World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.625.999
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
swon kaže...

meni nije jasno kako dobijete te informacije najjaci ja sam recimo igrao ele shammy kad nitko nije htio i pwn sam vecino tih najjaci PVP igraca u duels ma sve kalse manje vise, pazi ja sam bio 2,3k ex max a pwn sam ljude koji su bili prvi u batlegrupi  !!! a za te ljude su govorili aaaaa ovi su najjaci , najjaci su malo sutra, ja ne volim teamwork , ali Arena je totalni fail i nije uopce pokazatelj nekakvog skilla za PVP a sto se tice pve od leach kinga ne treba ti nikakv skilld a budes TANK to je najlaksa stavr u PVE tako da reci za nekog da je najjaci tank je smijesno, a i healing je glup a dps necu ni spominjat !!!!Samo trebas dobro procitat sta ti pise na spelovima i onda naci potreba gear i pritisces par dugmadi i ti si pRO u pve padaju hc booss kao od sale!!!!

po ovom nisi nikad ni vidio bossa kamoli igrao ista od toga...

onaj koji jesam
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Planiram poceti igrati wow za par dana, koji je po vama najbolji private server?

cort g200
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
disaster98 kaže...

Planiram poceti igrati wow za par dana, koji je po vama najbolji private server?

Wotlk - Spidernet Romania
Cataclysm - Molten
( moje misljenje )

15 godina
neaktivan
swon kaže...

meni nije jasno kako dobijete te informacije najjaci ja sam recimo igrao ele shammy kad nitko nije htio i pwn sam vecino tih najjaci PVP igraca u duels ma sve kalse manje vise, pazi ja sam bio 2,3k ex max a pwn sam ljude koji su bili prvi u batlegrupi  !!! a za te ljude su govorili aaaaa ovi su najjaci , najjaci su malo sutra, ja ne volim teamwork , ali Arena je totalni fail i nije uopce pokazatelj nekakvog skilla za PVP a sto se tice pve od leach kinga ne treba ti nikakv skilld a budes TANK to je najlaksa stavr u PVE tako da reci za nekog da je najjaci tank je smijesno, a i healing je glup a dps necu ni spominjat !!!!Samo trebas dobro procitat sta ti pise na spelovima i onda naci potreba gear i pritisces par dugmadi i ti si pRO u pve padaju hc booss kao od sale!!!!

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Strašno... 

A da nije slučajno...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nisam nadoplacivao neko vrijeme te mi je account zamrznut tako da ne znam kakvo je stanje, ono što me zanima je li se osjeti pad populacije otkako je izašao GW2, odlaze li ljudi?

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PureEntity kaže...

Nisam nadoplacivao neko vrijeme te mi je account zamrznut tako da ne znam kakvo je stanje, ono što me zanima je li se osjeti pad populacije otkako je izašao GW2, odlaze li ljudi?

Pa i ne baš, po meni je nekako suprotno, pošto je u isto vrijeme kad je GW2 izašao, došao i pre MoP patch, serveri su se "probudili". Naprimjer na mom serveru je bila oskudica ljudi u SW/Orgrimmar, a nakon patcha je već u ranim satima pun grad.

15 godina
neaktivan
PureEntity kaže...

Ne osjeti se, a vrlo vjerojatno ni neće.

12 godina
neaktivan
World of Warcraft

Sta se tice pve i bosseva naravno da je lako ustvari pazite taktika je izbjegaji vatru i to je to raidovi su postali presmjesni od ulduara ne igram vise . Pve moze igrat svako a za pvp ipak treba malo vise mozga ukljucit za rbg ili arene bas ono skill ako zelis bit medu boljima.

Sta se tice wowa naravno da svakim danom sve manje i manje ljudi igra pogotovo za pvp populaciju koja je prosla na guild wars 2 jer im je dosta wintradova sta je jako lose sa strane siromasnog sistema od blizzarda puste novce imaju za nista. Znaci zaqurac ti imas arena master ili grand marshal i dode ti djete i hoce da ima i kupi za neznan 50k sad . Tako i za pve koliko boostaju da sav taj gear i titule ne sluze nicemu.Sta se tice wowa i igraca 

jedan od najboljih igraca u svijetu warcrafta je objasnio sta je danas wow :)

0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
swon kaže...

Raid HC bossevi padaju kao od šale? Bas me zanima kolko si ih ubio u t11 HC dok nije dosao nerf ili jesi li ubio ragnarosa prije nerfa, a da ne pricam o deathwingu prije 35% buffa. Tako su isto ljudi pricali da je ICC prelagan raid ,a masu ljudi nije ubilo Lich kinga na HC (govorim prije nerfa i buffa naravno). Za arenu imas pravo jednostavno bolji combo pobjeđuje. Ako je najlakse tankat u pve zasto uvijek nedostaje tolko tankova?? 

A to što kungena sponzorira arena net ,pa to govori su gluposti. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 11:49 (Ravenclaw92).
17 godina
Stdite kaže...

Sta se tice pve i bosseva naravno da je lako ustvari pazite taktika je izbjegaji vatru i to je to raidovi su postali presmjesni od ulduara ne igram vise . Pve moze igrat svako a za pvp ipak treba malo vise mozga ukljucit za rbg ili arene bas ono skill ako zelis bit medu boljima.

Sta se tice wowa naravno da svakim danom sve manje i manje ljudi igra pogotovo za pvp populaciju koja je prosla na guild wars 2 jer im je dosta wintradova sta je jako lose sa strane siromasnog sistema od blizzarda puste novce imaju za nista. Znaci zaqurac ti imas arena master ili grand marshal i dode ti djete i hoce da ima i kupi za neznan 50k sad . Tako i za pve koliko boostaju da sav taj gear i titule ne sluze nicemu.Sta se tice wowa i igraca 

Smarate vise s tim pametovanjem i linkanjem videa tog prosera, to sto je on bio "top" PvE tank/leader Ensidie ga cini relevantinim (kao i njegov grafic) koliko je relevantan WC papir nakon sto ja obrisem svoju cjenjenu pozadinu. On i takvi kao on su cinili MOZDA 0.001% igrace baze WoW  koji su no liferski po 24 sata igrali iskljucivo PVE da bi postigli prestige world first kila, WoW igra 10 miliona ljudi (gore dole) i ako netko ne igra PvE (ili bilo sta drugo unutar igre) po njegovom subjektivnom vidjenju odmah je "pay but not pay" ma ajde od*ebite i ti i on u skokovima. . .

A sto se tice ovog da netko "plati" za gear boost to mu vrjedi jos tacno 22 dana i moze da nosa zastarjeli, nepotrebni tier nerfanog raida a onda je isti kao i ja koji sam to stekao kroz godinu casual raidanja ili netko tko je cjelo vrjeme pecao u Uldumu. . . Dok su ovi "pro" imali manje vise godinu dana da nose svoje fansy Title, jasu svoje mountice i pokazuju itemice i opet ajmo novi raid, novi patch.

Btw ovo za LK Hc sto neki "tukan" pise kako je lagan, pa i danas lvl 85 raid gearana ekipa zna wipati na tom bossu zbog mehanike fighta a gdje kad je bio relevantan fight na lvl 80 prestanite pisati nepotvrdjene gluposti i viceve. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 11:47 (D3ViL).
12 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Stdite kaže...

Smarate vise s tim pametovanjem i linkanjem videa tog prosera, to sto je on bio "top" PvE tank/leader Ensidie ga cini relevantinim (kao i njegov grafic) koliko je relevantan WC papir nakon sto ja obrisem svoju cjenjenu pozadinu. On i takvi kao on su cinili MOZDA 0.001% igrace baze WoW  koji su no liferski po 24 sata igrali iskljucivo PVE da bi postigli prestige world first kila, WoW igra 10 miliona ljudi (gore dole) i ako netko ne igra PvE (ili bilo sta drugo unutar igre) po njegovom subjektivnom vidjenju odmah je "pay but not pay" ma ajde od*ebite i ti i on u skokovima. . .

A sto se tice ovog da netko "plati" za gear boost to mu vrjedi jos tacno 22 dana i moze da nosa zastarjeli, nepotrebni tier nerfanog raida a onda je isti kao i ja koji sam to stekao kroz godinu casual raidanja ili netko tko je cjelo vrjeme pecao u Uldumu. . . Dok su ovi "pro" imali manje vise godinu dana da nose svoje fansy Title, jasu svoje mountice i pokazuju itemice i opet ajmo novi raid, novi patch.

Btw ovo za LK Hc sto neki "tukan" pise kako je lagan, pa i danas lvl 85 raid gearana ekipa zna wipati na tom bossu zbog mehanike fighta a gdje kad je bio relevantan fight na lvl 80 prestanite pisati nepotvrdjene gluposti i viceve. . .

Prosera? Kungen je prica koja je izmislila wc papir za tebe. Kazes no lifer 24sata? Ako si igrao vanillu i tbc koliko si igrao dnevno 2-3sata? jesi jesi malo sutra ako si je igrao uopce.Gir se skupljao mjeseci jos ovaj covik je radio first killove HELLO! 

Taj wc papir je imao sponzore koju si mu placali sve i zaradivao je pare a ti placas pare da bi igrao.

Lich hc nije los ali ulduar je daleko najbolji sta se tice svega od taktike bosseva i opcenito svega.

10 milja igraca? haha pa runescape ima vise na blizzardovu zalost.Ima 6mil maximalno ima 10milja mozda s altovima i trial accovima.

15 godina
Stdite kaže...

Arena master i grand marshal(ne odnosi se na vanillu) i nisu baš nikad bili nekakav velik title, zato jer je relativno lagano doći do toga. Wow je jednostavno postao fast food still igre, nije više ogromni rpg s milijun itema koji nisu baš balansirani i zato je sve bilo zabavno. Sad svi oće savršeni balans i kad se ostvari balans većina ljudi ne može preći preko toga da loše igraju ili da nisu baš spot on. Jednostavno je postao fast food stil, za razliku od prave gurmanske gozbe koja je bio nekada. Kungen je naravno karikirao ali nije ni daleko od toga. JA osobno nikad nisam sreo "chineese farmera". Balans je u rpg igrama je mit koji su izmisli njubovi kao opravdanje za njihovo sisanje volove k**e. Zadnja rečenica se nikako ne uklapa.

I'm very large!
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Kad si fanboy nekog PVE retarda(kungena),onda znas da ti zivot i nije bas u najboljem redu...

sup
Moj PC  
1 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
hexx kaže...

Kad si fanboy nekog PVE retarda(kungena),onda znas da ti zivot i nije bas u najboljem redu...

Nemora značit da je itko fanboy, nego samo prizna čovjekova djela, ako ti voliš PvP nemora značit da je PvE retardiranost, uostalom, čime se ti imaš pohvalit pa tako pljuješ lika? Smiješan si...

A da nije slučajno...?
14 godina
neaktivan
Stdite kaže...

Prosera? Kungen je prica koja je izmislila wc papir za tebe. Kazes no lifer 24sata? Ako si igrao vanillu i tbc koliko si igrao dnevno 2-3sata? jesi jesi malo sutra ako si je igrao uopce.Gir se skupljao mjeseci jos ovaj covik je radio first killove HELLO! 

Taj wc papir je imao sponzore koju si mu placali sve i zaradivao je pare a ti placas pare da bi igrao.

Lich hc nije los ali ulduar je daleko najbolji sta se tice svega od taktike bosseva i opcenito svega.

10 milja igraca? haha pa runescape ima vise na blizzardovu zalost.Ima 6mil maximalno ima 10milja mozda s altovima i trial accovima.

Wow trenutno ima 9mil aktivnih pretplatnika, a siguran sam de ce kad mop izadje imat 10mil. A što ocekujes kraj ekspanzije ljudi cekaju novi content. Isto tako i sad ima sponzore te mora govoriti o njihovom interesu. Iskreno svakom ekspanzijom mehanike su sve bolje i bolje samo sto blizz usere sto stalno nerfa i dodaje kojekakve buffove. Usporedi današnji pve i vanillu. Pa vanilla nije bila tolko teška(mehanike) kolko je bilo teško naci 40ljudi za raid koji se nece dc-at ili livat. U tbc je raid model bio malo pokvaren, odlicni raidovi, ali za ljude koji nemaju 5-6 sati dnevno pokvaren. Svi su raidali karu, SSC rijeđe, a BT i Sunwell rijetko tko(top gilde). 

12 godina
neaktivan
hexx kaže...

Pa sta dobro je kad imas nekog idola u igri  nisan jedini viruj mi  Pve retard? haha ti si ocito neka nova skola igraca nisi jedini ima hejtera na tone koji ga ne vole covik je uspio stvorio je veliko ime u povjesti wowa. Full t3 old naxx gear scarab lord najbolji tank svih vremena jel moram jos sta rec? Dam se kladit 99% wow igraca bi tila bit na kungenovom mjestu prema tome nemoj da pises gluposti.  Kad budes kao ovaj kako ga ti nazivas retard imao ovako nesto javi se  

Kakav Athene i Swifty http://www.twitch.tv/kungentv 

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 15:02 (Stdite).
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Krivo ste shvatili,govorio sam opcenito o tim takozvanim "famous" PVE igracima, kako ali KAKO mozes bit fan nekog PVE lika?? Tu spominjes athena swiftya,pa ti likovi su poznati zbog svog skilla i niceg drugog,a ovaj je ubio prvi na svitu jednog moba i gg.

Ocajno!

sup
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
hexx kaže...

Krivo ste shvatili,govorio sam opcenito o tim takozvanim "famous" PVE igracima, kako ali KAKO mozes bit fan nekog PVE lika?? Tu spominjes athena swiftya,pa ti likovi su poznati zbog svog skilla i niceg drugog,a ovaj je ubio prvi na svitu jednog moba i gg.

Ocajno!

Tako možeš degradirati sve živo. Hahahah taj Newton što je skužio gravitaciju bože mili što je on bitan, ili onaj kreten Messi pa on samo trči za loptom, a tek onaj kreten Bill Gates što je ukrao software i obogatio se. To svaka budaletina može. Najbolje je sjediti u stolici ne činiti ništa i pljuvati ljude po forumu. Kad se odmoriš od tog slavnog života i izlaženja s modelima popiti ćemo kavu. 

Swifty je žešća sprdnja među pvperskim krugovima isključivo zato što je morao dati acc da mu netko drugi digne lika na 2.2k ratinga. Osobno nema ništa protiv ni jednog ni drugog, ali kad budeš u vrhu kao oni (bilo čega) onda kenjuckaj. Dotad stfu nabino :D

I'm very large!
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 16:45 (Nos).
14 godina
Nos kaže...
hexx kaže...

Swifty je žešća sprdnja među pvperskim krugovima isključivo zato što je morao dati acc da mu netko drugi digne lika na 2.2k ratinga. Osobno nema ništa protiv ni jednog ni drugog, ali kad budeš u vrhu kao oni (bilo čega) onda kenjuckaj. Dotad stfu nabino :D

Ne pricaj gluposti, Swifty je najbolji Warrior na svijetu! nema to veze sta mu je netko dignuo 2.2k ratinga to je nebitno kada ima skilla i nepobjediv je.

Peace!
14 godina
neaktivan
hexx kaže...

Ocajno!

Pff ,pa da ubio je nekog moba prvi kojeg pokusava ubiti jos barem milju ljudi.. ako je to samo tako ajde kreni ekspanzija ti uskoro izlazi. Athene ima skilla ,ali vise ljudi ga zna zbog toga sto (po meni) glumi ili se ponaša ko debil

15 godina
Ravenclaw92 kaže...
hexx kaže...

Ocajno!

Pff ,pa da ubio je nekog moba prvi kojeg pokusava ubiti jos barem milju ljudi.. ako je to samo tako ajde kreni ekspanzija ti uskoro izlazi. Athene ima skilla ,ali vise ljudi ga zna zbog toga sto (po meni) glumi ili se ponaša ko debil

On je upotrijebio foru od Howarda Sterna koji je trollao ljude preko radio valova. 

http://www.imdb.com/title/tt0119951/ neloš film o istoimenom liku.

I'm very large!
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ljudi moji, svi kukaju kako su sada raidovi postali pre lagani a meni je bas suprotno.

Za vrijeme TBC-a sam redovito i bez puno muke raidao 25man raidove (Guild Elitism, server Stormrage) a sada u cati jedva uspijevam ocistit 5 man heroic instancu..

Ne znam jel problem u meni, u novoj guildi ili je sustav postao toliko retardiran da ja vise ne uspijevam igrat PVE al eto, meni je cata PVE daleko tezi od TBC i Vanilla (TLK nisam igrao)

TD za glupost

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nos kaže...
 ali kad budeš u vrhu kao oni (bilo čega) onda kenjuckaj. Dotad stfu nabino :D

Znaci ja moram bit "netko" u wowu da bi moga dat komentar na ovog drugog? Znaci ja moram bit profesionalni nogometas da bi moga rec da je Messi goli k*** bez xavi-a?

Nice logic mate. Nemoj odgovarat please jer mi se neda natezat sa takvim propuvima.

sup
17 godina
World of Warcraft

jel ima netko da igra na nekome privatnome serveru bilo wotlk ili recimo cata ali da je blizzlike (moguće je da su rateovi 12x ili više manje ) no bitno mi je da nema custom itema.Ako ima netko,neka se javi da neigram sam :)

After Effects,Sony Vegas Pro i Cinema 4D tutoriali na hrvatskom: http://www.youtube.com/user/AdobeTemplate

0 0 hvala 0
15 godina
hexx kaže...
Nos kaže...
 ali kad budeš u vrhu kao oni (bilo čega) onda kenjuckaj. Dotad stfu nabino :D

Znaci ja moram bit "netko" u wowu da bi moga dat komentar na ovog drugog? Znaci ja moram bit profesionalni nogometas da bi moga rec da je Messi goli k*** bez xavi-a?

Nice logic mate. Nemoj odgovarat please jer mi se neda natezat sa takvim propuvima.

Nemam ja što dalje vidim da si sam dovršio. 

I'm very large!
14 godina
neaktivan

huh sad bi se mogla skroz nova rasprava otvorit o messiu al necemo offtopic :P

14 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
Ne pricaj gluposti, Swifty je najbolji Warrior na svijetu! nema to veze sta mu je netko dignuo 2.2k ratinga to je nebitno kada ima skilla i nepobjediv je.

https://www.youtube.com/user/clinda

EUW. KaiseRxy
17 godina

1 0 hvala 1
14 godina
Peace!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice