!) neprijateljskoga kagera (na samoj granici moje deteckije) koji ide u susret u mom timu i ovaj zna da je detectan - cijelo vrijeme - ali ne zna što je izvor toga dok ga ovi gađaju sljedećih 4 minuta dok ga nisu potopili.

Ja to stalno trubim ali ljudi nikako da shvate, nikako da igrači shvate poantu  i smisao DD-a u igri.

Svako malo vidim likovi ganjaju bb preko cijele mape a mi gubimo bodove jer nemam cap.

Puno puta sam prisiljen sa BB ici u cap a moj DD svira k....

Dok recimo ja sa DD idem cap... moj Donskoi na 17km od capa snajpa ko BB.

Majko mila, pa ako igra igu znači ima internet, ako ima internet neka ide na youtube.....ajme...xd

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2016 13:07 (stručnjak).
15 godina
TheDarkSide kaže...
Jovanka kaže...
 PUUUUF, 600 kn

Bolje da dam u to i supportam wargaming posto igram vec godinama za free, a i sebe "pocastim" brodovima, nego da tih potencijalnih 600 kn popijem...jer velika vjerovatnost da bi :D

i ja sam tako mislio i trosio nemilice na brodove, tenkove i golde

ali... ALI

tih 600 kn je jedan solidan SSD sada koji ce ubrzat sve operacije na kompu i daleko vise poboljsati gejmplej sa boljim ucitavanjem

ili tu cifru u kasicu za novi stronk hardver

nema smisla tolko puno konstantno davati za igru, barem ne meni, vise ne

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
16 godina

Ja imam preko 41k bitki u Wot-u, preko 3k bitki u WoWs-u i nikada nisam kupio premium tenk niti brod...ali sada ako bude za Božić nekakav popust kupio bih brod tire 8 pa kud puklo :)

Frka85
13 godina
neaktivan
ED63 kaže...
TheDarkSide kaže...
Jovanka kaže...
 PUUUUF, 600 kn

i ja sam tako mislio i trosio nemilice na brodove, tenkove i golde

ali... ALI

tih 600 kn je jedan solidan SSD sada koji ce ubrzat sve operacije na kompu i daleko vise poboljsati gejmplej sa boljim ucitavanjem

ili tu cifru u kasicu za novi stronk hardver

nema smisla tolko puno konstantno davati za igru, barem ne meni, vise ne

SSD imam, ionako cekam izlazak sAM4, Zena i RX490 i/ili nesto jace od tog pa budem slozio jos jedan jak PC. Tirpitz dolazi vjerovatno sutra(ponedeljak)

13 godina
World of Warships

Za mene je frre to play i takva će i ostati

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ajde mrski kad se svake godine isprsiš za platiti gluposti od BF serijala, možeš dati koju marku dati i WG-u.
wot: maxonuniversal
17 godina
Jedna stvar jekupiti jedan ili eventualno dva tier 8 broda/tenka i imati ih u luci/garazi za kredite, a druga je sto smo nas dvojica pokupovali skoro sve tier 8 premium tenkice, srecom ja sam stao na vrijeme sa brodovima :-D

Iz nekog svog iskustva dovoljno je imati jedan ili dva broda/tenka, tier 8 premium, za farmanje love i eventualne zabave i to je to, vise nije potrebno.
Ostalo je bacanje para :-D
13 godina
MaxonUniversal kaže...
Ajde mrski kad se svake godine isprsiš za platiti gluposti od BF serijala, možeš dati koju marku dati i WG-u.

Kada bi ti opet počeo igrati brodiće možda bi i kupio . BF i WOWs su jedino što trenutno igram, doduše WOWs puno manje za sada odnosno po partiju ili dvije za jedan try your luck kontejner.  Da se i WOWs treba klasično "kupiti" onda bih ga kupio. Za premium brodove mi nije toliko jer sasvim lijepo mogu igrati sa svojim free tier VIII brodićima.

I u BF mi ne diraj.

13 godina
MRSKI kaže...

Kada bi ti opet počeo igrati brodiće možda bi i kupio . BF i WOWs su jedino što trenutno igram, doduše WOWs puno manje za sada odnosno po partiju ili dvije za jedan try your luck kontejner.  Da se i WOWs treba klasično "kupiti" onda bih ga kupio. Za premium brodove mi nije toliko jer sasvim lijepo mogu igrati sa svojim free tier VIII brodićima.

I u BF mi ne diraj.

DJUBREEEEEEE, za sada....

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
13 godina
Jovanka kaže...
MRSKI kaže...

I u BF mi ne diraj.

Pa bar dok mi malo ne dosadi BF

14 godina
HaM kaže...

Jučer 500 dubloona, danas 10 miliona credita.

Za informaciju, osim brodova, postoji isti taj crate od 20 milje (uz još neke druge stvari tipa 250 XY zastavica i slično) ali mislim da je od 20 naj loot.

Otvorio prekjucer i jucer onaj od 2.500, danas dohvatio 12.500 expa, otvaram i eto 500 dubloona.

Ako netko ima zivaca za pocetnika neka se javi - MMASK.

Novac ne kupuje srecu. Ali ljepse je plakati u Porscheu nego u Yugu.
13 godina
MRSKI kaže...
Jovanka kaže...

Pa bar dok mi malo ne dosadi BF

17 godina
moderator
World of Warships

Ja sam dva puta dobio super kontejner i dva puta po 250 zastavica, prilično meh.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Otvorio sam masu try your luck, i uvijek dobio k...zastavice i to vecinom one bezveze..jednom dobio 100k credita, i to je to...gledam ekipa dobiva premiume, premium brodove, ja dobivam zastavice koje jedino mogu zavješat van na štrik da se viore jer na brodu sluze zakurac...

10 godina
neaktivan
World of Warships

I meni se čini da su nerfali "try your luck" (kako su iz nekog razloga nazvali kontejner sa zastavicama hehehe).
Zadnjih 2-3 tjedna od zadnjeg patcha igram 4-5 partija na dan što je dovoljno za 2 kontejnera dnevno i osim jednomput 500 golda, sve ostalo su zastavice.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Warships

IJN destroyer,neke promjene bla bla...kad će to i da li je istina uopće?...i zašto mi govore ne prodaji fubukija,ne kupuj kagera dok se to ne dogodi??

0 0 hvala 0
16 godina
MoF0 kaže...

I meni se čini da su nerfali "try your luck" (kako su iz nekog razloga nazvali kontejner sa zastavicama hehehe).
Zadnjih 2-3 tjedna od zadnjeg patcha igram 4-5 partija na dan što je dovoljno za 2 kontejnera dnevno i osim jednomput 500 golda, sve ostalo su zastavice.

Ista stvar, samo što ja nisam dobio niti jedan lucky, a svaki dan uzmem min 2 kontejnera.... gadovi jedni :)

Frka85
13 godina
rodjo1608 kaže...

IJN destroyer,neke promjene bla bla...kad će to i da li je istina uopće?...i zašto mi govore ne prodaji fubukija,ne kupuj kagera dok se to ne dogodi??

Istina je, imas vec na YT reviewova.  Kako su liftali NDA, brijem izlazak u 0.5.15, najkasnije .16; znaci sad ovih dana ili krajem godine.

Zasto ti govore, ne znam; ali Kagero vise nikad nece biti kagero. Ja iz razloga "ne znam sta ce biti kasnije" nisam prelazio sa Hatsua na Fubukia.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2016 16:40 (Jovanka).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice