World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.069.859
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
MijoC kaže...

Sa cesima ce biti najteze jer imam samo tier 6 tenkic, ili mozda nece. 

znam kako vam je, oh da ZNAM 8 i ja imam samo t6( i t5 i t4 i t3, al hebiga samo se t4 + broji)

AirLive kaže...
MijoC kaže...

Sa cesima ce biti najteze jer imam samo tier 6 tenkic, ili mozda nece. 

Kako će tek meni biti koji nemam ništa iznad tier 6, a neke imam tek tier 5... 

pa moras postat forum / jutub/ tviter sponzorusha i zhicat donacije za veci tir/ slot/prem acc/ prem tonk

Voltron kaže...

nazalost, nemam nikakav T14 ace...

p.s. jos uvijek mislim da je challenger zesce smece od tenka

P.S.S. pa Dedaa je odavno ZABRANIJO™ postanje bilo cega sa T14 na ovom forumu   kao i kupovanje istoga

MijoC kaže...

Ja presao na cehe tier 7, ima vise hp na tier 7 ipak pa se isplati. Ovaj tenk mozda i nije toliko smece koliko izgleda na papiru, samo sto je naporan za igrat, nemas view range, nemas depresiju, nemas armora, nisi ni okrentan, sporo ubrzaje, a ni top speed nije nesto, ima gun koji ima alfa dmg za ovaj tier i ima pristojan pen, gold pogotovo. Onako, dobar za misiju, guram polako, stigao do 1/3 od ceha, valjda cu ih stici danas zavrsiti.

dao bog da se i meni dogodi

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
10 godina
neaktivan

Ma nije problem ni u slotovima, ni u parama. Toga ima sad. Nego sam odlučio ne se širiti na sve grane nego ići prema višim tierovima. Sad kad su dali ovu misiju za taj tenk, morao sam se opet proširiti po svim granama.

14 godina
World of Tanks

Imam dovoljno para za jedan od ova 2 pa da iskoristim ovih 15%...e sad, koji?

6 M46 Patton
7 T54E1
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam uspio zavrsiti cehe jer su mi dosli neki gosti veceras, ono ljudi sjede, a ja zamisljam da ih udaram sjekirom u glavu(tupom stranom). Odigrao jednu za laku noc, castan poraz i 100 000 dmg, 72 partije odigrao danas, premalo .

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

tekst 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
7 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Iskusan igrac u artiljeriji nek mi se javi na ingame CroSheriff , THX

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MijoC kaže...

Nisam uspio zavrsiti cehe jer su mi dosli neki gosti veceras, ono ljudi sjede, a ja zamisljam da ih udaram sjekirom u glavu(tupom stranom). Odigrao jednu za laku noc, castan poraz i 100 000 dmg, 72 partije odigrao danas, premalo .

Ja ne znam kako ljudi mogu toliko igrat, npr meni jučer nakon 3 sata krenuo mozak gorit i morao sam gasiti igru.

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
9 godina
neaktivan
ja111 kaže...
MijoC kaže...

Ja ne znam kako ljudi mogu toliko igrat, npr meni jučer nakon 3 sata krenuo mozak gorit i morao sam gasiti igru.

Meni mozak pocne gorit kada ne igram 3 sata. 

15 godina
World of Tanks

damage nece bit problem napravit.tih 150k prakticki se moze u jednom danu ali kilovi ce bit probljem

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

100 000 dmga i 45 kilova danas sa e50m

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

kako sam lud jutros... nedavno istrazio kv3 ofc upgrejdo ga s 122m dmg radim uredno preko 1500 skoro svaki match ali hbte izgubio sam 5 za redmo s obzirom da imam malo matcheva i win rate mi pada... ma nek ide sve u pm.

onda mi dolete likovi i preko xvma gledaju koliko imam pobjeda s tenkom ma mrs u pm.

da ljut sam a jedva sam prebacio 1200 bitaka u 3 tjedna koliko igram..

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Tanks

http://wotreplays.com/site/2968088#karelia-evil_tank_commando-wz-111

Krenuo na kineze, nista ne grindam s njima pa igram Wz za lovu, nije losa partija bila, a na stranu sve da mi je netko rekao da ovaj tenk moze pogoditi 20/20 rekao bih mu da je lud, jos da sam sve pen, ali to bi bilo previse. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

Jedna od maloprije s FACE IT tier 8 turnira... ono kad u tier 8 bitki moras carry cijeli team s MT-25, stronk little tank

REPLAY

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Ne'š ti ankete...hvala na ovih 3-3, uzeo T54E1 ipak

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nelos tenk, tezak dok ne rijesis zadnji top al kad njega dobijes, zna napraviti 5-6k stete, samo se makni iz prvih redova.
Rvat katolik!

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

its all about camping... kad ih zdrma arty - spam na arty, arty noob itd.... ok

na žalost na to se svodi ova igra..

i onda kada nemas strpljenja odes prvi jer eto proslo je 5 mintua nitko mrdnuo nije, pogines - napisu noob...

gledam jucer circon stream.

svi cekaju isto (dakle tier 10) ona s jos dvojicom u platunu se dogovore da idu naprijed, drugi lik mu kaze ici cu ja prvi da popijem par udaraca pa ih vi zrokajte i tako je bilo...

Bitno da sam ja noob, a garantiram da igram bolje od ljudi koji imaju vise od 20 tisuca meceva (cast izuzecima)

lik mi jucer poslje pm. uninstall game..

ja trenutno s 1200 bitaka imam win/rate 48-49% a lik ima 20 tisuca bitaka i winrate mu je 45%.. dakle ko tu koga zahebava?

ja s svojih 1200 bitaka itekako mogu popraviti postotak win/rate-a a vjerujem da i hocu no lik s 20 tisuca bas i nece..

fakat nije tesko shvatit poantu igre.. nema cak niti neke prevelike mudrosti bar ne u public djelu..

ono sto ja nemam u toj cijeloj prici jedno par tisuca kn viska i strpljenje da cekam kako nitko ne radi ništa -- no ovo drugo dode s vremenom....

ah da vec drugi dan za redom sam ljut iako danas necu igrati dok ne dodem s posla.. ali eto doslo mi je da kazem sto mislim ...

Tu na forumu pak sam vidio ljude koji se hvale ali s razlogom, stvarno ste dobri... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 12:20 (toxic).
Moj PC  
2 1 hvala 1
17 godina
Kill Frenzy kaže...

btw ja sam s kv3 i kv 85 u kombinaciji s kv1s napravio svega 60k dmga ali 75 killova..

valja je killove lakse skupljat u nizem tieru..

a za dmg mi treba jos nesto s vise misica od kv3

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 12:30 (toxic).
13 godina
neaktivan
toxic kaže...
Kill Frenzy kaže...

btw ja sam s kv3 i kv 85 u kombinaciji s kv1s napravio svega 60k dmga ali 75 killova..

valja je killove lakse skupljat u nizem tieru..

a za dmg mi treba jos nesto s vise misica od kv3

Da, lowtier je lakse skupit killove, ali samo ako je op tenkic koji je dobro opremljen

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Jesu makli iz igre onu zraku na minimapi koja pokazuje smjer gdje pucaš? Ne mogu nikako to uključiti, tek sam jučer to primijetio.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Jesu makli iz igre onu zraku na minimapi koja pokazuje smjer gdje pucaš? Ne mogu nikako to uključiti, tek sam jučer to primijetio.

Valjda jesu, nema ni kod mene "zrake". 

14 godina
tnakir kaže...
Nelos tenk, tezak dok ne rijesis zadnji top al kad njega dobijes, zna napraviti 5-6k stete, samo se makni iz prvih redova.

Imao free expa, sve otkljuco trebam samo dignut posadu na 100% i nabacit neke equipmente (zasad sam stavio vent, ne znam šta da stavim na ostala 2 slota...Vstab vjerojatno, gld ili optiku)

12 godina
neaktivan
World of Tanks
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 10:14 (game789).

5 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
MijoC kaže...

Novi feature izgleda... Ko i nemogućnost zamjene primarnih granata. Vozim kv2, neko spotao cromwella u daljini i ja ga dingam sa ap jer zaboravim da mi je HE na 3. 

Nikako mi još nije sjeo kv2, je da je stock (sa 152mm) i vuče se ko otrovani miš, ali više sam očekivao. Čini mi se da sa ovim 152mm mogu imati neku odličnu partiju, ali uglavnom da budu neke ispodprosječne.

17 godina
AirLive kaže...
MijoC kaže...

Novi feature izgleda... Ko i nemogućnost zamjene primarnih granata. Vozim kv2, neko spotao cromwella u daljini i ja ga dingam sa ap jer zaboravim da mi je HE na 3

E točno ovo se desilo i meni, nisam igrao mjesecima, odem neki dan odigrat koju sa KV-2 i onda me ista glupost zadesi, na kraju me iziritiralo i opet sam prestao s igrom... kod WG točno uvijek nešto ne štima... 

http://wotlabs.net/sig_min/eu/unimatrix_2411/signature.png
16 godina
World of Tanks

to se i meni dešava sa KV-2. sutradan kad ga igram opet zaboravim da je na 1. mjestu AP :-) . ali jučer sam tako one-shotao jednog mediuma, sa AP, misleći da pucam HE. uglavno, zajeb veliki od WG-a.

@AirLive KV2 sa tim topom je čista uživancija! jučer pogodio AMX 50 100 za preko 1000 HP-a.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 17:23 (dado314).

1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Koji je reload time s tim topom na kv2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
AirLive kaže...
MijoC kaže...

Novi feature izgleda... Ko i nemogućnost zamjene primarnih granata. Vozim kv2, neko spotao cromwella u daljini i ja ga dingam sa ap jer zaboravim da mi je HE na 3. 

Nikako mi još nije sjeo kv2, je da je stock (sa 152mm) i vuče se ko otrovani miš, ali više sam očekivao. Čini mi se da sa ovim 152mm mogu imati neku odličnu partiju, ali uglavnom da budu neke ispodprosječne.

Kv2 je specifican tenk, po meni, pogotovo kada si top tier, njegova najveca vrijednost je "fear factor". Nije lijepo kad te zvekne 152mm he granata, ali KV2 ovisi o suigracima, nikada ne idi sam i nikada ne idi na open ground negdje gjde nema zaklon, NIKADA NEMOJ PUCAT KO BUDALA, nekada vise vrijedi ne ispaljena granata koje se svi plase nego 400dmg, budi strpljiv. I naravno igraj ga samo sa 152mm.

14 godina
World of Tanks

Buraz se vraća na wot pa ako netko ima invite code bio bih zahvalan da mi ga pošalje na pm

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
toxic kaže...

Koji je reload time s tim topom na kv2?

20-ak sekundi. ispod 20 ako imaš dobru posadu, uz rammer, naravno.

u t8 borbama se ne trebas sekirati. samo rokaš HE i imaš dmg po pogotku bar 300. i kao što je MijoC rekao: ne smiješ sam ići. a drugi KV2 gađaj sa HE u kupolu ispod topa - zagarantiran one-shot! 

17 godina
World of Tanks

ako netko hoce igrat s pocetnikom :)

nek me doda u wot nick mi je : XFXDD 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice