World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.626.313
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft

Hvala puno, ovo mi je jako značilo{#}! Fly mountovi su mi fora pa ako ih nema onda bolje WoW. Malo gledam šta je bolje GW2 kupit jednom pa igrat bez pay-to-playa ili plaćat igranje u WoW-u.

13 godina
World of Warcraft

Da problem je mjesečna pretplata za World of Warcraft nažalost.

Ja sam odavno prešao na privatni server jer glupo mi je dati 200 kn za mjesec-dva ako nekada stignem odigrati samo 15 sati na mjesec. Ovako ja zapalim kada se sjetim

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

Prodajem povoljno mop guild wars 2 i game cardove preko rafa 120kn 3 mjeseca 2 mjeseca 85 kn mjesec 40kn 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

- Nema water effects, znam cjepidlačim ali to mi je dosta važno, volim vodu :P

What?

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
13 godina
Nema fly mount pa da preletis mapu u par sati. Ima teleprt ali samo na odredenim pointovim. Ne igra neku ulogu. Svijet i dalje istrazuhes hodajuci, a ogroman je.
17 godina
SimeKZ kaže...
Nema fly mount pa da preletis mapu u par sati. Ima teleprt ali samo na odredenim pointovim. Ne igra neku ulogu. Svijet i dalje istrazuhes hodajuci, a ogroman je.

Waypointa po mapama ima dosta, a naravno da ćeš svijet istraživat hodajući, isto kao i u WoW-u kad kreneš igrat od početka.

Još najbolje da svijet istražuješ leteći, di je tu gušt....

Kad istražiš mapu imaš toliko waypointa da si vrlo brzo na bilo kojoj lokaciji ako ti zatreba.

13 godina

What?

Lako je za reflekcije, to ima svaka igra.

I am talking about this (iz bete)

15 godina
neaktivan

Onda, šta je bolje WoW ili GW2?

13 godina
buddy75 kaže...

Ovisi o tebi šta ti se više sviđa.

17 godina
Cromaki kaže...
buddy75 kaže...

Ovisi o tebi šta ti se više sviđa.

Istina, i jedna i druga su odlični naslovi vrijedni igranja a i uživanja, ofc {#}

15 godina
neaktivan

Jedino je u WoW-u grafika lošija nego u GW2.

13 godina
I dosta drugih stvari. Ne mozes uspredivat wow koji je online vec 10 godina i gw2 koji radi tek 1 tjedan, nece dostic broj od wow igraca mozda nikad. Zato jer je wow prvi i jedini dok nije nasto bum sa mmorpg.om. Gw2 je novitet i svakako trebau dat sansu ispred wow.a. Lako se proda pa se na njuskalu kupi polovni wow acc i na kraju opet imas zaradu.
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

pošto vidim da vas ima jako puno World of Warcraft igrača, imam jednu moblu. Naime, radim na jednom seminarskom radu i treba mi vaša pomoć.

Kada uhvatite vremena molim Vas da ispunite kratku online anketu. Anketa je anonimna i podaci će se koristiti u svrhu seminarskog rada. Područje koje anketa obuhvaća je Republika Hrvatska.

Za ispuniti anketu trebat će vam 1-2 minute.

Pristupite anketi OVDJE.

Sličnu anketu ispuniti će igrači konkurentskog MMO-a.

Unaprijed se zahvaljujem :)

17 godina
neaktivan
StudentLab kaže...

Pozdrav svima,

pošto vidim da vas ima jako puno World of Warcraft igrača, imam jednu moblu. Naime, radim na jednom seminarskom radu i treba mi vaša pomoć.

Kada uhvatite vremena molim Vas da ispunite kratku online anketu. Anketa je anonimna i podaci će se koristiti u svrhu seminarskog rada. Područje koje anketa obuhvaća je Republika Hrvatska.

Za ispuniti anketu trebat će vam 1-2 minute.

Pristupite anketi OVDJE.

Sličnu anketu ispuniti će igrači konkurentskog MMO-a.

Unaprijed se zahvaljujem :)

anketa ti ima jedno blesavo pitanje

• koliko ste novaca potrošili na WOW?

ne znam, niti imam volju zbrajati

12 godina
neaktivan
Darky kaže...

Može se okvirno odgovoriti. Ako si recimo kupio sve nastavke do sada to bi bilo oko 1200 kn + koliko si mjeseci igrao. Ne traži se točan broj :) Okvirno je isto uredu.

Hvala

14 godina
StudentLab kaže...
Darky kaže...

Može se okvirno odgovoriti. Ako si recimo kupio sve nastavke do sada to bi bilo oko 1200 kn + koliko si mjeseci igrao. Ne traži se točan broj :) Okvirno je isto uredu.

Hvala

1200 kn svi nastavci? ja sam nabavio sve nastavke za 460 kuna a mogao si i na Battle.netu za 30eura kada je bio popust.

Peace!
12 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
StudentLab kaže...
Darky kaže...

Hvala

1200 kn svi nastavci? ja sam nabavio sve nastavke za 460 kuna a mogao si i na Battle.netu za 30eura kada je bio popust.

Ako si kupio odma kada su izašli, onda si platio kao i većina otprilike iznos koji sam naveo :)

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

je, al ak se kupuje u ducanu kad dode odma onda izade tolko sve skupa..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

eto sta vam je wow !

0 0 hvala 0
13 godina
Stdite kaže...

eto sta vam je wow !

Ovo nema nikakve veze !

Uploader videa je teški fanboy GW-a i mogu se kladiti da nije niti WoW 30 day trial odigrao pa tu sada crta gluposti.

Ljudi u WoW-u rade šta hoću, mogu biti afk, igrati dungeone, instance ili pak pvp-at no za to nema statistika...

Ako vjeruješ uploaderu onda povjeruj i mom grafu

16 godina
neaktivan
Cromaki kaže...
Stdite kaže...

eto sta vam je wow !

Ovo nema nikakve veze !

Uploader videa je teški fanboy GW-a i mogu se kladiti da nije niti WoW 30 day trial odigrao pa tu sada crta gluposti.

Ljudi u WoW-u rade šta hoću, mogu biti afk, igrati dungeone, instance ili pak pvp-at no za to nema statistika...

Ako vjeruješ uploaderu onda povjeruj i mom grafu

Fanboy GWa koji je bio jedan od boljih igraca u WoWu sa guildom koji je imao bog te pita koliko world first killova.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 15:36 (tkovi).
13 godina

Fanboy GWa koji je bio jedan od boljih igraca u WoWu sa guildom koji je imao bog te pita koliko world first killova.

Nema nikakve veze to što je on bio dobar igrač i to, on naprosto nemože znati ni otprilike tko igra wow a pogotovo šta radi i odakle je igrač.

Ja isto znam dobro igrati pvp sa prijateljima i dobar sam prot paladin tenk što ne znači da znam tko igra na mom serveru i šta radi.

Jednostavna glupost.

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jao Cromaki, neznas tko je Kungen, jedan od najjačih tenkova što je wow imao... 

A da nije slučajno...?
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Pa kakve to ima veze?

Šta to znači pošto je on najbolji tank da zna sve o igračima WoW-a ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

ne znam je li dozvoljeno ovo postati, ali eto jedna zanimljiva ponuda - http://www.kolektiva.hr/zagreb/world-of-warcraft-igrice.html{#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

Trebam pomoc..:)

Zelim poceti igrati wow na originalnom serveru i sada trazim najjeftiniji nacin kako da pribavim sve dijelove.

https://www.g2play.net/store/World-Of-Warcraft-EU-Complete-Pack.html

Na ovoj stranici mogu kupiti sve dijelove wow-a do sad za ~172kn, je li to tocno? :)

Bio bih veoma zahvalan kada biste mi pomogli...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da to je tocno! ali nova ekspanzije MOP nije ukljucena u to....

fak
12 godina
neaktivan

Znam, nisam bio bas siguran u to pa sam pitao..znaci izaci ce me sveukupno oko 440kn.

Imate li neki EU server za preporuciti, po vama... najbolji? :)

14 godina
neaktivan

meni nije jasno kako dobijete te informacije najjaci ja sam recimo igrao ele shammy kad nitko nije htio i pwn sam vecino tih najjaci PVP igraca u duels ma sve kalse manje vise, pazi ja sam bio 2,3k ex max a pwn sam ljude koji su bili prvi u batlegrupi  !!! a za te ljude su govorili aaaaa ovi su najjaci , najjaci su malo sutra, ja ne volim teamwork , ali Arena je totalni fail i nije uopce pokazatelj nekakvog skilla za PVP a sto se tice pve od leach kinga ne treba ti nikakv skilld a budes TANK to je najlaksa stavr u PVE tako da reci za nekog da je najjaci tank je smijesno, a i healing je glup a dps necu ni spominjat !!!!Samo trebas dobro procitat sta ti pise na spelovima i onda naci potreba gear i pritisces par dugmadi i ti si pRO u pve padaju hc booss kao od sale!!!!

15 godina
neaktivan
swon kaže...

meni nije jasno kako dobijete te informacije najjaci ja sam recimo igrao ele shammy kad nitko nije htio i pwn sam vecino tih najjaci PVP igraca u duels ma sve kalse manje vise, pazi ja sam bio 2,3k ex max a pwn sam ljude koji su bili prvi u batlegrupi  !!! a za te ljude su govorili aaaaa ovi su najjaci , najjaci su malo sutra, ja ne volim teamwork , ali Arena je totalni fail i nije uopce pokazatelj nekakvog skilla za PVP a sto se tice pve od leach kinga ne treba ti nikakv skilld a budes TANK to je najlaksa stavr u PVE tako da reci za nekog da je najjaci tank je smijesno, a i healing je glup a dps necu ni spominjat !!!!Samo trebas dobro procitat sta ti pise na spelovima i onda naci potreba gear i pritisces par dugmadi i ti si pRO u pve padaju hc booss kao od sale!!!!

Istina. istina... Nego da se nadovežem, u kauflandu imaš navečer jeftino burek od jabuke. SAmo je problem koji sok uz to dobro paše, jer uz sir naravno ide jogurt.

I'm very large!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice