Sada ti svi igraju Carnarvona i Conquerora pa nije čudo da ti treba jako puno expa za mastery.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čestitke :))
Već sam sa njim par puta bio na 93% i onda odigram ko bot dvije partije za redom :((
BTW, pogledajte majmuna s kojim sam imao "zadovoljstvo" igrati. To je ovaj dolje T54E1 koji je bio top tier, nije poginuo, nije bio AFK (jest da je bio beskoritan na crvenoj liniji) i uspio je napraviti cijelih 0 stete.
Prestrasno!
Ali mene takvi ljudi fasciniraju... Jedan dan sam ušao u bitku, prva bitka taj dan... stisnem dva puta R kao i uvijek na početku bitke i u tom trenutku mi nestalo struje i nije je bilo par sati, pa nisam niti palio wot više taj dan. Sutradan pogledam wn8 za dan prije toga 500,za tu jednu jedinu bitku.. Kako ovakvi uspiju imati po 200 mi nikad nece biti jasno
a tako je nešto bilo slično i meni, jučer sam bio na isto na 93%, i odmah nakon toga pad na 87%. I danas se uhvatim, u 19 partija sam došao do 95%.
Ali mene takvi ljudi fasciniraju... Jedan dan sam ušao u bitku, prva bitka taj dan... stisnem dva puta R kao i uvijek na početku bitke i u tom trenutku mi nestalo struje i nije je bilo par sati, pa nisam niti palio wot više taj dan. Sutradan pogledam wn8 za dan prije toga 500,za tu jednu jedinu bitku.. Kako ovakvi uspiju imati po 200 mi nikad nece biti jasno
Sigurno si spotao sa tenkom pogotovo ako je imao armora da duže preživiš.
Ispada da za svaku glupost koju neko iz tima napravi mogu biti krivi tehnički problemi. Evo jučer vozim pilota i kažem svojoj is3 da me slijedi da zajedno napadnemo lowe. Ja prvi uletim, trackam ga i primim metak, is3 dolazi za mnom i taman mi zvoni mobitel
BTW, pogledajte majmuna s kojim sam imao "zadovoljstvo" igrati. To je ovaj dolje T54E1 koji je bio top tier, nije poginuo, nije bio AFK (jest da je bio beskoritan na crvenoj liniji) i uspio je napraviti cijelih 0 stete.
Prestrasno!
Liku je nick Horche1949 ako sam dobro zapamtio. Pa on ima 7 banki... ajd ti igraj sa 70 tenkove...
tko zna što se čovjeku dogodilo? na kraju krajeva nisu svi uber super duper unicoms, i dok ima takvih igrača ja sam zadovoljan i zahvalan ...
Htio bi si ženske članove posade unovačit za srednjeg ruskog tenka obj.140, ali ga nema u ponuđenom izborniku, ne kužim šta bi sad trebao obučit ženske za T54, pa pretrenirat na obj.140?
BTW: ni za T62A nemam ponuđeno,već samo za ovaj (A)T62A koji je predpostavljam premium...
Dok recimo za IS7 imam ponuđeno, za IS4 ne, šta mram otključat tenka da bi mogao unovačit ženske, nemogu ih sad ovako unovačit i poslat u vojarno, pa sa vremenom otključat tenka?
Da li imas istrazen Obj140?
Jer clanove posade moze regrutirati samo za tenkove koje imas istrazene.
Jedino mislim da ih mozes isto regrutirati i za Premium tenk cak i ako ga nemas kupljenog, ali za ovo nisam 100% siguran.
zanimljiva situacija...moguće je pretrenirati/unovačiti posadu za premium koji nemaš (obj 907...) ali nije za regularni tenk koji nemaš kupljen..
iako imaš mogućnost ne uzimati curke dok ne uzmeš obj140
Da li imas istrazen Obj140?
Jer clanove posade moze regrutirati samo za tenkove koje imas istrazene.
Jedino mislim da ih mozes isto regrutirati i za Premium tenk cak i ako ga nemas kupljenog, ali za ovo nisam 100% siguran.
Da to je problem, vjerojatno nema istraženog obj. 140... Žensku posadu se može utrenirati samo za premium tenkove i otkljucane, tako da 1BIT rade pricekaj dok otkljucas obj. 140, pa onda uzmi ženu.
A da, nemam istražen obj.140, baš grindam t54 da istražim obj.140 i mislim si budem unovačio ženskice i poslao u vojarnu, a ono šipak, al nema veze, za sada imam samo tri ženskice (kompletirao sam light-medium-heavy zadatke za t28htc), moram riješit zadnje tri misije za td-ce, a najjači td mi je trenuto tier VI dicker i su-100, trebao bi doć barem do isu-152 da to riješim...
Ako sam dobro shvatio, u sljedećem updateu ćeš moći ostaviti žensku posadu za kasnije, a moći ćeš nastaviti sa misijama i valjda preuzeti tenk kad ga dobiješ i ići na sljedećeg.
Jel netko gledao ovaj novi sistem ocjenjivanja , ja sam 8. jučer sa ST-1, 19. u cijelom rujnu , nisam znao da su ostali tako loši .
Evo da vam podijelim invite code za world of warships iz časopisa Reboot kojeg još nema na kioscima
Šteta da nije bonus code, al šta ćemo kad smo mala i nezanimljiva država, pa se tako postojećim gejmerima u gejmerskom časopisu dijeli kod za nove igrače, a naši urednici časopisa nisu sposobni dogovorit išta drugo...korisnije...već također slušaju šta govore iz wg-a, ajmo reć upravljaju i sa medijima kao i sa igrom, rade što požele...
Pa eto ako kome koristi kod super, ako ne zgodna je sličica broda za pogledat
EDIT: nešto sitno su pisali o world of tanks war stories koji je predviđen samo za konzole, a podržava 4k rezluciju pri lockanih 30fps, ali sa fenomenalnim detljima, vjerujem da bi se većina složila da je vrijeme da srede pc verziju malo koja stalno zaostaje...
60k XP do FV215B i onda ovaj vikend ubace 15% popusta na T10 (T8-10).
Uletio mi taj special k'o budali samar, sutra-prekosutra ga otkljucam i pocastim se na popustu
60k XP do FV215B i onda ovaj vikend ubace 15% popusta na T10 (T8-10).
Uletio mi taj special k'o budali samar, sutra-prekosutra ga otkljucam i pocastim se na popustu
Ja mislio uzeti T69, ali sam izračunao da mi je bolje kupiti još opreme koja mi fali....pa dok sam opskrbio 30-ak tenkića...ode 2.000.000 :-) :-) :-)
mislim da je ovo "nerfanje" artiljerije nešto najgore šta se dogodilo u igri, sada te udari artiljerira za 500+ i 15 sec stunt. više mi se sviđalo prijašnje stanje sa artiljerijama.
Staneš ispred neprijateljskog fv td-a i odma te podsjeti na prošla vremena.
Farmam zadnje dane STA-1...
To je moja slijedeca linija, trenutno sam na T7 Chi-Ri. Svi moduli otkljucani i sad ide prema STA-1.
Oduvjek sam htio STB-1, ali bio sam na testu i sad kad su ga prebacili u HD malo mi bezveze izgleda.
Ali bude pricekalo, sad se moram malo odmoriti od britanskog HT grinda.
I trebam malo premiume upregnut da nafarmam kredita
To je moja slijedeca linija, trenutno sam na T7 Chi-Ri. Svi moduli otkljucani i sad ide prema STA-1.
Oduvjek sam htio STB-1, ali bio sam na testu i sad kad su ga prebacili u HD malo mi bezveze izgleda.
Ali bude pricekalo, sad se moram malo odmoriti od britanskog HT grinda.
I trebam malo premiume upregnut da nafarmam kredita
Unatoč čuđenju ovih mojih iz klana Chi-Ri mi je bio odličan tenk. STA-1 mi nije bilo gušt igrat, imao sam loš win rate i damage pa je tenk stajao u garaži mjesecima.
Sad mi je recimo fora kolko imam bolje runde i općenito statse nego sam imao prije s tim istim tenkom. Što bi Ćiro rekao, utvaram si da sam napredovao ko igrač u tom periodu
Što se tiče STB-1, nemam pojma kolko je jak (ili nije), al pogledao sam upravo HD model i meni je super. Za premium pričekaj Božić i taj period dok budu akcije, ako imaš strpljenja hehe
Grindam T54 da otključam obj.140 i tako u jednoj bitki nađem jamu, upadnem u nju i baš je odlična, samo kuplom provitim, puknem i povućem se i tako držim jedno 4 tenka uz neku sitnu podršku mojih iza mene i nakupim dosta dmg-a, poslje bitke mi piše jedan lik kojeg sam gađao da je poslao replay wargamingu, reko samo šalji, baš niti jedan mod nemam, nema me za šta okrivit
(bitka ništa posebno, niti 3ću klasu čak nisam dobio...)
Nego jel i vama iskočila poruka sa zadacima, al nisam primjetio baš neke korisne zadatke za riješit
Malo besramnog reklamiranja klana :)
Nakon par godina aktivnog igranja klanskih i globalne, do*izdilo nam i nas par se prebacilo u novi klan.
Cilj klana je opustena igra, bez pritiska da moras igrati klanske/strong/razno i stalno biti na TS-u.
Jedini zahtjevi koje imamo su da nisi kreten i da ne pucas svoje igrace po randomu, ukratko, don't be a dick :)
WN8 je vise manje nebitan, ali da je makar veci od 500 :)
Ekipa u klanu je nesto "starija", 20+ godina.
Daklem, ako je netko zainteresiran rokati tenkove i usput se zajebavati sa ekipom, nek vice :)
Ne kuzim zasto WG već godinama truje randome sa mrtvom arty. U stanju kakvom je sad arty ne sprijecava kempanje, vec ga potice, jer je sad preciznija, pa clickeri lakse gadaju pokretne mete, a nitko nece pushat da ne upadne u njihovu kisu granata. Jos te onda jednim sutom stuna i odvali ti pol posade/modula. Mislim da je ubacivanje takvog rng-a u igru ravno mazohizmu. Ne znam kak se koncept artiljerije u wotu moze ikom svidat, osim onima koji igraju arty. Pa najbolji replayi i najbolje bitke se odigravaju bez arty. Fakat mislim da je krajnje vrijeme da se ti slot machineovi na kotacima maknu iz igre.
Bogme ja kad vidim arty u igri, prvo pazim da ne budem prvi spotan u svom timu, koji put zaboravim, spotaju me prvog i dva neprijateljska arty-a me zaseru ko ptica friško opran auto...(a nisu čak ni u platoonu) prepolove me na samom početku, pa se povučem i odkampam ostatak bitke