World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.637.582
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Meni da budem iskren gta 4 nije bolji od san andreasa jer su misije uvijek iste.

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
.Cro_Punisher147 kaže...

Dobra večer svima, evo i mene na ovom forumu! Odmah bih zapoceo sa nekoliko pitanja ako nije problem. Imam neke informacije koje ne mogu potvrditi pa me zanima vase misljenje.

1. Koliko je zapravo dobar Aion i jeli istina da ce potuc wow do koljena?

2.Cuo sam da je broj igraca u TBC-u bio oko 15 milijona a da je sada svega 4 milijona?

3.Takoder me zanima da li je istina da je izlaskom beta Aion-a u aziji Blizzard izgubio 87% igrace populacije?

Unaprijed hvala

1. Aion je zaista dobar i interesantan (igrao sam malo na kineskim serverima sa english packom instaliranim), pod uvjetom da ti ne smeta lagani anime look likova. Levelanje (bar ono malo što sam ja radio) je bazirano na questanju, a ne grindanju. WoW neće potuć (tvrdim sa 99% sigurnosti Osmijeh) jer se realno radi o različitim igrama. Aion ima neku svoju foru, uvijek je PvP realm ako sam dobro skužio i ako misliš ić gankat imaju fore gdje moraš ić kroz portal na područje druge strane (limitiran broj ljudi može proći kad se otvori) i onda kad puno ljudi ubiješ svi neprijatelji vide tvoju lokaciju ili tvoje gankfest ekipe Osmijeh.. No, da ne duljim, isplati se probat, ima čak način da igraš besplatno nekih 5-6 sati na kineskim serverima (klijent bude na engleskom pomoću ENU packa), a dalje se kupuje po 2 sata igre (mogu linkat guide kak igrat na kineskom serveru ali ne znam jel dopušteno na forumu >.>)

2. Nije bio 15, i tek je u wotlk-u dosegao 11,5 milijuna ako se ne varam. Ako će sad netko bit pametan i reći kako oni nemaju tolko blablasranjsranjbla - upalite mozak, da nemaju tolko, a tvrde da imaju već bi im IRS (porezna služba SAD-a) pokucao na vrata i tražio svoj dio od tolikog kolača s kojim se prave važni.

3. To ne znam, sumnjam, al opet moguće jer su WoW serveri u kini bili neko vrijeme ugašeni zbog promjene kompanije koja će pružati uslugu WoW-a u kini, pa je bilo tužbi, blablabla.. Ukratko ne znam, ali čisto sumnjam jer bi se radilo o 87% od 6 milijuna (mislim da toliko azijata igra WoW).

rogues do it from behind ;)
17 godina
neaktivan
World of Warcraft
Idući postovi o Aionu i privatnim serverima smatrat će se spamom.
Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Moze li mi netko reci kako se ono zove onaj poznatiji hordaski guild cija su slova poredana nekako kao enesdia, ensedia... Tako nesto, trebam naci dobrog affliction warloka.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Moze li mi netko reci kako se ono zove onaj poznatiji hordaski guild cija su slova poredana nekako kao enesdia, ensedia... Tako nesto, trebam naci dobrog affliction warloka.

Ensidia

"Prediction? Pain."
16 godina
neaktivan
detonator kaže...
Living.Dead kaže...

Ensidia

Imas li link od one prave? Ima ih puno.

17 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...
detonator kaže...
Living.Dead kaže...

Ensidia

Imas li link od one prave? Ima ih puno.

eo ga http://eu.wowarmory.com/guild-info.xml?r=Magtheridon&n=Ensidia&p=1

"Prediction? Pain."
15 godina
neaktivan

Novi Realm Hells Lair regrutira igrace....3.1.3 verzija wowa....Prvih 500 accountova dobije 80lvl i t7 od gma a po svakom frendu kojeg pozovete dobijete dio opreme jaci
Potrebno je uci na realm Hell Lair FUn jer su fun i blizz zamjenjeni
http://hellslair.servegame.com/wotlk/world1.php    --- link registracije
set realmlist hellslair.servegame.com:3725    ---  realmlist

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

zna li tko kojeg pro druida? da pokupim koji talent build :P

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nekima nedostižan ToC 25 heroic, a amerikanci luđaci:

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Creative kaže...

Heroic?!?! UUU bilo je sigurno itema :)

17 godina
neaktivan
Creative kaže...

Respektabilan dps.

16 godina
neaktivan
Creative kaže...

ove prve brojke su ukupni damage done zar ne? a ove druge? xD

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...
Creative kaže...

DPS odnosno damage per second (pretpostavljam da misliš na brojke u zagradi) :P

Edit: btw, onaj gore screenshot je od EU guilde Paragon (znači ne od amerikanaca) za achievement "A Tribute to Mad Skill" (ubiti zadnjeg bossa i da ostane još 45 pokušaja).

rogues do it from behind ;)
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 13:43 (Takuji).
16 godina
neaktivan
Takuji kaže...
_Rainmaker_ kaže...
Creative kaže...

DPS odnosno damage per second (pretpostavljam da misliš na brojke u zagradi) :P

Edit: btw, onaj gore screenshot je od EU guilde Paragon (znači ne od amerikanaca) za achievement "A Tribute to Mad Skill" (ubiti zadnjeg bossa i da ostane još 45 pokušaja).

omg. znaci frajer radi 11k damagea po sekundi?? xD to nisam nikad ni bliz nest vidio... :)

17 godina
neaktivan
Creative kaže...

lol, nema warriora na dmgu :P

Da igram ja bi im pokazao   Smijeh

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
16 godina
World of Warcraft

omg ja tu cijelu vecer wipeam na mimironu a ovi tu rokaju 11k+ dpsa :S

"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
World of Warcraft

dodite na privatne servere meni su najbolji wowbeez imate puno servera mani je zakon highrates 3x.2 potraazite me crowarior

ja sam gey
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vamprl kaže...

dodite na privatne servere meni su najbolji wowbeez imate puno servera mani je zakon highrates 3x.2 potraazite me crowarior

Moj prijatelj igra na jednom privatnom wow serveru, a i ja sam jedno određeno vrijeme igrao na privatnom, pa sam prešao na orginalni da bih na kraju prestao. 

Uglavnom problem kod privatnih servera je da često imaju imaju veliku latenciju i dosta bugova. Dosta questova ne radi (oko 20%, ali ne mogu govoriti za sve servere).

Jer stvar je u tome da wow ima vlastitu bazu podataka (ne govorim o SAMIM PODATCIMA) ,  koja se ne može kopirati pa se na privatnim serverima koriste razne baze koj često nisu dorasle zadaći. Plus, kako privatni serveri ne zarađuju ni približno kao orginalni nemogu pružiti ni tehničku podršku na istoj razini, pa su održavanja i velike latencije česte.  Ako vam to dvoje ne smeta onda nema problema, ali sve je to dosta daleko od igranja na orginalnim serverima.

Barem meni je :)

17 godina
protjeran

jedno off topic n00b pitanje.

jel trebam imat flat za igrat wow.

imam homebox i limit od 3GB.

''how yes no''
17 godina
neaktivan
mierda-del-torro kaže...

jedno off topic n00b pitanje.

jel trebam imat flat za igrat wow.

imam homebox i limit od 3GB.

ne

ako igraš 3 do 4 sata svaki dan kroz mjesec dana skupiš cca 400 do 500 MB prometa

(za samo igranje)

Što se tiće skidanja patcheva, oni idu s vremena na vrijeme (svakih par mjeseci)  i mogu imati od 50 BG do 1 GB

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 8:57 (Darky).
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

WoW je R.I.P

Onoga dana kad je sve postalo orjentirano da djeca mogu dobit sve Epic iteme i bit lvl 70 sad 80.....od golda i glupih dailya pa sve do ne balansiranih likova u PvP-u koji svakim patchom naprave jednog OMGWTFPWN u all charactera......

Aion nisam probao igrat ali ekipa govori da je jako dobar....ne znam isplati se vidit.....

Ovaj novi expansion smatram smijesnim ali i u jednu ruku dobrim potezom....WoW umire....nema vise price....ekipa se nagustala....i treba zgrabit jos malo para i napravit veliki show prije umiranja i odlaska vecine populacije na druge igre.....star wars-star trek-aion i slicne stvari koje dolaze ili su vec tu....

Toplo se nadam da ce uskoro izac d3 i sc2 te da ce bliz pocet radit neki MMO sa drugom pricom( hvala bogu ako netko ima novaca i znanja imaju oni).....ili ti ne vezanom uz WoW koje upravo dozivljava pocetak kraja.....

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gogica01 kaže...

WoW je R.I.P

Onoga dana kad je sve postalo orjentirano da djeca mogu dobit sve Epic iteme i bit lvl 70 sad 80.....od golda i glupih dailya pa sve do ne balansiranih likova u PvP-u koji svakim patchom naprave jednog OMGWTFPWN u all charactera......

Aion nisam probao igrat ali ekipa govori da je jako dobar....ne znam isplati se vidit.....

Ovaj novi expansion smatram smijesnim ali i u jednu ruku dobrim potezom....WoW umire....nema vise price....ekipa se nagustala....i treba zgrabit jos malo para i napravit veliki show prije umiranja i odlaska vecine populacije na druge igre.....star wars-star trek-aion i slicne stvari koje dolaze ili su vec tu....

Toplo se nadam da ce uskoro izac d3 i sc2 te da ce bliz pocet radit neki MMO sa drugom pricom( hvala bogu ako netko ima novaca i znanja imaju oni).....ili ti ne vezanom uz WoW koje upravo dozivljava pocetak kraja.....

ovo sa OMGWTFPWN u all characterima se slažem..nije dobro, ali mislim da WoW nece umrjet jer stalno dobiva nove sadržaje, uvijek imaš nešto za radit, te mislim da nikad ne možeš bit najbolji...to sto klinci dobivaju epic iteme: svejedno. nea veze što je klinac, možda zna igrat, a i epic item ništa ne govori :)

16 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...
Gogica01 kaže...

WoW je R.I.P

ovo sa OMGWTFPWN u all characterima se slažem..nije dobro, ali mislim da WoW nece umrjet jer stalno dobiva nove sadržaje, uvijek imaš nešto za radit, te mislim da nikad ne možeš bit najbolji...to sto klinci dobivaju epic iteme: svejedno. nea veze što je klinac, možda zna igrat, a i epic item ništa ne govori :)

istina,ali opet vise nema smisla igrat. Danasnji cilj SVIM igracima WoW-a je to da sto prije dodu lvl 80.,jos malo 85 =) i sta onda?! Treba igrati jos jako dugo dok se skupi FULL EPIC jer bez toga si nitko i nista. Ne mozes niti u posteni dungeon otici a da ti lik prije poziva u grupu pita full epic?? Zalosno ali istinito.

Pa ima tu jos malo onih igraca kao ja,dok su prije *ne tako davno*,dok mi je takav gust bio lvl-ati charactera! DA! to mi je bio najveci uzitak igranja. Bas me bilo briga o full epicu i lvl-u 80. jos kada smo se zajedno skupljali u grupe i prelazili questove u Barensima :D to su bila vremena kada smo otkrivali nove dungeone i jos puno novih stvari.

Kada smo sa gustom lvl-ali. Vise nije nista kao prije niti ce biti.

Proud to be adicted to WoW
16 godina
neaktivan
vidikovac kaže...
_Rainmaker_ kaže...
Gogica01 kaže...

WoW je R.I.P

istina,ali opet vise nema smisla igrat. Danasnji cilj SVIM igracima WoW-a je to da sto prije dodu lvl 80.,jos malo 85 =) i sta onda?! Treba igrati jos jako dugo dok se skupi FULL EPIC jer bez toga si nitko i nista. Ne mozes niti u posteni dungeon otici a da ti lik prije poziva u grupu pita full epic?? Zalosno ali istinito.

Pa ima tu jos malo onih igraca kao ja,dok su prije *ne tako davno*,dok mi je takav gust bio lvl-ati charactera! DA! to mi je bio najveci uzitak igranja. Bas me bilo briga o full epicu i lvl-u 80. jos kada smo se zajedno skupljali u grupe i prelazili questove u Barensima :D to su bila vremena kada smo otkrivali nove dungeone i jos puno novih stvari.

Kada smo sa gustom lvl-ali. Vise nije nista kao prije niti ce biti.

za mene ovo SVIM ne vrijedi..ja polako igram i zabavljam se. idem po bgovima i eventima i super je. tek sam na pola puta. nije da ne mogu doc do 80-tog jer sam imo 2 lika lvl 80 tak da..

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

e kad izađe warhammer 40k mmorpg za nekoliko godina svi su mi drugi mmorpgovi u 2 planu

orks is made for two thing' fighting and winnning we are going smash hummies who isten to folk
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ekipa,,mi moze neko rec koliko treba da se wow instalira i da se moze igrat...jer meni treba oko 12 h da to napravim,,pa me zanima jel to normalno???

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 6:30 (TarKwanis).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

nije normalno

orks is made for two thing' fighting and winnning we are going smash hummies who isten to folk
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 6:39 (I.Kk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TarKwanis kaže...

Ekipa,,mi moze neko rec koliko treba da se wow instalira i da se moze igrat...jer meni treba oko 12 h da to napravim,,pa me zanima jel to normalno???

pa moglo bi biti normalno ukoliko instaliras s originalnih medija pa sad skida patcheve s neta... oni su teski par GB!

ali svejedno, nekako mi se 12 sati cini previse

FOR THE HORDE!!!
16 godina
neaktivan

a mozda i je normalno. ako imas malo slabiji komp i dok sve to instaliras pa tek onda skines patcheve.,znam da bez WOTLK su oko 6 GB. treba to skinut pa tek onda instalirat

Proud to be adicted to WoW
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice