World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.634.151
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Zna netko neki hrvatski guild da primaju nove igrače? ma Kazzaku.

Roll it up and smoke it up
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft

mislim da imas  horde neki infinity  imaju 7/14 hc soo  pogledaj par postova prije 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2014 18:26 (wowrules).
14 godina
odjavljen
World of Warcraft

ok kupio danas wow i dobio 30 dana gametime,ima koji nas guild za alijancu da igra,da je server onako popunjen,posto nisan bio na retailu od 2009

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

dodite na frostmane, send ingame mail na Stufipas. Inace poceli smo ima 3 tjedna, fali nan jos 1 dps i 1 healer da mozemo na hrvatski. U tri tjedna smo na 9/14 hc, kroz sljedeci mjesec idemo na garrosa hc najvjerojatnije. Btw, u gildu se idu i flex/normal runovi, ima i nesto pvp-a, atmosfera je zdrava. Imamo cak i 4 zene, koje su aktivne svakodnevno :P.

e da Alianca smo, i Guild je REHABILITATION. mozete me i ode kontaktirati ako ste zainteresirani! pozz

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 17:30 (neduzan a kaznjen).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
World of Warcraft

neduzan,dosao bih tamo da nemam sad jedan problem platio sam visa karticom od zagrebacke banke,na battlenetu mi pise da je account aktiviran i da mi ostaje igranja o 7.9

al kad udjem u igru dvi opcije upgrade to retail koja mi baci na stranicu da kupim pandaria,play free trial,koju ja odaberem,koji k?Zasto mi battlenet pise da je vec aktivna pretplata dok sama igra ne,btw rabim opciju da igram jos dok se igra skida

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

neduzan,dosao bih tamo da nemam sad jedan problem platio sam visa karticom od zagrebacke banke,na battlenetu mi pise da je account aktiviran i da mi ostaje igranja o 7.9

al kad udjem u igru dvi opcije upgrade to retail koja mi baci na stranicu da kupim pandaria,play free trial,koju ja odaberem,koji k?Zasto mi battlenet pise da je vec aktivna pretplata dok sama igra ne,btw rabim opciju da igram jos dok se igra skida

A koju ti imaš ekspanziju zadnje kupljenu?

Lijep pozdrav ;)
14 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...
Nitro233 kaže...

A koju ti imaš ekspanziju zadnje kupljenu?

pa catu,sad je osnovni paket sa cata-om

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ljudi zna li netko programe za mutliboxing za početnike.Naime, kupit ću si sutra battlechest da mogu RaF napraviti pa bi htio preko multiboxa ili ako netko ovdje ima volje igrati samnom, a da ima puno slobodnog vremena.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
World of Warcraft

prije sam igrao na NA serverima i bilo je ok,a sad na eu i vec požalio,pismenost igrača kao i njihovo znanje engleskog me nazaduje 10 godina unatrag,ovo je užas,pa sve klinčuge od 12-13 godina barem po govoru

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2014 19:09 (Nitro233).

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

WoW Pande + D3 - 150kn... Ako netko zeli PM. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
odjavljen
World of Warcraft

ako ima neki domaći guild na silvermoonu?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav!

Molim vas ispunite mi ultra kratku anketu o društvenosti u WoW-u. Traje doslovno 5 minuta, anonimna je i treba mi kako bih postala magistar :) Treba mi preko 200 ljudi, pa ako znate nekoga tko igra WoW, molila bih vas da mu proslijedite link.

Link: http://web.ffos.hr/oziz/ankete/?sid=92266&lang=hr

Unaprijed hvala :)

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
laillah kaže...

Pozdrav!

Molim vas ispunite mi ultra kratku anketu o društvenosti u WoW-u. Traje doslovno 5 minuta, anonimna je i treba mi kako bih postala magistar :) Treba mi preko 200 ljudi, pa ako znate nekoga tko igra WoW, molila bih vas da mu proslijedite link.

Ti za magisterij pišeš o WoW-u? Nije da bacam hate ili tako nešto, al ono.

Roll it up and smoke it up
10 godina
neaktivan

Općenito o mmorpg-ovima s tim da je WoW uzet kao predstavnik jer je najduže na tržištu i uz to ima cijela istraživanja i hrpe literature iza sebe što je za ovakav rad neophodno. 

13 godina
World of Warcraft

Ispuno anektu ,eh da je moj zavrsni o wow-u ni literatura mi nebi trebala  haha svaka cast za temu ! :D

1 0 hvala 0
17 godina
laillah kaže...

Pozdrav!

Obavljeno :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
10 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

Ispuno anektu ,eh da je moj zavrsni o wow-u ni literatura mi nebi trebala  haha svaka cast za temu ! :D

Hvala puno! :) i hehe, da vjerujem :D 

16 godina
World of Warcraft

Bok!

Eto, nemre covek poverovati da neam hajpa oko izlaska :D nove expanzije hehe

Uglavnom, koga zanima {#} objavljen je datum izlaska

Warlords of Draenor Release - November 13, 2014

A one koje zanima trailer mogu ga pogledati na recimo:

http://www.mmo-champion.com/content/

iako sam siguran da je objavljen i na origigi wow stranici a i sugdi po netu valjda hehe.

Lp {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
smajlee kaže...

Bok!

Eto, nemre covek poverovati da neam hajpa oko izlaska :D nove expanzije hehe

Uglavnom, koga zanima {#} objavljen je datum izlaska

Warlords of Draenor Release - November 13, 2014

A one koje zanima trailer mogu ga pogledati na recimo:

http://www.mmo-champion.com/content/

iako sam siguran da je objavljen i na origigi wow stranici a i sugdi po netu valjda hehe.

Lp {#}

pogledao trailer i sve što mogu reći je da sam jako najhypean sada,većinom zbog samo lore-a

17 godina
World of Warcraft

A ništa, kupit ću i ovu ekspanziju, barem zaigrat 2 miseca :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

A što drugo nego kupit...  sve ih imam do sada. To je moj prvi MMO i ostao mi je nekako najdraži (mada sam probao mnoge..). 

Držat će me nekoliko mjeseci i onda opet pauza do iduće ekspanzije {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Vidim da su se bacili na 5 man, raidove i pvp. Kretenarije poput dejli kvestova i scenarija su bačene u drugi plan. Sad samo treba dočekati studeni.

I'm very large!

0 0 hvala 0
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

A što drugo nego kupit...  sve ih imam do sada. To je moj prvi MMO i ostao mi je nekako najdraži (mada sam probao mnoge..). 

Držat će me nekoliko mjeseci i onda opet pauza do iduće ekspanzije {#}

Tako je i kod mene (a i moje RL ekipe). Krenili smo sa prvim danom WoW uz GW1.

Svaku ekspanziju kupimo, a ove zadnje 2 smo igrali po 2-3 miseca i onda pauza (kod nekih i menopauza) {#}

17 godina
World of Warcraft

Ako je nekome promaklo, evo malo hypea sa

:)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Igrao betu, nista nisu popravili sto suobecali.

350k hp imas max lvl

PvP fali balansa dobro kontam beta kk, frost mage 1v2 bez problema sve ko u pandariji

Zone ne lice na warcraft, sve je nesto napucano i graficki

Dosta igraca je odustalo od bete

Sta reci na kraju, nista drugo nego komercijala od expanzije, da se blizz opameti i da pogleda prve dvije xpanzije pa po njima da radi ili bar da vrate stare 1.12/2.43/3.3 patcheve/servere jer ovo novo je trash....

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 13 hvala 0
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...

350k hp imas max lvl

PvP fali balansa dobro kontam beta kk, frost mage 1v2 bez problema sve ko u pandariji

Zone ne lice na warcraft, sve je nesto napucano i graficki

Dosta igraca je odustalo od bete

Sta reci na kraju, nista drugo nego komercijala od expanzije, da se blizz opameti i da pogleda prve dvije xpanzije pa po njima da radi ili bar da vrate stare 1.12/2.43/3.3 patcheve/servere jer ovo novo je trash....

Pvp nikad nije bio balansiran i nitko čak ne očekuje nakon 10 godina da se išta promjeni. Ako me zadrži više od dva-tri mjeseca ja ću biti zadovoljan. Nema smisla vraćati servere na određene patcheve jer je to kraj i nema progresa dalje. 

I'm very large!
17 godina
neaktivan
chaselol kaže...

350k hp imas max lvl

Kako nisu ništa popravili? Retribution je napokon klasa kako treba. Stat squish nije išao na WOTLK nego odmah poslije WOTLK tako da je 350k ok, inače bi sa ovakvim statsima imali 3.5m (lock i guardian i do 5). Ma koji to frost mage može ići 1v2 protiv reta-enh ili ret-holy comba?

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
16 godina
World of Warcraft

Ima tko mozda na ravencrest,horda ? makar imam i na ally likove,ali nekak horda prije....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
cropunk kaže...

Ima tko mozda na ravencrest,horda ? makar imam i na ally likove,ali nekak horda prije....

Horda uvik prije!

For The Horde!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice