World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.625.960
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: World of Warcraft
janna kaže...

u kombinaciji s cim?

S herbalismom (ono s biljkama)

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

pozz... jel treba za woltk imati sve orginal ekspanzije ili je dovoljno samo WOLTK i onda registracija accaunta? Neam još accaunta na orginalu... :(

0 0 hvala 0
17 godina
NEO14007 kaže...

pozz... jel treba za woltk imati sve orginal ekspanzije ili je dovoljno samo WOLTK i onda registracija accaunta? Neam još accaunta na orginalu... :(

Potrebano je sve... od wow-a, burning crusadea, pre-paida pa konačno do WotLK-a  
Sve skupa dosta para.

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

znači prvo treba kupiti battlechest pa karticu za dvomjesečnu igru i onda cekati kad stigne pošiljka woltka u algoritam... btv koji realm s najvise hrvata na PvPu?

0 0 hvala 0
17 godina
NEO14007 kaže...

znači prvo treba kupiti battlechest pa karticu za dvomjesečnu igru i onda cekati kad stigne pošiljka woltka u algoritam... btv koji realm s najvise hrvata na PvPu?

tako nekako!

koliko ja znam dosta nas ima na:
ally - ragnaros
horda - korgal

FOR THE HORDE!!!
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Prvi mjesec si oslobodjen pretplate tako da ne moras kupiti pre-paid odmah Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
World of Warcraft

znate da nova oprema za 80 lvl dolazi tek petnaestog prosinca.Poludit cu do tada imat cu honor full svih znaćki po 100 i jos cu se stici dosadivati, ja sam vec doso sa svojim rougom do 74 , a sutra kad dobim novi ambush, muahahahaha bit cu nezaustavljiv.dal se slazete s tim da ce se moti letjeti na Northrandu to je glupo necu moc ubijat alije=(, a kaj ces barem cu brze sve otkriti.

Dal je netko deathknight cuo sam da rade dmg ko vrag danas su me napali paladin, deathknight,druid i warior.

umro sam u tri sek.

E da cujem kolki imate att power ja oko 2900 sa pvp opremom te na kojem severu igrate ja na Boulderfist.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kod odabira profesija najbolje je uzet one koje se nadopunjavaju tipa herbalizam i alkemija, mining i blacksmiting, herbalizam i inscription, skinanje i leatherworking, mining i jc ili jednostavno herbanje i mining.

Ovisno o rasi klasi se onda opet može pametovat tipa Warior - Blacksmith da si kraftas gear + enchanting da si malo to sve podebljaš ili neki clother tipa mage, priest lock - Tailor + enchanting ili eng ili ili ili. Uglavnom igra ima bezbroj kombinacija tak da najbolje da uzmeš herbalizam i mining kod koje je dizanje profesije besplatno a kasnije kad se uigraš odbaciš neku od profesija i uzmeš drugu ili napraviš još jednog lika na kojem dižeš dodatne profesije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2008 8:39 (NEW_MAN).
17 godina
NEO14007 kaže...

Darksorrow - horda : masu hrvata
madafaka
17 godina
neaktivan
vamprl kaže...

znate da nova oprema za 80 lvl dolazi tek petnaestog prosinca.Poludit cu do tada imat cu honor full svih znaćki po 100 i jos cu se stici dosadivati, ja sam vec doso sa svojim rougom do 74 , a sutra kad dobim novi ambush, muahahahaha bit cu nezaustavljiv.dal se slazete s tim da ce se moti letjeti na Northrandu to je glupo necu moc ubijat alije=(, a kaj ces barem cu brze sve otkriti.

Dal je netko deathknight cuo sam da rade dmg ko vrag danas su me napali paladin, deathknight,druid i warior.

umro sam u tri sek.

E da cujem kolki imate att power ja oko 2900 sa pvp opremom te na kojem severu igrate ja na Boulderfist.

Epic post... nuff said
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo ko je zainteresiran moze kupit WOTLK online.naravno morate imat WOW+TBC,tj aktivni WOW account.

https://www.wow-europe.com/account/wrath-key-upgrade-agreement.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Brada kaže...

Evo ko je zainteresiran moze kupit WOTLK online.naravno morate imat WOW+TBC,tj aktivni WOW account.

https://www.wow-europe.com/account/wrath-key-upgrade-agreement.html

Jep, upravo ga platio karticom, odma se aktivirao, jucer sam nadobudno sjeo na zepellin za gore i tak me fino vratio na pod s porukom plati pa se vozi, hehe. Taman sam digo paladina na lvl69 u roku od mjesec dana i bas me zanima kak je to gore sada.. Na uredskom kompu wotkl jos nisam instalirao i iskreno me strah jel cu ga moc pokrenut.. zivi bili pa vidjeli..
U Algoritmu su rekli da novih posiljka wotkl-a nece bit jos nekih mjesec dana pa zato preporucujem onima koji nisu kupili nek kupe online.
Jos samo da kazem da DK nije bas nesto, s paladinom sam razbio bas svakog. Puna ih je suma, ljudi su malo pretjerali. Drzite se svoje klase ljudi, pozz..

Intel_DX38 Bonetrail, Q9450 @3.2 GHz, 4 GB DDR3 @1600 MHz, HD3870 512 MB GDDR4, 700GB HDD total, Chieftec 550W, 20" LCD...
17 godina
RonoN kaže...
NEO14007 kaže...

tako nekako!

koliko ja znam dosta nas ima na:
ally - ragnaros
horda - korgal

Nemoj na korgal ni za boga ako nećeš biti horda. Ally je u totalnom rasulu, raidaju samo ufurani guildovi a ovi ostali prodaju zjake. Doduše neznam kakva je situacija nakon izlaska WotLK-a ali takva je bila dok sam ja igrao na njemu.

16 godina
protjeran
World of Warcraft

Zanima me ako skinem Lith King s neta,s blizardove stranice,a imam vec prije aktivan account,tj. burning crusade i original wow(hvala bogu) dali cu kao prvo:moci sprziti si taj litch king na dvd? da mi ako nedo bog padne komp mogu opet instalirat?! i dali cu dobiti key za aktiviranje lith king. jer sam skuzio da je tako 35 eura sto je jeftiniji nego 300 kn u algoritmu.

i dali je to sigurna kupnja,da mi nece skinut vise od 35 eura??

molim brzi odg hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

1. Moći ćeš

2. Moći ćeš

3. Trebao bi dobiti cd key, ili ti oni aktiviraju account, tak da ti je svejedno, jer kad ga jednom imaš aktiviranog, više ti ne treba cd key.

Blizzard ti sigurno neće skinuti više.

"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2008 17:34 (1domagoj1).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ok thnx!

16 godina
neaktivan

moze mi neko pomoc neznam kak da napravim naga royal guardse

znam da se to radi na warcraft world editor ali neznam kak

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

evo igra se trenutno snima acaunt sam napravio sad me zanima jos jednom koji server za PvP ally?

0 0 hvala 0
17 godina
NEO14007 kaže...

evo igra se trenutno snima acaunt sam napravio sad me zanima jos jednom koji server za PvP ally?

Kao što rekoh zaobilazi korgal u širokom luku, tokom vremena su ga hard-core wowevi zauzeli i nepuštaju nikog u začarani krug...

17 godina
neaktivan
momak kaže...
NEO14007 kaže...

Kao što rekoh zaobilazi korgal u širokom luku, tokom vremena su ga hard-core wowevi zauzeli i nepuštaju nikog u začarani krug...

To je ono šta mi treba... Al, sad je malo kasno... Hmm, trebal sam se ranije informirat...
"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
17 godina
neaktivan
momak kaže...
NEO14007 kaže...

sta ti trabunjas? kaki hard core woweri? ne pricaj gluposti
P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina
mislav_01 kaže...
momak kaže...
NEO14007 kaže...

sta ti trabunjas? kaki hard core woweri? ne pricaj gluposti

Da si igrao prije izlaska WotLK-a na ally strani na korgalu znao bi o čemu pričam. Oni koji si se uspjeli gearati prije 1-2mj. dobro si prošao i mogao si dalje no ako si bio novopečeni 70lvl. nisi mogao skoro ništa... morao si tu i tamo odraditi koju instancu i ništa više. To je naravno PvE priča, ako si htio PvP-ati situacija je slična, Horda je doslovno gazila ally. Valjda bi svaki deseti BG dobili...

16 godina
protjeran
World of Warcraft

Ja igram na serveru Boulderfist.

daj mi recite koja vam je najdraža clasa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

e ovako, inace sam totalno for the horde, i nakon dugogodisnjeg igranja kao horda, tjedan dana prije neg sam zamrzo account sam si napravio jednog aliju cisto da probam kak je to s njihove strane, ono kvestovi i to, u slucaju da se vise ne vratim wow-u, pa da mogu rec da sam i to probo Belji se

e sad napravio sam aliju na twilight's hammer serveru i doso do 42 lvla, tad sam prekino i to je to

sad vidim da ima bespla transfer s tog servera (twilight's hammer) na daggerspine ili vek'nilash, tako da bi zamolio igrace koji imaju likove na jednom od ovih servera da mi sam kazu di je za aliju najbolje bit, jer htio bi jednom kad opet pokrenem wow zavrsit tog lika, pa me zanima di je bolje, pa da ga odmah prebacim dok je bespla, kad vec imam tu opciju

najvise me zanima odnos horda-alije i kak ide u bg alijama, kolko sam skuzi u to kratko vrijeme sto sam proveo na twilight's hammeru alije mogu dobit samo av, a u ostalima puse sve u sesnaest (tak sam cuo, nisam stigo probat)

tako da evo, ako neko ima lika na nekom ovih servera bio bih zahvalan da mi da savjet, da li da ostanem na twilightu ili da odem na neki od ova dva servera,  thx Osmijeh

"Prediction? Pain."

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja igram hordu na vek'nilashu i ne bi ti preporucio da dolazis na taj server kao alliance. Ne znam tocno ali sigurno ima 70% horde naspram 30% alliance ili tako nekako. Pogledaj realm forum od vek'nilasha pa ce ti sve biti jasno. Inace na vek'nilashu ima alliance hrvatski guild NetEkipa ali mislim da im nije bas super Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toTheCore kaže...

Ja igram hordu na vek'nilashu i ne bi ti preporucio da dolazis na taj server kao alliance. Ne znam tocno ali sigurno ima 70% horde naspram 30% alliance ili tako nekako. Pogledaj realm forum od vek'nilasha pa ce ti sve biti jasno. Inace na vek'nilashu ima alliance hrvatski guild NetEkipa ali mislim da im nije bas super Namigiva

hehe, ok hvala Namigiva

jos ak neko zna za stanje na daggerspineu iz osobnog iskustva, za sad ostajem na twilightu
"Prediction? Pain."
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

imas odlicnu ekipu hrvata i par gildova na kilroggu

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
detonator kaže...

e ovako, inace sam totalno for the horde, i nakon dugogodisnjeg igranja kao horda, tjedan dana prije neg sam zamrzo account sam si napravio jednog aliju cisto da probam kak je to s njihove strane, ono kvestovi i to, u slucaju da se vise ne vratim wow-u, pa da mogu rec da sam i to probo Belji se

e sad napravio sam aliju na twilight's hammer serveru i doso do 42 lvla, tad sam prekino i to je to

sad vidim da ima bespla transfer s tog servera (twilight's hammer) na daggerspine ili vek'nilash, tako da bi zamolio igrace koji imaju likove na jednom od ovih servera da mi sam kazu di je za aliju najbolje bit, jer htio bi jednom kad opet pokrenem wow zavrsit tog lika, pa me zanima di je bolje, pa da ga odmah prebacim dok je bespla, kad vec imam tu opciju

najvise me zanima odnos horda-alije i kak ide u bg alijama, kolko sam skuzi u to kratko vrijeme sto sam proveo na twilight's hammeru alije mogu dobit samo av, a u ostalima puse sve u sesnaest (tak sam cuo, nisam stigo probat)

tako da evo, ako neko ima lika na nekom ovih servera bio bih zahvalan da mi da savjet, da li da ostanem na twilightu ili da odem na neki od ova dva servera,  thx Osmijeh

Ja sam serveru "kazzak" , N.E. hunter lvl 45... sa 5k honor kills =D .... nije da sam profic ... vec je horda cudna :D svi se hvale, a dok nalete na mene odmah se povlace XD
igram wow od kada je izasao ... i mogu ti najiskrenije reci da mi je puno bolje i lakse igrati na Ally ... nekako su ljudi drukciji ... svi te prihvate u grupu ... dok na hordi svi su nekako ... grubljiji .. moras se jeb. potruditi i dokazati da bi te primili u grupu a da ne govorimo za raid ... a jooj ... mozes si odmah izeti 2 slobodna dana (ako radis) ... a i ako uđes uvijek postoje 2-3 tipa koji zase. cijeli raid ... dok je na ally drukcije .. svi su slozniji i znaju koja klasa ima svoju duznost ...
Hvala na saslusanju ... XD
pozzz do sljedeceg puta ... WoW4Ever !!!
I've been waiting for someone like you But now you are slipping away (what have you done now?) Why? Why does fate make us suffer? There's a curse between us Between me and you
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

e hvala svima na odgovorima

odlucio sam, i upravo preselio lika na daggerspine

jedini razlog je taj, sto se taj server nalazi u bloodlust battlegrupi, a posto na toj battlegrupi imam iskustva, i to ne bas lijepih, sa hordine strane, brijem da bi mi trebalo bit ugodno na ally strani Namigiva

posto je bespla transfer bio samo izmedju daggera i vek'nilasha, za sad cu tu bit, a onda ak mi se ne bude bas svidjelo pa cu platit tih 150kn blizzu da odem na neki od ovih vasih di je nasa ekipa

"Prediction? Pain."

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
World of Warcraft

Dojdi te na server boulderfist i potrazite mene vamprl,vampirica,vampir

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice