World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.860
|
čitano: 1.448.550
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
World of Warcraft

Imam pitanje za ekipu s Kazzaka (horda) - jel server English-speaking? Vec mi ide uzasno na zivce da di god dodem ima neka nacija koja prevladava u ogromnom postotku i onda 99% chata bude na portugalskom/ poljskom/ nordijskom itd itd. Trenutno sam na Burning Legion PvP i razmisljam se seliti radi 100 milijuna Poljaka na tom realmu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2016 23:49 (Minneyar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Warcraft

Ekipa, zna li netko postoji li u Zagrebu ili Osijeku mjesto u kojem se može kupiti fizički primjerak Legion`a Collectors Edition?

Hvala unaprijed.

15 godina

Vjerujem da ce se kad za to dodje vrijeme moci kupiti u Algoritmu.

Ja sam svoj primjerak WoDa kupio u Svijet Medija tak da vjerujem da ce i tamo biti moguce.

Uglavnom, takodjer zainteresiran za WoW: Legion CE pa kad netko ugleda negdje mogucu prednarudzbu nek javi 

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

I N F I N I T Y - Kazzak

Balkanski guild sa stabilnim vodstvom i dobrom atmosferom!

Horda

http://www.wowprogress.com/guild/eu/kazzak/I+N+F+I+N+I+T+Y

Tražimo aktivne igrače željne dobre zabave, druženja i i progresa. Dosadašnji progres 13/13 hc HFC

Potražite nas ingame....Arleena (alt Cema), Svetica (BattleTag Cirezz#2665), Duskorc (alt Duskat) i Paakanti...o/

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2016 13:37 (cirezz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Minneyar kaže...

Imam pitanje za ekipu s Kazzaka (horda) - jel server English-speaking? Vec mi ide uzasno na zivce da di god dodem ima neka nacija koja prevladava u ogromnom postotku i onda 99% chata bude na portugalskom/ poljskom/ nordijskom itd itd. Trenutno sam na Burning Legion PvP i razmisljam se seliti radi 100 milijuna Poljaka na tom realmu.

Je. English speaking

16 godina
odjavljen
cirezz kaže...

I N F I N I T Y - Kazzak

Balkanski guild sa stabilnim vodstvom i dobrom atmosferom!

Horda

http://www.wowprogress.com/guild/eu/kazzak/I+N+F+I+N+I+T+Y

Tražimo aktivne igrače željne dobre zabave, druženja i i progresa. Dosadašnji progres 13/13 hc HFC

Potražite nas ingame....Arleena (alt Cema), Svetica (alt Sveticamag, Povuci), Duskorc (alt Duskat), Smexor i Paakanti...o/

Primate li bivše Last Resortovce sada casuale? :) 

13 godina
World of Warcraft

Prebacit cu se ovih dana pa se javim :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

posto dugo nisam igrao,kako je sad u pvpp, koje su klase ok za to ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Warcraft

Igrao sam jedno par mjeseci samo wod i prestao kaki je legion jel se isplati vracat mage mi je main pa ako moze ko opisat kaki je i kaki je pvp ( znam da je mage uvijek dobar )

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Evo ti jedan video za Fire Mage

i jedan za Arcane Mage
da vidiš otprilike kakav je filing u PvP s njima za sad. Overall nisam puno PvP-al, pa ti nemogu reći, treba čekati artifakte i Legion da se da neka suvisla procjena u stanju PvP-a u Legion.

Battle.net: Doragon#2752
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2016 18:47 (Putn1k).

0 0 hvala 0
12 godina
World of Warcraft

Ova boosting cross realm metoda gdje svaki booster nalazi svog kupca je jedna od ludjih stvari koje sam vidio u wowu, u sat vremena zaradi se minimalno 100k golda u sat vremena,boostajuci archimonde hc. 

Jedino što je usporedivo po isplativosti je dupli cm boost, ali je tu ipak više koncentracije potrebno. 

Do nedavno sam gubio vrijeme na isključivo guild run boostove  ali ovo je nemjerljivo bolje, preporuka svakome tko ima izgiranog charactera. U zadnjih tjedan dana zarađujem 300k dnevno, šteta propustiti taj gold :) 

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Malo mi smrdi taj cross realm boost, da 1% mythic gearanih ljudi sad ima prihod od 100k+ na sat samo zato jer su raidali mythic. A da ne govorim o sranjima koja su se događala dan prije pre-patcha kad su ti vrsni mythic boosteri lagali ljudima da je to zadnji dan za Moose mount i naplaćivali po 50-60k+ za boost. Neznam, možda ja ne vidim zakaj je to zdravo za WoW, nek mi neko pojasni.

Battle.net: Doragon#2752

0 0 hvala 0
12 godina
Putn1k kaže...

Malo mi smrdi taj cross realm boost, da 1% mythic gearanih ljudi sad ima prihod od 100k+ na sat samo zato jer su raidali mythic. A da ne govorim o sranjima koja su se događala dan prije pre-patcha kad su ti vrsni mythic boosteri lagali ljudima da je to zadnji dan za Moose mount i naplaćivali po 50-60k+ za boost. Neznam, možda ja ne vidim zakaj je to zdravo za WoW, nek mi neko pojasni.

A cuj,oduvijek si mogao zaraditi hrpu golda kroz boost ako si skillan,bilo u pvpu ili pve,samo sto je ovo u wodu poprimilo nove razmjere,sve zahvaljujuci blizzardu koji je uveo ogromne kolicine golda u game pasivno,kroz garrisone,I sad hrpa igraca sjedi na goldu,nezna sta ce ,i onda kupuje kojekakve boostove.Situacija u raidovima je jos dobra na sta lici CM,valjda 90% igraca je kupilo boost jer trud bas i ne odgovara nagradi.A onaj koji je ocistio CM na gold zna koliko vremena treba za savladati sve to,za bezvezne transmog gluposti i mounta.I onda radije da 300k golda,koje skupi mjesecno sjedeci u garrisonu.

Uostalom,nitko ne tjera nikoga,svatko moze ocisitit barem hc uz malo truda,pogotovo sad poslje nerfova,HC je faceroll.

Slazem se,nije zdravo za Wow,ali po meni blizzard nosi vecinu krivice,tako da mi je glupo propustiti sav taj gold.a sto se tice boostera koji su lagali,da bilo je i takve ekipe,scammera uvijek ima,ja sam i vise nego jednom pisao na trade chatu da ne sire lazi.

14 godina
geronimo4661 kaže...

Uostalom,nitko ne tjera nikoga,svatko moze ocisitit barem hc uz malo truda,pogotovo sad poslje nerfova,HC je faceroll.

To pricas iz perspektive no lifera. Ja sam sretan kada ubijem zadnjeg bossa na lfr... Doduse nije me bilo godinu dana..ali patnja je naci public grupu i za normal a kamo li HC. A jos da ubijes bilo kojeg bossa, uh sreca neviđena! 

A i kakvih 300k mjesecno na garrisonu spominjes?  To mozda sa 10 altova.

12 godina
AFARON kaže...
geronimo4661 kaže...

To pricas iz perspektive no lifera. Ja sam sretan kada ubijem zadnjeg bossa na lfr... Doduse nije me bilo godinu dana..ali patnja je naci public grupu i za normal a kamo li HC. A jos da ubijes bilo kojeg bossa, uh sreca neviđena! 

A i kakvih 300k mjesecno na garrisonu spominjes?  To mozda sa 10 altova.

Te no lifer spike su prošlo svršeno vrijeme što se wow-a tiče, danas je to casual friendly igra,miljama daleko od hardcore igre koja je nekad bila.

Raidam 10 sati tjedno i to je sasvim dovoljno da se očisti mythic  u razumnom roku.A pripreme kao nekad (farmanje masa za potove i flaskove) su također prošlost.

Druga stvar je što te nije bilo godinu dana pa sada imaš problema sa nalaskom grupe i lfr ti je vrhunac. Da si aktivno igrao WoW, sa jednim raidom tjedno od 3 sata bi očistio hfc hc davnih dana, da ti je to bilo bitno.

A imati 10 altova i nije nešto posebno ako igraš bez prekida recimo 2-3 godine. Ja sam to odrađivao sa 6 charactera  nije mi se više dalo. 

16 godina
World of Warcraft

Na kraju ispadne da ekipa dnevno trose par sati vremena za obavit sve u garrisonu sa toliko altova :)

Ima se vremena :)

Xbox: Muskarcina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

gledam wow time - 160 kn - ima mozda jeftiniej negdje ili da mozda netko prodaje golde pa na taj nacin aktivirat ?

ne ja nemam tolko golda nisam igrao poduze vremena tako da moram ipak jos placat.

thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
cropunk kaže...

gledam wow time - 160 kn - ima mozda jeftiniej negdje ili da mozda netko prodaje golde pa na taj nacin aktivirat ?

ne ja nemam tolko golda nisam igrao poduze vremena tako da moram ipak jos placat.

thx

Sigurna i pouzdana stranica: KLJIK

Cijene variraju, cesto imaju akcije.

16 godina
World of Warcraft

thx -  ja sam uzimao preko ebay-a, ali cijena je ista. znaci jeftinije nemre osim mozda kupnje golda,ali nisam siguran da li je to pametno posto nism nikad uzimao. ipak hvala na  pomoci :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nakon pre Legion patcha više nemam tekst koliko imam HP-a i mane kod lika. Tek vidim podatke kad približim miš. U interface opcijama je uključeno sve kao i prije. Ima netko sličan problem?

12 godina
ParaNO1d kaže...

Nakon pre Legion patcha više nemam tekst koliko imam HP-a i mane kod lika. Tek vidim podatke kad približim miš. U interface opcijama je uključeno sve kao i prije. Ima netko sličan problem?

Interface-Display-Status text

12 godina
Virty kaže...

Na kraju ispadne da ekipa dnevno trose par sati vremena za obavit sve u garrisonu sa toliko altova :)

Ima ih koji i zive od toga,poznajem jednog iz Makedonije koji sve to odradjuje sa tridesetak altova+boosta u pvpu i tako zaradi prosjecnu makedonsku placu,cca 350 eura mjesecno.Prije toga je konobario za 250 eura,dao otkaz i posvetio se wowu.

16 godina
geronimo4661 kaže...
Virty kaže...

Ima ih koji i zive od toga,poznajem jednog iz Makedonije koji sve to odradjuje sa tridesetak altova+boosta u pvpu i tako zaradi prosjecnu makedonsku placu,cca 350 eura mjesecno.Prije toga je konobario za 250 eura,dao otkaz i posvetio se wowu.

I moj kolega s posla je davno dok se tesko dolazilo do golda prodavao iste te fino zarađivao, ali nije to za svakoga, ne hvala :)
Na kraju od same igre imas malo, tu si radi drugog razloga....pola dana grijes stolicu.

16 godina
geronimo4661 kaže...
ParaNO1d kaže...

Interface-Display-Status text

Bilo je ukljuečno ali nije pokazivalo. Stavio sam none i nakon toga ponovo stavio tekst i sad je ok. THX 

9 godina

Da to se malo zbagalo nakon pre-patcha. I ja sam moro ugasit pa upalit. Btw nisam WoW igro od Wotlk-a i sad sam se vratio, mogu reć da me ove ekspanzije nisu razočarale, WoD pogotovo, imam sličan filing ko kad sam prvi puta kvesto po outlandu. Blizzard baš zna složit kvestove i zone, 97lvl sam nadam se da se ima šta radit i kad dingam 100. 

16 godina
Magibagi kaže...

Da to se malo zbagalo nakon pre-patcha. I ja sam moro ugasit pa upalit. Btw nisam WoW igro od Wotlk-a i sad sam se vratio, mogu reć da me ove ekspanzije nisu razočarale, WoD pogotovo, imam sličan filing ko kad sam prvi puta kvesto po outlandu. Blizzard baš zna složit kvestove i zone, 97lvl sam nadam se da se ima šta radit i kad dingam 100. 

Meni se WoD nikako ne sviđa. Jučer upalio DK-a Orc lv 91 i sav sam izgubljen bio. Nakon pre-Legion patcha mi se sve promijenilo i ne znam vise di sta, kako. Napravio Arms Warriora Undead i sad pičim opet na Kazaku. Lv 37 i oduševljen sam novim animacijama

WoW je jako napredovao od Vanile. Sve na Ultra u 1080p i AA uključen i stvarno impresivno izgleda.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2016 12:00 (ParaNO1d).
13 godina
Magibagi kaže...

Leveling je dobar (odlican cak), ali ostatak ekspanzije je sranje. 2 godine s najmanje contenta ikad, a Garrison je facebook igra. S tim da je sad od prepatcha postao beskoristan vise manje, sve sto je bilo dobro u vezi njega (laki gold) su nerfali :D

9 godina

Je, grafički je to druga igra, svaka im čast šta su napravili s pre-patchom na tako starom engineu. Što se tiče toga da si se pogubio, ja sam bio enh shaman lvl 60+, ne znam koji točno kad je patch došo i pola sata sam proučio opet talente i samo posložio i kroz par dungeona pohvato sve. Sve u svemu bolji su talenti, barem meni. Stormstrike animacija je epična do bola također, uz sve ostale naravno. 

9 godina
Minneyar kaže...
Magibagi kaže...

Leveling je dobar (odlican cak), ali ostatak ekspanzije je sranje. 2 godine s najmanje contenta ikad, a Garrison je facebook igra. S tim da je sad od prepatcha postao beskoristan vise manje, sve sto je bilo dobro u vezi njega (laki gold) su nerfali :D

E pa to sam dosad i iskusio, zato i kažem da mi je filing ko kad sam ušo kroz portal u Outland prije ohoho godina i krenuo kvestat. Super kvestovi, bonus objectivi također. Za ostalo nemam šta reć, u pravo sam vrijeme i došo taman da izlevelam to prije Legiona, malo se nagiram i nadam se eto da će Legion imat više contenta. 

14 godina
Magibagi kaže...
Minneyar kaže...
Magibagi kaže...

E pa to sam dosad i iskusio, zato i kažem da mi je filing ko kad sam ušo kroz portal u Outland prije ohoho godina i krenuo kvestat. Super kvestovi, bonus objectivi također. Za ostalo nemam šta reć, u pravo sam vrijeme i došo taman da izlevelam to prije Legiona, malo se nagiram i nadam se eto da će Legion imat više contenta. 

Imas kontenta vise nego dovoljno do izlaska legije. Neces stic ni preci vecinu toga u tih mjesec dana. Ovaj lik ti govori da je malo kontenta za 2 godine, ali to je druga prica.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice