Zna netko neki hrvatski guild da primaju nove igrače? ma Kazzaku.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislim da imas horde neki infinity imaju 7/14 hc soo pogledaj par postova prije
ok kupio danas wow i dobio 30 dana gametime,ima koji nas guild za alijancu da igra,da je server onako popunjen,posto nisan bio na retailu od 2009
dodite na frostmane, send ingame mail na Stufipas. Inace poceli smo ima 3 tjedna, fali nan jos 1 dps i 1 healer da mozemo na hrvatski. U tri tjedna smo na 9/14 hc, kroz sljedeci mjesec idemo na garrosa hc najvjerojatnije. Btw, u gildu se idu i flex/normal runovi, ima i nesto pvp-a, atmosfera je zdrava. Imamo cak i 4 zene, koje su aktivne svakodnevno :P.
e da Alianca smo, i Guild je REHABILITATION. mozete me i ode kontaktirati ako ste zainteresirani! pozz
neduzan,dosao bih tamo da nemam sad jedan problem platio sam visa karticom od zagrebacke banke,na battlenetu mi pise da je account aktiviran i da mi ostaje igranja o 7.9
al kad udjem u igru dvi opcije upgrade to retail koja mi baci na stranicu da kupim pandaria,play free trial,koju ja odaberem,koji k?Zasto mi battlenet pise da je vec aktivna pretplata dok sama igra ne,btw rabim opciju da igram jos dok se igra skida
neduzan,dosao bih tamo da nemam sad jedan problem platio sam visa karticom od zagrebacke banke,na battlenetu mi pise da je account aktiviran i da mi ostaje igranja o 7.9
al kad udjem u igru dvi opcije upgrade to retail koja mi baci na stranicu da kupim pandaria,play free trial,koju ja odaberem,koji k?Zasto mi battlenet pise da je vec aktivna pretplata dok sama igra ne,btw rabim opciju da igram jos dok se igra skida
A koju ti imaš ekspanziju zadnje kupljenu?
A koju ti imaš ekspanziju zadnje kupljenu?
pa catu,sad je osnovni paket sa cata-om
Ljudi zna li netko programe za mutliboxing za početnike.Naime, kupit ću si sutra battlechest da mogu RaF napraviti pa bi htio preko multiboxa ili ako netko ovdje ima volje igrati samnom, a da ima puno slobodnog vremena.
prije sam igrao na NA serverima i bilo je ok,a sad na eu i vec požalio,pismenost igrača kao i njihovo znanje engleskog me nazaduje 10 godina unatrag,ovo je užas,pa sve klinčuge od 12-13 godina barem po govoru
WoW Pande + D3 - 150kn... Ako netko zeli PM.
ako ima neki domaći guild na silvermoonu?
Pozdrav!
Molim vas ispunite mi ultra kratku anketu o društvenosti u WoW-u. Traje doslovno 5 minuta, anonimna je i treba mi kako bih postala magistar :) Treba mi preko 200 ljudi, pa ako znate nekoga tko igra WoW, molila bih vas da mu proslijedite link.
Link: http://web.ffos.hr/oziz/ankete/?sid=92266&lang=hr
Unaprijed hvala :)
Pozdrav!
Molim vas ispunite mi ultra kratku anketu o društvenosti u WoW-u. Traje doslovno 5 minuta, anonimna je i treba mi kako bih postala magistar :) Treba mi preko 200 ljudi, pa ako znate nekoga tko igra WoW, molila bih vas da mu proslijedite link.
Ti za magisterij pišeš o WoW-u? Nije da bacam hate ili tako nešto, al ono.
Općenito o mmorpg-ovima s tim da je WoW uzet kao predstavnik jer je najduže na tržištu i uz to ima cijela istraživanja i hrpe literature iza sebe što je za ovakav rad neophodno.
Ispuno anektu ,eh da je moj zavrsni o wow-u ni literatura mi nebi trebala haha svaka cast za temu ! :D
Pozdrav!
Obavljeno :)
Ispuno anektu ,eh da je moj zavrsni o wow-u ni literatura mi nebi trebala haha svaka cast za temu ! :D
Hvala puno! :) i hehe, da vjerujem :D
Bok!
Eto, nemre covek poverovati da neam hajpa oko izlaska :D nove expanzije hehe
Uglavnom, koga zanima objavljen je datum izlaska
Warlords of Draenor Release - November 13, 2014
A one koje zanima trailer mogu ga pogledati na recimo:
http://www.mmo-champion.com/content/
iako sam siguran da je objavljen i na origigi wow stranici a i sugdi po netu valjda hehe.
Lp
Bok!
Eto, nemre covek poverovati da neam hajpa oko izlaska :D nove expanzije hehe
Uglavnom, koga zanima objavljen je datum izlaska
Warlords of Draenor Release - November 13, 2014
A one koje zanima trailer mogu ga pogledati na recimo:
http://www.mmo-champion.com/content/
iako sam siguran da je objavljen i na origigi wow stranici a i sugdi po netu valjda hehe.
Lp
pogledao trailer i sve što mogu reći je da sam jako najhypean sada,većinom zbog samo lore-a
A ništa, kupit ću i ovu ekspanziju, barem zaigrat 2 miseca :)
A što drugo nego kupit... sve ih imam do sada. To je moj prvi MMO i ostao mi je nekako najdraži (mada sam probao mnoge..).
Držat će me nekoliko mjeseci i onda opet pauza do iduće ekspanzije
Vidim da su se bacili na 5 man, raidove i pvp. Kretenarije poput dejli kvestova i scenarija su bačene u drugi plan. Sad samo treba dočekati studeni.
A što drugo nego kupit... sve ih imam do sada. To je moj prvi MMO i ostao mi je nekako najdraži (mada sam probao mnoge..).
Držat će me nekoliko mjeseci i onda opet pauza do iduće ekspanzije
Tako je i kod mene (a i moje RL ekipe). Krenili smo sa prvim danom WoW uz GW1.
Svaku ekspanziju kupimo, a ove zadnje 2 smo igrali po 2-3 miseca i onda pauza (kod nekih i menopauza)
Igrao betu, nista nisu popravili sto suobecali.
350k hp imas max lvl
PvP fali balansa dobro kontam beta kk, frost mage 1v2 bez problema sve ko u pandariji
Zone ne lice na warcraft, sve je nesto napucano i graficki
Dosta igraca je odustalo od bete
Sta reci na kraju, nista drugo nego komercijala od expanzije, da se blizz opameti i da pogleda prve dvije xpanzije pa po njima da radi ili bar da vrate stare 1.12/2.43/3.3 patcheve/servere jer ovo novo je trash....

350k hp imas max lvl
PvP fali balansa dobro kontam beta kk, frost mage 1v2 bez problema sve ko u pandariji
Zone ne lice na warcraft, sve je nesto napucano i graficki
Dosta igraca je odustalo od bete
Sta reci na kraju, nista drugo nego komercijala od expanzije, da se blizz opameti i da pogleda prve dvije xpanzije pa po njima da radi ili bar da vrate stare 1.12/2.43/3.3 patcheve/servere jer ovo novo je trash....
Pvp nikad nije bio balansiran i nitko čak ne očekuje nakon 10 godina da se išta promjeni. Ako me zadrži više od dva-tri mjeseca ja ću biti zadovoljan. Nema smisla vraćati servere na određene patcheve jer je to kraj i nema progresa dalje.
350k hp imas max lvl
Kako nisu ništa popravili? Retribution je napokon klasa kako treba. Stat squish nije išao na WOTLK nego odmah poslije WOTLK tako da je 350k ok, inače bi sa ovakvim statsima imali 3.5m (lock i guardian i do 5). Ma koji to frost mage može ići 1v2 protiv reta-enh ili ret-holy comba?
Ima tko mozda na ravencrest,horda ? makar imam i na ally likove,ali nekak horda prije....