World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.422
|
čitano: 9.145.528
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: World of Tanks
Vratio se igri nakon nekih 6-7 godina izbivanja. Vidim igra je i dalje zabavna, bar meni. Vidim hrpu nekakvih tenkova koje sam valjda besplatno dobio kao veteran dok me nije bilo.

Hrpa stvari koje ne kužim, ako može netko pomoći:
- kakve su ono neke nove nadogradnje na tier X, što su field modifications?
- u kakvom su stanju moji premium 8: Lowe, Defender, IS3a, Scorpion G, jel vrijede sad išta ili ima novih boljih osmica?
- čitao sam da postoje tier 9 premiumi, koji/kakvi su i mogu li se kupiti?
- imam ono 7800 bondsa, šta da radim s time?
- kakvi su ono tenkovi s dvije cijevi koje srećem?
Kako iz garaže maknuti one glupe rental tenkovi, ne želim to igrati.
- vidim sad da pored premium accounta postoji još i nekakva pretplata, jel se isplati, jel to tko koristi?
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2025 5:59 (Volos).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Pozdrav.
1. Field modifications su kao perkovi sa kojima možeš nadograditi vozilo sa xp- nakon što si istražio sve module na istom i ono postaje full istraženo. Znači istražiš sve module, i onda dobiješ obavijest da je vozilokao full i onda sa sljedećim xpeom istražuješ te field modifications.
Imaš ovdje i preporuke šta ide za koje vozilo: https://skill4ltu.eu/6929/maus
2. Pa još uvijek se igraju a da su baš meta vozila i nisu. Defender je još uvijek dobar ako voliš troll armour, skorpion je odličan premium TD jedan od najboljih u igri. Najbolje premium osmice za farmat dmg su BZ-176, Skoda T56, Prototipo, Progetto i Bourrasque (Miel). Ima još dobrih premium osmica a zavisi šta voliš igrati (elc even 90 light i dr.) 
3. Tier 9 premiumi su kao i osmice, ima dobrih a ima i loših. Od boljih su DZT 159, Kpz EK I, Char murat mediumi te Object 752 i Tiger Mouse heavy. Sve zavisi šta voliš igrati ima tu i lajtova i dr. Glavna razlika im je u odnosu na premium osmice što zarađuju i Bondove pored credits koje si spomenuo u pitanju ispod ovog. Također dobijaju sada buff za credits u patchu 2.0.
4. Bonds je valuta koja se stiče igrajući tier X, zatim tier iX premium tenkove i završavajući misije i kampanje a služi kao glavna valuta u igri za kupovinu premium tenkova, assembly tenkova, i određene opreme. Zaradi još 200 i kupi za 8000 bonds tier 8 premium 122 TM kineza ako voliš medium tenkove.
5. To je britanska heavy linija međutim imaš i rusku a u najavi i neke ostale nacije će dobiti double barrell tenkove. Najbolje pogledaj video o tome.
6. Što se tiče rentanih to nisam siguran probaj maknuti da uključiš filtere sve ostale a ostavi isključene samo te rental.
7. Ima i zove se Wot plus, na njoj se dobije određeni boost  + tS-54 američki heavy premium tier 8 rezervisan samo za  korisnike Wot plus.
Evo svih benefita:
https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/wot-plus-6-april-2025/

Nadam se da sam ti pomogao.

13 godina
Hvala!
Što se tiče tier 9 premiuma, jel se mogu kupiti u igri ili samo preko eventova, ako da koja im je otprilike cijena u goldu? Jel zarađuju bolje od osmica? Inače su mi creditsi uvijek bili najveća boljka.

Još sam zbunjen, sučelje je prenatrpano svim i svačim, 10 razlicitih valuta za praćenje, nekakav battle pass, ne kuzim ni one improved dodatke (vents, vstab...), dosta je novih mapa pa sam pogubljen.

Al sve u svemu i dalje mi je zabavna igra.
15 godina
Volos kaže...
Hvala!
Što se tiče tier 9 premiuma, jel se mogu kupiti u igri ili samo preko eventova, ako da koja im je otprilike cijena u goldu? Jel zarađuju bolje od osmica? Inače su mi creditsi uvijek bili najveća boljka.

Još sam zbunjen, sučelje je prenatrpano svim i svačim, 10 razlicitih valuta za praćenje, nekakav battle pass, ne kuzim ni one improved dodatke (vents, vstab...), dosta je novih mapa pa sam pogubljen.

Al sve u svemu i dalje mi je zabavna igra.

Taman se vraćaš kad se sučelje mijenja 

U igri možeš kupit i T9 premiume recimo WZ-114 za bondove, nije nešto ekstra tenk ali zarađuje dodatne creditse i bondove pa je relativno isplativ. Tier 9 premiumi zarađuju nešto bolje od osmica ali samo zato jer su na višim tierovima veći HP pa se i radi više štete.

Također šta se tiče WoT plusa mislim da imaš mjesec dana besplatno za probat samo ga isključiš 29. dan ako ti se ne sviđa i to je to, neće se naplatit tako sam i ja jedan 12. mjesec kad ima dosta benefita za creditse.

13 godina
Vidim hrpu tenkova za bondse, al znam da su neki premium tenkovi kao sto je Patriot (bio je dobar dok sam ja igrao), al vidim i neke klasične tier 10 tenkove kao što je onaj Foch TD.

Vidim in game od devetki samo WZ 114, jel to premium devetka ili obična devetka?
Niti jedan drugi tier 9 nema u ponudi, niti in-game niti preko weba, niti za golde niti za eure niti za bondse.
13 godina
Volos kaže...
Vidim hrpu tenkova za bondse, al znam da su neki premium tenkovi kao sto je Patriot (bio je dobar dok sam ja igrao), al vidim i neke klasične tier 10 tenkove kao što je onaj Foch TD.

Vidim in game od devetki samo WZ 114, jel to premium devetka ili obična devetka?
Niti jedan drugi tier 9 nema u ponudi, niti in-game niti preko weba, niti za golde niti za eure niti za bondse.

10ke nisu premijumi,taj wz je i dobit ce solidan buff sad

15 godina
Žiga82 kaže...
Volos kaže...

Imam 16000 bondsa,ne igram igru,Žiga koji bi tenk preporučio za bondse za kratko guštanje,jel taj WZ 114?

15 godina
World of Tanks

Pričekaj novi patch jer ide rebalans svih tenkova.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
lmutak kaže...
Žiga82 kaže...
Volos kaže...

Imam 16000 bondsa,ne igram igru,Žiga koji bi tenk preporučio za bondse za kratko guštanje,jel taj WZ 114?

kratko gustanje? kv5 ram build a taj wz moza i ne bude los ,dosta su mu popravili top,mislim budu nakon patcha

13 godina
Ne vidim nigdje opciju da označim tier X koji je potpuno otljučan, da nastavi skupljati XP kojeg kasnije mogu konvertirati u freeXP, znam da je prije bila ta opcija?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Volos kaže...
Ne vidim nigdje opciju da označim tier X koji je potpuno otljučan, da nastavi skupljati XP kojeg kasnije mogu konvertirati u freeXP, znam da je prije bila ta opcija?

Imaš iznad posade "Accelerate crew training". Ako je uključen, posada dobije sav exp, isključen ide u exp tenka

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice